Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 19:59   #1611
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Dziękuje bardzo za wszystkie życzenia, jestem bardzo, bardzo wzruszona i zaskoczona taką ilością i różnorodnością życzeń Bardzo mi miło, dziękuje dziewczynki przesyłam ogromne buziaki dla Was wszystkich i dla każdej z osobna: cmok::c mok::cm ok::cmo k:

MisQa wreszcie sie odezwałaś jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą gdzie pracujesz jeśli można spytać?

ktosia Ciebie również miło widzieć szkoda, że nie masz czasu na wizażowanie

Sas
jak poszło w przedszkolu?

cc_chanel
jeśli można to dorzucę swój pomysł na utrwalenie kolorów przez twojego terrorystę- pokaż mu konkretny kolor i poproś by poszukał przedmiotów w mieszkaniu w takim kolorze, ale nie wprowadzaj od razu wielu kolorów tylko stopniowo, w miarę jak będzie zapamiętywał pokazuj mu nowe kolory i proś by powtarzał ich nazwy.
Jeśli zaś chodzi o zapamiętanie podstawowych kolorów takich jak żółty, czerwony czy zielony to najszybciej załapie gdy zabawisz się z nim w ruch uliczny. Pokazuj mi wycięte koła z papieru w tym kolorze, powiedz jak samochody reagują na poszczególne światła sygnalizatora i poproś by zamienił sie w kierowcę i odpowiednio reagował na kolory. przy tym powtarzaj nazwę koloru. Myślę, że wtedy najszybciej załapie, w końcu facetów motoryzacja interesuje

Tak jak myślałam pierścioneczek dostałam dzisiaj oczywiście pokaże jak tylko cyknę fotki
Ależ byłam dziś uradowana w pracy, bo okazało się, że moje maluchy pamiętały o moich imieninach wręczyły mi prezenty w postaci kwiatków, czekolady i laurki zaskoczyły mnie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora