Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-29, 11:40   #2302
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
A ja padam.
Się zapisałam jako hoestessa na ten weekend i właśnie jestem po 4 h pracy.. jutro 8 i w niedzielę 5 ^^ Nogi bolą mnie cholernie! Nie wiem jak wystoję jutro te 8 h Mam nadzieję, że szybko zleci )
oj wiem co to znaczy ból nóg po hosessowaniu.. właśnie nie wiem jak moje to wytrzymają jak mnie wezmą na te promocje no ale cóż, przynajmniej kasa jest za to niezła pewnie
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Szkoda, że Cię nie wzięli. Wogóle firmy w PL jakieś głupie są i nie widzą plusów (oszczędności) w zatrudnianiu studentów. A takim call center przecież można by uelastycznić grafik
mnie też sie tak wydawało, no ale podobno w tym projekcie sie nie da idą na łątwiznę i zatrudniają studentów, ale zaocznych i nie maja problemów wtedy, bo oni na cały etat mogą pracować

Cytat:

Ładna kanapka
dziękuję

Cytat:

A ja dziś cały dzień na rowerku. No prawie cały . A na koniec jeszcze zahaczyłam na małą imprezkę. Spontanicznie zaczęliśmy andrzejkowanie i laliśmy wosk. Mi wyszła jakaś plama, więc chyba moja przyszłość jest kiepska
ale fajnie jak ja juz dawno wosku nie lałam chyba w iceum ostatnio
u mnie impreza przeszła bez wróżb

Imprezka udana, wybawiliśmy się ja juz nawet zdążyłam sie wyspac i prawie posprzątać i jadę do rodziców niedługo, bo mój TŻ ma im kompa naprawiać (się podlizuje "teściom" ). A po naprawianiu pewnie gdzieś na miasto skoczymy jeszcze
w ogóle to TŻ-a nie było wczoraj bo imprezował w akademiku ze swoimi znajomymi i tak mi dziwnie było bo to pierwszy raz imprezka (nie babska, bo babskie się rządzą swoimi prawami ) kiedy byłam bez niego w knajpie miałam ubaw bo co chwila sie jakiś adorator do mnie przystawiał, a ja ich grzecznie spławiałam
pogoda okropna, a wczoraj było tak ładnie.... szkoda

miłego dzionka Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora