2008-12-02, 22:23
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy
Przepraszam, że nie odnosę się do Waszych postów ale mam tylko chwilę( mamy jeden komputer a to narzędzie pracy mojego męża).
My też chrzcimy w drugi dzień świąt, na szczęście mój tata zaproponował, że pokryje koszty przyjęcia w restauracji.
Dziś Emilka miała szczepionkę na rota- u nas to maleńka dawka była i też jej nie smakowało. A Emilka woli zdecydowanie prawą pierś niż lewą, a je zawsze z obu. Dziś była ważona dobiła już do 5 kg, drobniutka jest ale to po mężu.
Goniu barzdo się cieszę, że jesteście w domku oby wszystko było już dobrze. A ksiązki to moja pasja... Polecam:
John Burnham Schwartz Droga do przebaczenia, Cień wiatru C. Zafon, Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki Vergas Llosa, Grzesznica Petra Hammestahr, Samotność w sieci Janusz Wiśniewski, Córka Boga Lewis Perdue, Zanim Cię znajdę, Regulamin tłoczni win John Irving,Bez pożegnania
Harlan Coben , Obiecaj mi Harlan Coben i wiele wiele innych i moja ukochana Sto lat samotności Gabriel Marquez
|