2008-11-28, 12:41
|
|
Lady of Harley-Davidson
Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.
|
Americanos, C&A, Atmosphere, CROPP
no, to jedziemy 
1. AMERICANOS czarne sztruksy, 100% bawelna, rozmiar W32 L32. byly przeze mnie noszone, ale nie sa zniszczone, one maja naturalnie taki zblakniety poprzecierany czarny kolor nie mam pewnosci czy gorny guzik w rozporku jest oryginalny, widze ze jest doszywany recznie ale nie wiem czy to oryginalny czy doszylam jakis inny bo tamten sie zgubil [nie nosze tych spodni od jakis 3 lat, bo duzo schudlam i sa na mnie za duze]. spodnie byly przeze mnie skracane. wymiary:
pas/biodra: 42 x2
od kroku w gore: 24
od kroku w dol: 77
boczna krawedz 100
2. spodnica C&A czarna wizytowa rozmiar z metki 42, praktycznie nowa, nie noszona, material bardzo fajny taka niby skorka. stan idealny. z tylu zapinana na zamek i guziczek. nie wiem czy chce oddac.
pas 39
dlugosc 66
3. sukienka atmosphere, rozmiar 12 / 40. jest naprawde swietna i sama bym ja nosila gdyby nie to ze jest za duza niepowtarzalny wzor, na lato ekstra unikat, nie widzialam w zyciu takiej samej zapinana z boku na zameczek, pod spodem ma halke. ma szlufki wiec mozna wlozyc pasek czy cos. gorna czesc lekko usztywniana. nie rozciaga sie. nie ma ramiaczek - na foto ramiaczko od stanika 
od gory do 'odciecia': 23
od 'odciecia' na dol: 63
szerokosc pod pachami: 42
szerokosc w miejscu odciecia: 42
4. bluza CROPP rozmiar M, z kapturem, zalozona 2 razy, praktycznie nowka zadnych plam i jakichkolwiek sladow noszenia! niestety, jest na mnie za mala 
miedzy pachami: 47
rekaw od srodka: 50
dlugoscc od szyi w dol: 50
Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2010-12-02 o 23:13
|
|
|