![]() |
#4231 |
Konto usunięte
|
Dot.: EPIDUO- jak na was działa?
Wizyta kontrolna u dermatologa by się przydała...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4232 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.. poleciłybyście mi jakiś solidny krem nawilżający?
Przetestowałam już kilka aptecznych i drogeryjnych i słabo sobie poradziły.. twarz nie jest czerwona, ale nieco ściągnięta podczas stosowania epiduo.. dodam, że łatwo mi się zapycha i boje się jakiś ciężkich specyfików. Trochę jestem podłamana, że zawsze wybieram zły krem. :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#4233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4234 |
Przyczajenie
|
Hej wiecie może czy epiduo oczyszcza zapchana skore różnymi kwasami i kremami ? Zaczynałam samodzielna kuracje w domu na krostki podskórne , nie przeszkadzały mi bardzo bo nie rzucały się w oczy ale stwierdzialam ze zacznę coś z tym robić i to był mój błąd :/ jakiś kwas nie polubiła moja buźka i zaczęło mnie cosraz bardziej wysypywać , miałam całe policzki w wypryskach grudkowo-krostokwych , zdecydowałam się pójść do dermatologa który przepisał mi epiduo i antybiotyk , minął miesiąc od kuracji ale z dnia na
dzień jest coraz gorzej i chciałam się was dopytać czy epiduo radzi sobie z oczyszczaniem zapchaniem buzi czy mi tylko zaszkodzi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4235 |
Raczkowanie
|
Hej, kwasy nie zapychają skóry. Musiałaś coś źle robić pewnie niedostateczne oczyszczanie i używasz innego kremu który Cię zapycha. To naturalne że na początku jest wysyp bo skóra się oczyszcza. Ja miałem wersję forte a teraz drugie opakowanie słabszej. Mega pomaga na zaskórniki i pryszcze ale trzeba uważać, u mnie dwa razy w tygodniu bo więcej moja skóra nie da rady.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.