Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Moja szafa, firmowe i niefirmowe :) Zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-02, 21:21   #1
moniek09
BAN stały

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Moja szafa, firmowe i niefirmowe :) Zapraszam

N I E W A Ż N E

Witajcie

Mam na wymianę kilka ciuszków. Niestety zdjęcia nie są dobre jakości i zdaję sobię sprawę z tego, że mało na nich widać, ale jednak coś widac. Niestety narazie jestem bez aparatu i nie mam możliwości zrobienia lepszych zdjęć, ale jeśli będzie to konieczne to postaram się coś zrobić.

dokładka 2 strona < kamizelka nowa Stradivarius

Sprawy techniczne:
*Nie masz przekupek tak jak ja to wysyłamy równo. A jesli masz negatywy to wysylasz pierwsza
*Wysyłamy Poleconym, a jeśli poleconym priorytetem to ustalamy to wczesniej
*Nie ukrywam wad ubrań, proszę ty też tego nie rób.
*Ciuszki wysyłam czyste i wyprasowane

A wiec moje ciuszki:
1. Zielony T-shirt z fishobne'a z napisem I'm the one. Według mnie stan dobry. Rozmiar S
2. Szaro-różowa bluzka amerykańskiej firmy Princess. Według metki rozmiar L, ale to chyba rozmaróka dziecięca. Dobra na S. Stan bardzo dobry , po za tym że na materiale jest maluteńki meszek.
3. Bluzka w kolorze jasnej wojskowej zieleni z napisem Love story(napis wykonany tak jakby byla gazeta odbita) Bluzeczka jest nowa , także amerykańskiej firmy. Według mnie pasuje na XS i małe S. Bardzo ładnie przylega do ciała.
4. Bluzka w paski szaro-czarne. Bezfirmowa, rozmiar S . Stan bardzo dobry wręcz powiedziałabym, że idealny.
5.Bluzeczka firmy Divided, w kolorowe paseczki, zdjęcie nie oddaje kolorów więc opisze: błekitne, białe, granatowe z brokatem, ciemne niebieskie, granatowe bez brokatu i sie powtarzaja tak Rozmiar to małe S. Pasować będzie na XS. Stan bardzo dobry.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdj000gmgmgmgm.jpg
Wyświetleń: 28
Rozmiar:  34,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Ja.jpg
Wyświetleń: 55
Rozmiar:  38,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdj001gdgmimw.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  26,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Pa.jpg