Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 18:24   #1591
cc_chanel
Zadomowienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

to wrzucaj fotkę
Stary 2008-12-04, 18:26   #1592
jupik
Rozeznanie

eeech, dziś już nie dam rady, bo mnie rodzice zaczną wypytywać, co ja tak te fotki butom robię

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 18:29   #1593
martucha84
Zakorzenienie

bajaaaa sto lat

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
jak prześcieradła a potem ręcznie składali je jak mapy.
A szef im mówi że żadnej nie będzie premii !!!!!
Skur.... najpierw im obiecał żeby się sprężyli a potem ich w dupe kopnał!!!!
Jestem wściekła a TŻ czym prędzej musi z tamtąd odejść!!!
daysy ja bym sie zwolnila... albo jeszcze lepiej pracowala dalej ae go uwagi interwencji rmfu i tvn napisala.... anonimowo... i tyle bo skoro ma swoje wtyki to nic to nieda... ale media..
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
No ok. zadzonie do tego Urzędu Skarbowego ... i co ja mam powiedziec???
Poza tym czy te osoby , kótre u niego tam pracują nie będa miały problemów???
niemaja

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
Ja to się juz drug dzień zastanawiam czy mnie w ogóle widać ???
wida widac sluchaj ja w zeszlym roku w 3 latkach robilam kolorowe dni... najpierw czerwony... bylismy ubrani na czerwono jesismy jablka kolorowalismy i wogole ugotujcie cos czerwonego burzaczkowa zupe itd... a za 3 dni zrob no zielony dzien... i powtarzaj z nim co jakis czas ale ie wszystkie 4 kolory na raz... tylko jeden co jakis czas.. bo inaczej to mu sie pokielbasi... i sie niemartw moja iwi na grupie w 6 latkach ma dziewczynke ktora niezna kolorow na cyfry mowi litery na np 3 mowi u a na h np osiem.. wiec twoj terrorysta moze niebedzie mial najgorzej... aha i zrob mu duzo zabaw ruchowych np podawaj mu pilke i mow czerwony jak.. i niech konczy i jak dobre to punkt i kto ma wiecej punktow.. albo niech sie nierusza a jak powiesz jakis wyraz ktory jest w kolorze czerwonym np ogien czy burak czy cos to ma zaczac biegac i powoli powoli da rade

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Agnusek i jak poszło na rozmowie? w ogóle- co to za praca (i kim jesteś z zawodu? ) ja własnie też o 11 byłam i poszło mi super- babka była zachwycona i od razu mi powiedziała, że mnie rekomenduje jako jedną z 3 osób które spotkają się z "wielkim szefem" wymiatam, a co!Teraz to trzymajcie kciuki, żeby ostatecznie się też udało bo to fajna praca! a jak tylko wróciłam do domu, zadzwonili do mnie z kolejnej firmy, czy jestem nadal zainteresowana pracą, na którą aplikowałam 1 października... normalnie refleks szachisty korespondencyjnego, chyba im poprzednia osoba nawaliła więc z godnością i bez entuzjazmu powiedziałam "w zasadzie mogę się z panią spotkać, ale zależy kiedy" kobieta podaje szczegóły a ja ze znudzeniem "no dobrze, może być" wyszło na to, że ja jej łaskę robię ale w końcu dzwoni babsztyl po 2 miesiącach to nie będę skakać z radości że mnie telefonem zaszczyca, bo wiem, że już mieli kogoś kto się nie sprawdził najwyraźniej.
A jak tam u Ciebie Sas? jak poszła Twoja rozmowa?
gratuluje... trzymalam kciki

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ja też nie chcę do teściowej "mamo". Moja mama nie jest wścibska i się nie wpieprza. Jak teściówka się zmieni rozważę taką możliwość.
ja tez niechce.. z takich samych powodow..

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczyny słuchajcie ile przed śłubem prosić o poteirrdzenie przybycia?
Patrzyłam teraz na jedno zaproszenie i tam było 2 miesiące.
My mamy slub 29sierpnia
czy wystarczy jak potwierdzą do 10 lipca?

chanel noooo a ciuszki dla mnie?
super terrorysta talib! ;]
my bedziemy maj czerwiec wozic zproszenia a potewierdzenie do polowy lipca (slub 8 sierpnien)
Stary 2008-12-04, 18:29   #1594
kliwia
Zakorzenienie

śliweńka oświeciłas mnie zajrzałam do umowy ufff na tydzien wcześniej podajć muszę
w ogóle doczytałam, że płacę 50zł za pokój 2osobowy czyli 25zł od osoby za nocleg yeah

channel gdzie leży? biały sweterk jest do zakupu z workiem buu

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-12-04 o 18:33
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 18:31   #1595
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
oj samba samba a zaglądałaś do mnie??? bo jeżeli mówimy o srebrze to tylko mówisz co chcesz a ja to załatwiam nie świruję....ale na przyszłośc pamiętaj o mnie no i zawsze jakiś wizażowy rabat się dla wizażanek zdajdzie
a jaki masz nick na allegro?? bo ja juz 2 godzine grzebie w tym bransoletkach i juz mi slabo powoli Jutro tz dostanie zadanie wybrac najladniejsza

Kliwia mysle ze spokojnie wystarczy... Zapytaj u siebie w restauracji do kiedy musisz podac ostateczna liczbe gosci... Ja np musze podac w poniedzialek przed weselem liczbe orientacyjna i menu a w czwartek przed weselem dopiero konkretna...Takze mi by wystarczylo nawet jakby mi potwierdzili na tydzien przed, ale i tak pewnie napiszemy zeby miesiac przed potwierdzili bo wiadomo jak to z ludzmi

dzieki cc_chanel...czyli moje typy sa do dupci kurcze bo w ogole tak jakos nie mam przekonania to kupowania bizuterii na allegro ale tu gdzie teraz mieszkam to kompletnie nie ma zadnego wyboru....wczoraj przeszlismy z tz wszystkie sklepy jubilerskie i wielka kiszka tutaj to tylko jakies aparty i kruki a tam bransoletki po 300 zl ;/ A nie mam czasu jechac do siebie bo u mnie to bym wiedziala gdzie wyhaczyc fajna bransoletke

A ta 4 tez do dupci??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 18:33   #1596
śliweńka
Zakorzenienie

ale masz wyszczególnione że za pokój za dwie osoby bo może być napisane pokój dwuosobowy 50zł ale może im chodzić od osoby

ja dziś byłam z koleżanką na zakupach butów fajnych masa choć obiecałam sobie oszczędzać ale tyle rzeczy mi sie podoba ;(

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 18:37   #1597
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
oj samba samba a zaglądałaś do mnie??? bo jeżeli mówimy o srebrze to tylko mówisz co chcesz a ja to załatwiam nie świruję....ale na przyszłośc pamiętaj o mnie no i zawsze jakiś wizażowy rabat się dla wizażanek zdajdzie
a jaki masz nick na allegro?? bo ja juz 2 godzine grzebie w tym bransoletkach i juz mi slabo powoli Jutro tz dostanie zadanie wybrac najladniejsza

Kliwia mysle ze spokojnie wystarczy... Zapytaj u siebie w restauracji do kiedy musisz podac ostateczna liczbe gosci... Ja np musze podac w poniedzialek przed weselem liczbe orientacyjna i menu a w czwartek przed weselem dopiero konkretna...Takze mi by wystarczylo nawet jakby mi potwierdzili na tydzien przed, ale i tak pewnie napiszemy zeby miesiac przed potwierdzili bo wiadomo jak to z ludzmi

dzieki cc_chanel...czyli moje typy sa do dupci kurcze bo w ogole tak jakos nie mam przekonania to kupowania bizuterii na allegro ale tu gdzie teraz mieszkam to kompletnie nie ma zadnego wyboru....wczoraj przeszlismy z tz wszystkie sklepy jubilerskie i wielka kiszka tutaj to tylko jakies aparty i kruki a tam bransoletki po 300 zl ;/ A nie mam czasu jechac do siebie bo u mnie to bym wiedziala gdzie wyhaczyc fajna bransoletke

A ta 4 tez do dupci??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 18:37   #1598
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ale masz wyszczególnione że za pokój za dwie osoby bo może być napisane pokój dwuosobowy 50zł ale może im chodzić od osoby

ja dziś byłam z koleżanką na zakupach butów fajnych masa choć obiecałam sobie oszczędzać ale tyle rzeczy mi sie podoba ;(
ja mam 50 zl za pokoj dwu osobowy.

wogole od 7 do 19 bylam w pracy jak uslysze gdzies ze nauczycielki maja super bo prauja po 5 godzin maja swieta wolne wakaacj itd to zabije.. ja pracje po 7 godzin siedze miedzy swietami w pracy z dziecmi i w wigilie i syylwestra tez wakacje cale mamy dyzur w przedszkolu... wiec to jest taka sama praca jak kazda inna bede kazala wszytskim dodawac ze fajnie to maja nauczycielki w szkole a nie w przedszkolu
coz.. gdy praca jest pasja... fajnie by bylo jakby to byla praca tylk oz dziecmi bez dekoracji planow konspektow itd...
Stary 2008-12-04, 18:39   #1599
kliwia
Zakorzenienie

śliweńka mam napisane ze place za pokój dwusoobowy 50zł
Ale u mnie nie będzie opcji że będzie jedna osoba w pokoju
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 18:48   #1600
atomufka
Zakorzenienie

czesc dziewczyny.Ale sie dzis wnerwilam.Jakies 3 miesiace temu kupilam w aptece tran w kapsulkach,biore go od tego czasu codziennie.I wiecie co .Dzis tak ogladam to opakownie i co znalazlam: najlepiej spozyc przed i data luty 2008
A ja to bralam tyle czasu.Normalnie jutro specjalnie pojade do tamtej apteki i niezle opieprze te baby!Mam tylko nadzieje ze nie narobilam sobie szkod w oraganizmie

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 18:54   #1601
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Gaduły podczytuje Was troszke ale nie udzielam sie za bardzo bo nie mam czasu niestety. Tak troszke z innej beczki taki temat juz moze był a ja niedoczytałam (jesli tak to przepraszam) ale jak zwracacie sie teraz do swoich tesciowych i jak bedziecie po ślubie?? Ja teraz do swojej mowie na Pani a po ślubie poprostu mam zamiar ja nazywac teściową słowo mama jakoś w/g mojej oceny zarezerwowane jest dla tej prawdziwej mamy, z tesciowa mamy dobre stosunki lubie ja, szanuję ale nie jestem z nia bardzo związana emocjonalnie. A jak to jest i będzie u Was??
Ja będę mowila "mamo" Jak mi się miło zrobiło, jak ostatnio byłysmy w sklepie i ona przeglądała gazety i zapytała mnie: "Madzia, miałysmy juz tą?" (bo ja czytam gazety po niej). Książki też od niej pozyczam

Ktosiu, Tęsknie tu za Tobą!

Samba, podoba mi się komplet "Oliwka"

Basiu, wszystkiego, co najlepsze!

Atomufko, mnie najbliższy sklep zmusił do tego, że zawsze sprawdzam daty ważności Z lekami mi sie jeszcze nie zdarzyło, żeby były przeterminowane... I to dobre kilka miesięcy...

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2008-12-04 o 18:56
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 18:58   #1602
atomufka
Zakorzenienie

zawsze sprawdzam datę.Ale nie pomyslalam ze w aptece moze mnie spotkac cos takiego...

szafa

Stary 2008-12-04, 18:58   #1603
Rybulka
Zakorzenienie

Też bym nie pomyślała
Stary 2008-12-04, 19:05   #1604
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

sorki za te duble moich postow ale normalnie net mi chodzi jakby chcial ale nie mogl ;/
Stary 2008-12-04, 19:10   #1605
śliweńka
Zakorzenienie

no to ładnie w aptece takie rzeczy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 19:10   #1606
kaema
Raczkowanie

Ja to znów wyskakuje z rewelacją dziś.
Kolejny szok

My to chyba mamy szczęście.
Nauki mielismy jednodniowe (bardzo fajne) i dziś bylismy zapisani do poradni,ktora polecila mi kolezanka z pracy. Wchodzimy a tam dziewucha tak ze 30 lat usmiechnieta bardzo fajna. Mówi nam jak to wyglada. Zapytaliśmy się czy te 3 spotkania mozemy za jednym razem. A ona "Pewnie, ja to Wam w ogóle moge tak pach pach pach na tych karteluszkach, bierzecie książeczkę za 10 zł i będziecie mieli z głowy" mi kopara opadła kocur tylko się usmiechnął. Więc ja mowię, ze tę książeczkę to my mamy z nauk bo tam byla Pani ktora mowila o naturalnym planowaniu rodziny... A ona ze super i zebysmy dali kartki to nam podstepluje

Bylismy tam z 5 minut i mamy zalatwiona poradnie!!:bounce :

Mam jeszcze pytanko bi się dzis zastanawialismy - ile wczesniej powinno się rozdac zaproszenia?

Z poczatku myslelismy ze moze na Wielkanoc, ale dzis poyslalam ze to moze za pozno (6 tygodni)...
kaema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 19:14   #1607
Rybulka
Zakorzenienie

Kaemo, my mamy ślub 1 sierpnia, a zaproszenia będziemy roznosić koniec kwietnia/początek maja

Myślę, że 2 miesiące to minimum.

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2008-12-04 o 19:16
Stary 2008-12-04, 19:15   #1608
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
Ja to znów wyskakuje z rewelacją dziś.
Kolejny szok

My to chyba mamy szczęście.
Nauki mielismy jednodniowe (bardzo fajne) i dziś bylismy zapisani do poradni,ktora polecila mi kolezanka z pracy. Wchodzimy a tam dziewucha tak ze 30 lat usmiechnieta bardzo fajna. Mówi nam jak to wyglada. Zapytaliśmy się czy te 3 spotkania mozemy za jednym razem. A ona "Pewnie, ja to Wam w ogóle moge tak pach pach pach na tych karteluszkach, bierzecie książeczkę za 10 zł i będziecie mieli z głowy" mi kopara opadła kocur tylko się usmiechnął. Więc ja mowię, ze tę książeczkę to my mamy z nauk bo tam byla Pani ktora mowila o naturalnym planowaniu rodziny... A ona ze super i zebysmy dali kartki to nam podstepluje

Bylismy tam z 5 minut i mamy zalatwiona poradnie!!:bounce :

Mam jeszcze pytanko bi się dzis zastanawialismy - ile wczesniej powinno się rozdac zaproszenia?

Z poczatku myslelismy ze moze na Wielkanoc, ale dzis poyslalam ze to moze za pozno (6 tygodni)...

uuuu ale Wam fajnie ze macie to z glowy Mi az slabo jak se o tym pomysle ale po nowym roku trzeba sie bedzie wziac za nauki itd itp.

Ja mysle ze zaproszenia bedziemy rozdawac tak z 3 miechy wczesniej...tym bardziej ze rodzina (przynajmniej tzta rozsiana po calej poludniowej polsce) i troche nam to zajmie
Stary 2008-12-04, 19:34   #1609
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
My jedziemy zaraz odebrać obrączki, ale jestem trochę zła, bo mieliśmy płacić tylko 600zł (własne złoto), a zapłacimy 85 zł więcej. Niby niewiele, ale chodzi o sam fakt, że facet mówił nam, że z tego złota spokojnie wystarczy (a może nawet zostanie) i możemy zrobić wszystko, tzn. każdy model, profilowanie w cenie, grawer też, więc nie wiem za co dopłacimy.
A my właśnie z TŻ'tem byliśmy oglądać obrączki i wybraliśmy już i placimy 630 za obie + grawer gratis no i nie z własnego zlota, no ale my chcemy klasyczne dlatgo też tyle kosztują Olądaliśmy w kilku miejscach i ceny mniej więcej podobne, ale tam gdzie się zdecydowaliśmy Pan był bardzo profesjonalny i wogóle nawet nie wiedziałąm, że są 2 rodzaje robienia obrączek tak od spodu jedne na plasko a dugie na półokrągło żeby się łatwiej zdejmowało i wogóle lepiej się je nosi, naprawde widać różnice ale cena o 250zł więcej.. no ale w sumie obrączki całe życie się nosi więc może warto? Słyszal ktoś jeszcze o tym?

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
jak zwracacie sie teraz do swoich tesciowych i jak bedziecie po ślubie??
Teraz mówie Pan/Pani do teścia i teściowej ale mam zamiar mówić tato/mamo nie mam przed tym oporów bo to spoko ludzie w sumie mogłabym już teraz ale wole poczekać do ślubu Tż ma tak samo

kliwia fajowski bukiet taki świezy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczyny słuchajcie ile przed śłubem prosić o poteirdzenie przybycia?
Hmm ja to bym chciała jak najszybciej potwierdzenie Jeszcze nie wie ile wcześniej będziemy musieli na sali potwierdzić ale myśle, żeby tak rozdać te zaproszenia w Wielkanoc no to do połowy maja maxymalnie mogliby potwierdzić mam nadzieje
Stary 2008-12-04, 19:35   #1610
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja będę mowila "mamo" Jak mi się miło zrobiło, jak ostatnio byłysmy w sklepie i ona przeglądała gazety i zapytała mnie: "Madzia, miałysmy juz tą?" (bo ja czytam gazety po niej). Książki też od niej pozyczam

Ktosiu, Tęsknie tu za Tobą!

(...)
Rybulko nawet nie wiesz jak mi miło

Wróciłam właśnie z aerobiku, fajnie się tak zdrowo zmęczyć i teraz próbuję spłodzić kolejny fragment pracy lic. masakra po prostu. Kto wymyślił takie pierdoły to ja nie wiem

Jeśli chodzi o formę zwracania się do teściów to będę mieć ogromny problem. Najchętniej zostałabym przy pan/pani, tym bardziej, że jak chodzi o teściową, to nie zasłużyła na mówienie do niej "mamo". Mamę mam tylko jedną, swoją i innej nie potrzebuje. Może z teściem przyjdzie mi łatwiej, bo to dla mnie naprawdę bardzo życzliwy człowiek. Wiele razy w nocy odwoził mnie do domu 20 km, bo przyjechałam ze szkoły i nie miałam jak wrócić i nigdy nie było opcji, że mu sie nie chce albo coś. I zawsze mówi do mnie "córuchna"
Od teściowej słysze tylko takie protekcjonalne "dziecko".
Stary 2008-12-04, 19:59   #1611
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje bardzo za wszystkie życzenia, jestem bardzo, bardzo wzruszona i zaskoczona taką ilością i różnorodnością życzeń Bardzo mi miło, dziękuje dziewczynki przesyłam ogromne buziaki dla Was wszystkich i dla każdej z osobna: cmok::c mok::cm ok::cmo k:

MisQa wreszcie sie odezwałaś jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą gdzie pracujesz jeśli można spytać?

ktosia Ciebie również miło widzieć szkoda, że nie masz czasu na wizażowanie

Sas
jak poszło w przedszkolu?

cc_chanel
jeśli można to dorzucę swój pomysł na utrwalenie kolorów przez twojego terrorystę- pokaż mu konkretny kolor i poproś by poszukał przedmiotów w mieszkaniu w takim kolorze, ale nie wprowadzaj od razu wielu kolorów tylko stopniowo, w miarę jak będzie zapamiętywał pokazuj mu nowe kolory i proś by powtarzał ich nazwy.
Jeśli zaś chodzi o zapamiętanie podstawowych kolorów takich jak żółty, czerwony czy zielony to najszybciej załapie gdy zabawisz się z nim w ruch uliczny. Pokazuj mi wycięte koła z papieru w tym kolorze, powiedz jak samochody reagują na poszczególne światła sygnalizatora i poproś by zamienił sie w kierowcę i odpowiednio reagował na kolory. przy tym powtarzaj nazwę koloru. Myślę, że wtedy najszybciej załapie, w końcu facetów motoryzacja interesuje

Tak jak myślałam pierścioneczek dostałam dzisiaj oczywiście pokaże jak tylko cyknę fotki
Ależ byłam dziś uradowana w pracy, bo okazało się, że moje maluchy pamiętały o moich imieninach wręczyły mi prezenty w postaci kwiatków, czekolady i laurki zaskoczyły mnie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:06   #1612
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

cc_chanel jeśli można to dorzucę swój pomysł na utrwalenie kolorów przez twojego terrorystę- pokaż mu konkretny kolor i poproś by poszukał przedmiotów w mieszkaniu w takim kolorze, ale nie wprowadzaj od razu wielu kolorów tylko stopniowo, w miarę jak będzie zapamiętywał pokazuj mu nowe kolory i proś by powtarzał ich nazwy.
Jeśli zaś chodzi o zapamiętanie podstawowych kolorów takich jak żółty, czerwony czy zielony to najszybciej załapie gdy zabawisz się z nim w ruch uliczny. Pokazuj mi wycięte koła z papieru w tym kolorze, powiedz jak samochody reagują na poszczególne światła sygnalizatora i poproś by zamienił sie w kierowcę i odpowiednio reagował na kolory. przy tym powtarzaj nazwę koloru. Myślę, że wtedy najszybciej załapie, w końcu facetów motoryzacja interesuje
dokladnie tez tak wprowadzaalam dzieciakom w kolorowym dniu... poprostu wszytko co da sie zrobic z tym jednym kolorem i tak jak napisalam i ja i basia powoli nie za duzo kolorow
najlepiej wprowadzac kolejny jak ten 1 umie.. to mu sie niepokielbasi... a przy nastepnym wracac do umianych i utrwalac

a co do motoryzacji to fakt na to niewpadalam wkoncu facet

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-12-04 o 21:08
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:16   #1613
cc_chanel
Zadomowienie

Od jutra spróbuję jutro dzień zielony - czylo ogórkowa na obiad poza tym pochłonłęam na kolację :

*kiełbaskę smażoną
*4kromki chleba
*pół makreli wędzonej
* redsa jabłkowego i jakieś 50 dag bialej czekoaldy

no i pół kilo frytek się robi w piekarniku

i czemu ja wyglądam jak Anorekyczka?
Stary 2008-12-04, 21:25   #1614
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Od jutra spróbuję jutro dzień zielony - czylo ogórkowa na obiad poza tym pochłonłęam na kolację :

*kiełbaskę smażoną
*4kromki chleba
*pół makreli wędzonej

wow tyle to ja nie jem przez cały dzień musisz mieć niezlła przemiane materii

szafa

Stary 2008-12-04, 21:27   #1615
cc_chanel
Zadomowienie

nie dalej jak za pół godziny pójdę na kibelek poza tym czaem nie zjem nic przez pół dnia a czasem pół lodówki pochłonię i nic nie widać
Stary 2008-12-04, 21:30   #1616
kaema
Raczkowanie

Cytat:

*kiełbaskę smażoną
*4kromki chleba
*pół makreli wędzonej

Bo ten świat jest niesamowicie niesprawiedliwy!
Stary 2008-12-04, 21:33   #1617
cc_chanel
Zadomowienie

to jak Ty nie chcesz swoich kilogramów to ja je chętnie przygarnę ...Uwierz mi dobrze im będzie ze mną

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 21:34   #1618
kaema
Raczkowanie

Oddam 15 kg w dobre ręce chcesz bierz
Stary 2008-12-04, 21:36   #1619
cc_chanel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
Oddam 15 kg w dobre ręce chcesz bierz
chętnie przygarnę
Stary 2008-12-04, 22:19   #1620
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
nie dalej jak za pół godziny pójdę na kibelek poza tym czaem nie zjem nic przez pół dnia a czasem pół lodówki pochłonię i nic nie widać
Ja też byłam bardzo chuda i też pochłaniałam wszystko aż do dziś przytyło mi się i nie mogę się pozbyc 4kg więc uważaj

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości