Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-04, 20:06   #3512
nice6irl
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Ja tez zdradzilam swojego meza , z Pirogiem we snie hahahah.To byla dopiero odskocznia!
Upieklam buleczki (to taki maly krok w strone odchudzania heheh) Pachna smakowicie, ciekawe jak smakuja??? Zaraz sprobuje, tylko moj tz pojechal po mleko bo lubi popijac hih.Dziecko szaleje, bo ciasteczko zjadlo a cukier dziala pobudzajco, ja mam lenia , garow pelny zlew a zmywarki dalej nie mam.
No ale maz zamiast zmywarki to mi pare dni temu zamrazarke przyiosl wiec biore sie od jutra za robote. tak przed siwtami moze pierogi ulepie i zamroze
Aaa ide bo mi pachnie.Dobranoc dziewczynki nie plotkujcie za duzo bo rano miedzy sniadaniem, gotowanie, zbieraniem zabawek i przebieraniem kupy nie nadazam za wami!

Dobre.
A on gej

Witam Fafi zaś po przerwie Co cię tak trapi, że cię tu nie ma?
Byłam dzisiaj w twoim rodzinnym mieście i jadłam frytki w tanim barze, żeby się ogrzać

Dziewczyny ja jestem aseksualna jakaś. Co mam zrobić żeby był we mnie seks? Może jakaś terapia? Chcę być sexy. No błagam o jakiś poradnik
I ogólnie zanika mi okres Muszę iść do lekarza Nie wiem czego to objaw, aczkolwiek nie ciąży.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-12-04 o 20:13
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora