Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-01, 16:16   #2605
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
No własnie nie bylo mowy o odbiorze osobistym.
Pisałam do allegro, ze ktos podbija moje aukcje, mam nadzieje ze go zablokuja i bede miala spokoj
Jak kiedys znikne i nie bede sie logowac na wizaz to wiecie kto mnie porwał i zakopał w lesie
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
no to jak nie było mowy o odbiorze osobistym to zrób jak radzi Milka powiedz ze wysyłka tylko pocztą po wpłacie na konto, a jak bedzie cie nękał to zgłos to

a tak nawet nie mów
virtual no co za osioł ten facet Dziewczyny dobrze radzą - nie było mowy o odbiorze osobistym, Allegro masz po swojej stronie - jak był taki schapany na te Twoje aukcje to niech teraz płaci albo spada na drzewo! Nie ma obowiązku preferowania odbioru osobistego, nawet jakby mieszkało się na tej samej ulicy.
A chcieć to on sobie może, tyle Cię to obchodzi co on chce, co zeszłoroczny śnieg.

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Rozmawiałam na podobny temat ostatnio z kumpelą, bardzo mądrą dziewczyną i zapamiętałam jej słowa, że nie wolno mylić miłości z sentymentem.
TAAK! Ja też czekam na ten moment. Od ponad miesiąca uzbroiłam się w cierpliwość i spokojnie zużywam... a potem orgia maskowo-szamponowo-odżywkowa!
Bardzo mądre słowa tej Twojej koleżanki...

Ja pozwolę sobie na solidne zakupy włosowe jednak w styczniu, teraz prezenty, wyprowadzka itd. - muszę trzymać pieniążki

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując