WIZAŻ logo

Vichy GlucoBlock

star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
3,2 (18)

star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    5 lutego 2007 o 11:00
    bez szans? ? ? ? ? ? ?
    kiedys był drogi i do niczego. Kelił się. Ladny zapach. Czułam, że gleboko sie wchlanial, orzeźwiał skórę ale co z tego skoro nic nie naprawial :) Kasa w bloto. Omijajcie szerokim łukiem :) Jedno opakowanie nie daje żadnych oznak poprawy stanu skory... Używam tego produktu od:dawno Ilość zużytych opakowań:1
  • 6 stycznia 2005 o 10:26
    Dobry ale nie na cellulit
    Używałam go z przyjemnościa dzięki świeżemu zapachowi i żelowej konsystencji. Był wydajny i na tamte czasy najlepszy. Jednak teraz już bym go nie kupiła. Bardziej wyszczuplał i ujędrniał, aniżeli likwidował cellulit, a nie o to mi teraz chodzi. Parę lat temu, dla "bezdzietnej panienki" był preparatem, którego efekt zadowalał, jednak teraz na pewno by sobie nie poradził ze skutkami 2-óch ciąż. Ale wspominam go pozytywnie.
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    18 lipca 2004 o 19:07
    oj drogo..
    krem juz po pierwszym uzyciu zostawia wspaniala w dotyku skore - miekka i jedwabista (efekt zrobil piorunujace wrazenie na moim mezczyznie zycia), ladnie pachnie i wspaniale sie wchlania niemal blyskawicznie, nie zostawiajac tlustej warstwy. zauwazylam tez nieznaczne, ale widoczne oznaki walki z cellulitem.. niestety jest malo wydajny, co przy tak duzej cenie (kupilam go za prawie 90 zlotych od tubki) przysparza o coraz gorszy nastroj przy kazdym kolejnym smarowaniu.. jesli kogos stac na wydawanie 90 zlotych co ok trzy tygodnie, polecam ten produkt Używałam tego kosmetyku jakis czas temu; ilość zużytych opakowań: 2
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    8 maja 2004 o 12:52
    niezły
    Preparat ma przyjemną żelową konsystencję, szybko się wchłania i bardzo ładnie pachnie - herbatką :) Faktycznie trochę zmniejsza cellulit, ale zaraz po zaprzestaniu stosowania wszystko wróciło do normy :(
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    19 marca 2004 o 12:27
    Podobny do innych...
    Chyba został zastąpiony przez D-stock?... Dla mnie był OK, napinał, wygładzał i ujędrniał skórę, choć podobnie jak w przypadku innych tego typu specyfików, spektakularnego działania antycellulitowego nie zauważyłam...:( Pamiętam, że był przyjemny w stosowaniu i szybko się wchłaniał.

szukaj