![]() |
#91 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: Boskie rzęsy .... czy jest jakiś sposób?
olejek rycynowy bardzo czesto uczula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
okrutnica jakaś... |
hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
olejek--mam taki w małej buteleczce(jak krople nasercowe czy żołądkowe) i nie podrażnia mmi oczu. Troszke olejku nakladam na palec i smaruje sobie rzęsy-tak jabym malowala maskara z dolu do góry, czasem jak trafie do oka to troszke szczypie. Ale naprawde warto, bo dobrze odżywia rzesy i stymuluje wzrost, nie wyobrażam sobie teraz nocki bez pomsmarowania rzęsek olejkiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
PRZEZŁOŚLIWA!!!on dawal bardzo porzadny efekt i podkrecal ! czulam jak oko sie otwiera przy malowaniu! ale nie chce zebyscie sie zawiodly w razie co! kazdy przeciez lubi co innego! ale jak juz bedzie wiadomo cene i ile z przesylka to bardzo prosze! w razie co ja jeszcze szukam w Londynie! buziaczki!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
2000 Calorie podkręcający o którym była mowa.
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43336516
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
okrutnica jakaś... |
a to jest na pewno oryginał?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Re: a to jest na pewno oryginał?
Sprzedawca ma same pozytywne komentarze, cena wcale nie jest taka niziutka (widziałam niższe) i no w komentarzach jest wspomnienie o tym, że sprzedawca ma produkty oryginalne, więc myślę, że tak.
![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
okrutnica jakaś... |
hihi-i myślisz,że szczerze mi odpowie,że to np.podróbka ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że tak. Na pewno nie chce negatywnego komentarza. Ja tak zrobiłam z tuszem L'Oreal i kobieta powiedziała, że oryginalny - to prawda.
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
okrutnica jakaś... |
czytałam mnóstwo pozytywów u osoby bardzo głośnej ze swych oszustw
![]() Ale może się skuszę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
n i ja sie chcyba zdecyduje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
okrutnica jakaś... |
lilu-a naprawdę był ten MF podkręcający taki super??
Bo ja mam 2000 Calorie,tylko normalny .Mam tez MAYBELLINE VOLUM-EXPRESS CURVED BRUSH i są niezłe,ale zadne cuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Ago, ja mam wymagajace rzesy, sa grube i niektore tusze nie zostawiaja na nich sladu czasem mi sie wydaje ze niektore wrecz je wyszczuplaja np, Panoramic podkrecil, ale nie bylo go widac na moich rzesach. a 2000 calorii podwinal mi je bardzo mocno i byly fajnie pogrubione, ale to kwestia indywidualna wiec napewno nie powiem ze jest super rewelacyjny, napisalam maila do goscia ktory sprzedaje go i czekam na odpowiedz czy jest orginalny, no i poszukam u mnie na bazarku. ale razcej zamowie na allegro. pozdrawiam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
okrutnica jakaś... |
ja do niego napisałam już i odpowiedział,ze oczywiście to oryginał
![]() Ja zaś,w przeciwieństwie do Ciebie mam raczej cienkie i delikatne rzęsy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Gdyby taki boski efekt (jak na Twoich zdjęciach) był możliwy do uzyskania za pomocą jedynie tuszu - to modelki nie musiały by pozować w sztucznych rzęsach- czyż nie? Nawet reklamy tuszy- posługują się "oszustwem" -przedstawiając na fotografiach "piękne sztuczne rzęsy".
Na pociechę powiem, że można trochę poprawić naturę dobrym tuszem: na zdjęciu: Extreme Volume Rimmela |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
okrutnica jakaś... |
lilu,
i jak?Kupiłaś ten tusz na aukcji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Taki efekt daje Maybelline Express Turbo Boost-malowane tylko (lub aż) 2 razy rzęsy na górze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Moje rzęsy nie są ani specjalnie długie, ani zbyt gęste, są po prostu normalne. Generalnie jestem zadowolona z większości tuszy jakie mam, ale chyba najbardziej odpowiada mi Astor ultra volume
![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
okrutnica jakaś... |
e tam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Pewnie Agusiu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
okrutnica jakaś... |
ale efekt imponujący.Moje tak nie wyglądają po wytuszowaniu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() dziewczyny-kupiłam na allegro ten tusz(a co tam,raz się żyje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Re: Do Agi
Ago, a jaki tusz kupiłaś bo nie prześledziłam całego wątku. Domylsam się że dający jakiś piorunujący efekt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Re: Zalotka
Dziewczyny, po użyciu zalotki robi mi się takie brzydkie załamanie na rzęsach.Co robię nie tak, moze za mocno ściskam albo nie w tym miejscu, dodam że staram się ją ścisnąć jak najbliżej powieki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
do Agi.
Ago nie zamowilam jednak tego tuszu jeszcze. ale za to w koncu skusilam sie na tusz Astor pogrubiajacy Ultra Volume i jeszcze lakier do niego byl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
okrutnica jakaś... |
Re: do Agi.
lilu
![]() ![]() Seagirl-kupiłam MF 2000 Calorie z podkręcającą szczoteczką i czekam na niego właśnie.Mam nadzieję,że już we wtorek będę mogła napisać coś o efektach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Re: Zalotka
Chodzi Ci o to, że zamiast podkęcać wygina Ci je w górę? Jeśli tak, to to normalne i po paru minutach łagodnieje zmieniając się w ładny łuk.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Aga napisz koniecznie czy jestes zadowolona, ja jestem bardzo z Astor, ladnie delikatnie podwija rzesy , nie skleja, jest czarniutki, pogrubia, i w ogole dodam go do ulubionych,choc nie powiuem ze jest to zudo swiata bo takiego nie spotkalam jeszcze! malowalam juz kilka razy i efekt mi sie podoba! moze jutro zdjecie wkleje, moze dziewczyny kupowaly tusze które byly otwierane, moze byly zapowietrzone, ? nie wiem, ja kupilam go zapakowanego razem z lakierem( w promocji)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem zadowolona z Astora,
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.