Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-12-06, 14:50   #1034
papryka85
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV

Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
prawda szybko mija ^^ a pozniej mozna sie szeroko usmiechac ^^ zreszta ja nawet z krzywulcami zacieszalam bo zeby to nie wszystko co sie liczy i nie ma co sie chowac po katach, to samo z aparatem czego sie wstydzic ze dbamy o siebie, ze nas stac na to zeby miec ten zlom czy moze tego ze sie odwazylismy zazdrutowac i cierpiec dla pieknego usmiechu? wiekszosc osob ma krzywe zeby, wady zgryzu itp. wiec cieszcie sie ze WY mozecie sie tego pozbyc a nie kwiczycie ze " o matko jak ja znajde faceta" " jak ja bede wygladac" itp itd jak nie chcecie to nie zakladajcie proste ja w aparacie na brak zaintersowania nie cierpialam zreszta wg mnie lepiej miec dziewczyne ktora dba o siebie o swoje zdrowie nawet jesli ma to potrwac 2-3 lata

pamietajcie liczy sie wyzsze dobro a nie tymczasowy " kaganiec" chyba ze chcecie sie pozbyc zebow kolo 35 lat jak zaczna wypadac przez wade zgryzu lub wrzody zoladka dwunasticy itp badziewia wynikajace ze zlego przezuwania jedzenia :P

zeby nie bylo to nie jest jakakolwiek napasc slowna na kogokolwiek po prostu moje odczucia, jak ktos woli krzywe zeby to prosze bardzo, ale niech tu nie kwiczy i nie zniecheca osob, ktore sie wahaja, bo aparat to naprawde swietna sprawa nie zawsze jest rozowo, milo i przyjemnie, ale warto
Doskonale to ujęłaś
Podpisuję się obiema rękami i nogami