WIZAŻ logo

2 hity!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 14 lipca 2013 o 17:12
    Same PLUSY!
    PLUSY: - wydajność - cena znośna, biorąc pod uwagę znakomitą jakość (ach te efekty!) - maska ma przyjemny zapach - włosy rozczesują się z łatwością, a wiem co mówię, bo moje sięgają prawie do pasa i stanowią dla mnie niemały problem :) - po zastosowaniu maski włosy są miękkie, gładkie, lekkie i lśniące. Po prostu zdrowe, a przynajmniej wrażenie zdrowych sprawiają :) MINUSY: - brak Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 października 2012 o 22:13
    Bardzo dobry kosmetyk
    Kupiłam go, idąc za tym, że mam już inne kosmetyki z tej serii. W zespole naprawdę działają bardzo dobrze :) Nie używam go przy każdym myciu, ale na zmianę z inną maską, i muszę przyznać, że jedna drugiej nie przeszkadza. Mam zdecydowanie łądniejsze włosy, odżywione, po prostu widać, że są zdrowsze niż były kiedyś. Jeśli hcodzi o zapach - jest wspaniały! Konsystencja także mi się podoba. Cena - jak na tak dobry produkt - nie mam na co narzekać :) Jest ekonomiczny! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 30 sierpnia 2012 o 13:45
    Świetne uzupełnienie pielęgnacji :)
    Mając już 2 produkty z tej serii - E1 i E2, zdecydowałam się dokupić kolejny, ponieważ tamte bardzo przypadły mi do gustu. Ten produkt także spełnia moje wymagania! :) W połączeniu z pozostałymi produktami z tej serii tworzy fantastyczny efekt gładkich i lśniących włosów. Przy tym są lekkie i ładnie się rozczesują, nie ma efektu obciążenia. Teraz mam zdrowe włosy - to widać i czuć :) Polecam wszytskim! Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    3 kwietnia 2012 o 14:48
    No nie wiem...
    Maska działała świetnie raz na jakiś czas w połączeniu z innymi produktami z tej serii, ale stosowana regularnie 1-2 razy w tygodniu jakby przestała działać. Ma jeden z najpiękniejszych zapachów, jakie miałam okazję "wąchać" w kosmetykach do włosów. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno

szukaj