![]() |
#2581 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tak to niewiem wyslij jakiegos faceta zeby mu to dał, a jak nie zapłaci to ty go zgłos na allegro eh trudna sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2583 | |
|
Cytat:
Pisałam do allegro, ze ktos podbija moje aukcje, mam nadzieje ze go zablokuja i bede miala spokoj ![]() Jak kiedys znikne i nie bede sie logowac na wizaz to wiecie kto mnie porwał i zakopał w lesie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2584 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Inna sprawa, że często ludzie pod wpływem innych rezygnują z własnych planów i zwyczajnie się poddają... a inni wprost przeciwnie - czerpią jakieś niesamowite siły do walki, a to, że wszyscy są przeciwko dodatkowo ich mobilizuje. Dobrze, że masz oparcie w TŻ ![]() Cytat:
![]() Albo wyśli do niego maila i uprzejmie napisz, że odbiór osobisty jest niemożliwy i paczke prześlesz pocztą po wpłacie pieniędzy na konto. A nie da się jakoś zablokować jego numeru u operatora, żeby nie miał możliwości nękać Cię telefonami? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2585 | |
|
Cytat:
Numer telefonu bede musiala zmienic. Boje sie natmiomiast ze zacznie mnie nachodzic na uczelni, suegrował ze mnie tam ostatnio szukał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak nawet nie mów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
jedyna torebka jaka zainteresowała mnie na all to
http://www.allegro.pl/item489938374_...a_polecam.html ale aż na 200 zł mi się nie podoba;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Rozpoczynam po weekendowe nadrabianie ![]() Dziękuję Kasiu ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Atsenko nie ryzykowałabym spotkaniem... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dużo białych torebek widziałam w Uk w New Look- sama mam białą torebkę właśnie z NL, ale ma już ze 3 lata i leży gdzieś głęboko w szafie. A wcale nie są drogie- 5-20 funtów. EDIT: Marzenka właściwie to jestem już po spotkaniu... Widzieliśmy się wczoraj na dyskotece... I ujmę to tak... Do mnie należał ostatni krok, którego nie wykonałam! Rozsądek wziął górę... Zatańczyliśmy tylko jedną piosenkę, ale kiedy taniec zaczął stawać sie coraz bardziej odważny, podziękowałam i powiedziałam że musze iść do łazienki. On pewnie odebrał to jako odmowę do dalszych działań i już więcej nie podbijał, ale obserwowaliśmy się wzajemnie cały czas... Myślicie że jest choć ziarnko prawdy w powiedzeniu że stara miłość nie rdzewieje? Czasem czuję jakby mnie to dotyczyło ale na samo wspomnienie o TŻcie odrazu przywracam umysł (a raczej serce) do porządku.
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-11-30 o 20:27 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Kasiu ![]() Cytat:
![]() Milka - ja nie wierzę, że Ty potrafisz być paskudna ![]() Dotka - fajnie, że znowu jesteś ![]() Virtual - współczuję sytuacji z eksem ![]() Atsenka - trzymam kciuki, żeby udało Ci się ze studiami! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2592 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dziękuję bardzo ![]() Cytat:
![]() Co do sukienki: Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że u Ciebie powolutku się układa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie daj się zastraszyć, prawo jest po Twojej stronie (jeśli chodzi o allegro). On nie może widzieć, że się go boisz. Trzymaj się ![]() Cytat:
Pozostaje mi napisać, że jestem z Ciebie dumna ![]() Stara miłość nie rdzewieje...zdarza się, jak najbardziej, ale są pewne sytuacje, które z perspektywy czasu pomagają stwierdzić, że dobrze się stało, że to nie przetrwało ![]() Nie ma za co Gosiu ![]() ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-30 o 20:35 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | ||
Zakorzenienie
|
łee... nie ciekawie... Nie zadzwonili z tej firmy więc 1 słowem nie mam co myśleć o pracy u nich
![]() Chyba będę zmuszona zacząć szukać pracy w innych miastach niż mieszkam..i najwyżej jak dostanę pracę to kupimy 2gi wóz i będę dojeżdżać! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mam ochotę w styczniu kupić: olejek Vatika czy jakoś tak...taki indyjski (300ml) oraz Litrowego kallosa Latte.... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2595 |
Wtajemniczenie
|
ojejujejujeju...
![]() przepraszam za kompletna ignorancje, ale nie jestem w stanie myslec! ekhem... no wiec mam tz ![]() bylismy w kilku klubach. pilam sobie piwko za piwkiem, nawet nie wiem kiedy okazalo sie, ze bylo ich az 8... tylko potem niepotrzebnie wypilam jeszcze pol drinka kolegi, no i w sumie mozna wywnioskowac co sie dzialo... ![]() p: moze prawde? ja:ale jaka prawde? p: no, ze jestesmy razem. ja: a jestesmy? p: no jestesmy... no, w kazdym badz razie z tego szczescia chyba potem ostro odchorowalam swoja glupote ![]() moral wynioslam z tego taki, ze musze skonczyc z piciem na pusty zoladek i troszke przystopowac ![]() ![]() ahh, i strasznie sie ciesze, ze tu Dotke widze ![]() uciekam spac, za duzo emocji! ![]() branoc ![]()
![]() |
![]() |
#2596 | ||
Zakorzenienie
|
Do bry wie czór
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() blonndee, gratuluję TŻ ![]() Mirelkaaa, ja zrobiłam studium architektury krajobrazu, teraz studiuję dziennikarstwo (III rok) i już wiem, że jak skończę (będę po magisterce) to idę na kurs fotografii ![]() zawsze chciałam zostać arch. wnętrz, ale to raczej już mi się nie uda (jedynie na własne potrzeby ![]() ![]() ![]() Dorotko, miło Cię widzieć ![]()
![]() |
![]() |
#2597 |
Zadomowienie
|
Witam jako pierwsza z rana
![]() Jakoś ostatnio mały ruch na wątku ![]() Tęsknie za czasami kiedy był większy ![]() Iza --> Pozazdrościć TŻa ![]() Ja właśnie popijam poranną kawkę. Aż wstyd sie przyznać ale wstałam dopiero pół godz temu... Ale to wszystko wina TŻa! Rano wczoraj jak do niego dzwoniłam był jeszcze pijany ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja musze przyznać, że ciekawe mas zte kierunki, ja się zastanawiam nad dziennikarstwem, ale nie takim w gazecie, tylko jak się mówi w tv ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2599 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam trochę zaległości w wątku, ale w którymś z postów pytasz, czy stara miłość nie rdzewieje. To był pierwszym mężczyzna, którego kochałaś, dzięki, któremu nauczyłaś się wielu nowych rzeczy, pokazał Ci świat z innej perspektywy. Przy nim pewnie w jakiś sposób dorastałaś, zmieniałaś się. Ważni ludzie nas kształtują, sprawiają, że jesteśmy tym, kim jesteśmy. Myślę, że warto zawsze o tym pamiętać, być tego świadomym. Byli częścią ważnego procesu, ale świat potoczył się dalej. Zmieniłaś się Ty, zmienił się pewnie on. Czasami w takich sytuacjach ludzie wyobrażają sobie, że wrócą do siebie i wszystko 'będzie tak jak dawniej'. Nie będzie. Przechodziłam przez coś takiego i jedyne co mogę Ci doradzić to staraj się pamiętać same dobre chwile. Nie rozpamiętywać i rozżalać się nad nimi, ale mieć je w sobie tak , by dodawały Ci siły i energii żeby iść do przodu... ![]() Rozmawiałam na podobny temat ostatnio z kumpelą, bardzo mądrą dziewczyną i zapamiętałam jej słowa, że nie wolno mylić miłości z sentymentem. Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam takie głupie baby ![]() Cytat:
![]() Z tą paskudnością, to się nawet dobrałyśmy ![]() Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam ładną bieliznę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Evangeline, bardzo lubię Twój av. Kogo przedstawia? Cytat:
Cytat:
![]() Viruś - dużo różnych zabawek.... lalki, ubranka, klocki lego, piłki, kajdanki, jadalna bielizna ![]() U mnie dużo się ostatnio dzieje. Odezwał się eks; 'musimy porozmawiać, jak nie będziesz chciała się spotkać to przyjadę', 'czuję, że mogłoby się udać' , ' z Tobą odeszły anioły'. A ja jestem gdzieś poza tym, zaciskam dłonie w piąstki tak, że aż boli i mówię sobie w myślach - nie mylić miłości z sentymentem, ręce w kieszeniach, 'tak,tak, nie nie', muszę już iść. Przez to spotkanie nie byłam w miejscu, gdzie powinnam być :/ ![]() Nowa znajomość...rozwija się bardzo ładnie. Tak ładnie, że aż się boję. Z każdym pocałunkiem w czoło coraz bardziej. Dziś dzień naftowania, zmykam zaraz do nauki. Rany, jak ciężko mi czasem jest się ogarnąć ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-12-01 o 12:57 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do mnie przyjechał meżulo i od razu świat pojaśniał i wszystko jesteśmy w stanie przejść i nie mamy większego problemu...Przy nim zawsze moje wielkie problemy- nagle maleją i staną się mniej "dramatyczne" ![]() ......................... .............. A jednak kupiłam suplement ...REVALID i to aż 90 kapsułek od razu ![]() A wiecie po ile były w aptece????? 30 zł ![]() ![]() ![]() Gdzie normalnie 70 zł kosztuje takie opakowanie minimum! Ale trafiłam akurat na zniżkę ![]() Od środy zaczynam.
![]() |
![]() |
#2601 |
Zadomowienie
|
Porcelainn twoje słowa podziałały na mnie jak zimny prysznic... A wyrażenie "Nie mylić miłości z sentymentem" powtarzam sobie od 5 minut... I chyba masz rację. Nie ma sensu niczego rozpamiętywać. To tylko sentyment... Poza tym jestem świadoma tego że nam już nie wyjdzie... Ale wiem co czułaś po spotkaniu z TŻem... i współczuję bo to napewno nie jest łatwe. 3maj się cieplutko
![]() Koleżanka odwołała plotki i nie mam co ze sobą zrobić ![]()
![]() |
#2602 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na dziennikarstwie w mojej szkole zrobili za duży nacisk na politykę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już pomału muszę zaczynać zbierać na aparat ![]()
![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Porcelanko, to Angelina Jolie, bardzo ciekawe zdjęcie, dodaję w załączniku w większym formacie
![]() Zabieram się na przeglądanie, co tam pisałyście ostatnio... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A chcieć to on sobie może, tyle Cię to obchodzi co on chce, co zeszłoroczny śnieg. Cytat:
![]() Ja pozwolę sobie na solidne zakupy włosowe jednak w styczniu, teraz prezenty, wyprowadzka itd. - muszę trzymać pieniążki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2606 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sama mówisz, ze wiele rzeczy Cię interesuje (uwierz, że wiele bo mnie interesuje tylko historia i to jeszcze nie wszystkie epoki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Marzenko gratuluje pracy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Mogę spytac do czego odliczasz te dni w suwaczku czy to tajemnica? ![]() Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-12-01 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Trochę z niedowierzaniem patrzę na niego, jak ten czas leci - bo kiedy go ustawiałam pokazywał prawie 80 dni... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a oceny tragiczne, ale do czego na dziennikarstwie mi matma czy chemia ![]() Estelle przepraszam, że cie tak zamęczam ale tak jak mi radziłas na dzień używam pianki Lirene do cery naczynowej hydrolatu mleczka na noc: pianki Lirene oliwki hipp zelu aloesowego palomu/oleju migdałowego własciwie to hydrolatu juz nie mam a zastanawiam sie czy na coś może przydać się hydromanil i nmf? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.