Suknia marzeń cz. III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 09:38   #4441
atenaja
Przyczajenie

Dot.: Suknia marzeń cz. III

Hej, dziewczyny. Znalazłam fajną suknię z Agnes, tylko nie wiem jaką ma nr. nie mogę wyszukać więcej zdjęć. Może wy coś wiecie?
atenaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 09:44   #4442
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Dorotheaa dzięki za nazwę kolekcji jak zaczne szukać sukienki to na pewno skorzystam a z tego co mówisz to nie takie drogie te sukienki
asiaaa891 która to ta Twoja sukienka? Ja też lubie prostotę ale taką z lekkim smaczkiem, jakieś wielkie kołdry zamiast sukienki odpadają poza tym mam tan sam probelm co Ty z uszkami więc o fryzurze myśle podobnej
Mnie osobiście się najbardziej podoba na poprawiny coś takiego:
Super kiecuchaTylko figurkę trzeba mieć-a mi kebaby poszły w brzusio:-(buuu
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 11:47   #4443
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiaaa891 Pokaż wiadomość
to jest jedna i ta sama, tylko jedna ecri a druga w bieli, na modelce ta suknia nie oddaje całego swojego wdzięku, w rzeczywistości hafty są znacznie bardziej widoczna, ma piękny tren, może mnie zlinczujecie ale nic nie poradzę że lubię prostotę, zresztą mierzyłam tiulowe suknie księżniczkowe- odpada, rybka też odpada.
A ja głupia myślałam że na tych zdjęciach o fryzurke chodzi sukienka bardzo ładna moim zdaniem elegancka i bez zadnych udziwnień, na pierwszym zdjęciu wygląda że fajnie eksponuje dekolcik no i ma ramiączka więc nie będzie spadać ja mam trochę inną wizję na swoją ale to się wszystko okaże jak zacznę przymierzać....
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 13:31   #4444
asiaaa891
Raczkowanie

Cytat:
A ja głupia myślałam że na tych zdjęciach o fryzurke chodzi sukienka bardzo ładna moim zdaniem elegancka i bez zadnych udziwnień, na pierwszym zdjęciu wygląda że fajnie eksponuje dekolcik no i ma ramiączka więc nie będzie spadać ja mam trochę inną wizję na swoją ale to się wszystko okaże jak zacznę przymierzać....
to jest zdecydowanie propozycja dla dziewczyn które nie narzekają na swój dekolt i chcą się pochwalić talią bo ją idealnie podkreśla i co najważniejsze biodra w niej nie wydają się większe a na tym mi zależało...
ja mam 160 cm wzrostu i jak mierzyłam tiulowe kiecki to wyglądałam jak pyza...
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30

MICHAŁEK
18. 04. 2012 r.
asiaaa891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:05   #4445
izuljanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiaaa891 Pokaż wiadomość
to jest zdecydowanie propozycja dla dziewczyn które nie narzekają na swój dekolt i chcą się pochwalić talią bo ją idealnie podkreśla i co najważniejsze biodra w niej nie wydają się większe a na tym mi zależało...
ja mam 160 cm wzrostu i jak mierzyłam tiulowe kiecki to wyglądałam jak pyza...
ja mam 160cm wzrostu i sukienke mam w stylu empire idealna dla niskich PM
izuljanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:42   #4446
sabincia
Raczkowanie

Mam pytanie, co to za sulienko? Prawdopodobnie San Patrick ale jaki model?
sabincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 14:45   #4447
izuljanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sabincia Pokaż wiadomość
Mam pytanie, co to za sulienko? Prawdopodobnie San Patrick ale jaki model?
wpisz w googlach san patrick i wyskoczy strona internetowa, myśle, że bez problemu znajdziesz ją wsród kolekcji

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 16:16   #4448
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Cześć dziewczyny Ja dopiero rozpoczynam "poszukiwania" na razie w necie, swojej wymarzonej sukni jak narazie znalazłam 3 które rzuciły mnie na kolana... co o nich sądzicie??? Jak drogie są wasze suknie? Ja chciałabym się zmieścić w 3000 może 3500 tys.
Trzecia jest prześliczna. Jeśli możesz napisz mi na priv skąd ona, co prawda na razie nie planuję wychodzić za mąż, ale sukienka taka ładna że sobie zapiszę
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:04   #4449
qmpela86
Raczkowanie

lexie gdybym ja to wiedziała... niestety to jakieś znalezione zdjęcie w necie i nie mam pojęcia.. ale może ktoś inny kojarzy?
Stary 2010-09-15, 09:07   #4450
emillia006
Zadomowienie

Czesc dziewczyny! Wczoraj bylam na mierzeniu sukni i ta moja wymarzona nie okazala sie ta wymarzona a wybralam taka na ktora nie zwracalam zbytnio uwagi w necie bo myslalam, ze ten typ to nie dla mnie a w rzecywistosci jest naprawde piekna i ladnie lezy.

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2010-12-10 o 21:58
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:36   #4451
izuljanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Wczoraj bylam na mierzeniu sukni i ta moja wymarzona nie okazala sie ta wymarzona a wybralam taka na ktora nie zwracalam zbytnio uwagi w necie bo myslalam, ze ten typ to nie dla mnie a w rzecywistosci jest naprawde piekna i ladnie lezy. Ponizej wrzucam zdjecia pierwszej to ta ktora chcialam, druga to ta ktora kupilam
nie w moim stylu ale b. ładne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 09:48   #4452
qmpela86
Raczkowanie

w moim stylu też niebardzo... ale co kto lubi
Stary 2010-09-15, 16:13   #4453
kasiakg
Rozeznanie

Cytat:
w moim stylu też niebardzo... ale co kto lubi
też nie w moim stylu
kasiakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 16:33   #4454
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny! Wczoraj bylam na mierzeniu sukni i ta moja wymarzona nie okazala sie ta wymarzona a wybralam taka na ktora nie zwracalam zbytnio uwagi w necie bo myslalam, ze ten typ to nie dla mnie a w rzecywistosci jest naprawde piekna i ladnie lezy. Ponizej wrzucam zdjecia pierwszej to ta ktora chcialam, druga to ta ktora kupilam
przy sukniach ślubnych często tak jest, że coś innego nam się podoba i typujemy na fotkach, a coś innego w końcu wybieramy w salonie, bo okazuje się, że suknia, na którą się nie zwracało uwagi, to ta jedyna.
Gratuluję wyboru Może wkleisz fotkę, jak wyglądasz w sukni?
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 17:16   #4455
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
przy sukniach ślubnych często tak jest, że coś innego nam się podoba i typujemy na fotkach, a coś innego w końcu wybieramy w salonie, bo okazuje się, że suknia, na którą się nie zwracało uwagi, to ta jedyna.
Gratuluję wyboru Może wkleisz fotkę, jak wyglądasz w sukni?

Niestety pani w salonie zabronila robic zdjecia

Czas edycji: 2010-12-10 o 21:54
Stary 2010-09-15, 17:36   #4456
didrotka
Raczkowanie

emilko a mi sie podoba, zreszta juz w czyms pamietam ze trafilas w moj gust szczerze to ja juz ja widzialam chyba jesli to ta na internecie i sie nad nia zastanawialam to chyba marka demetrios ? wiec konkretna firma wiec pewnie uszyta i bedziesz mogla sie czuc spokojnie jak ksiezniczka bo nic sie nie rozleci czego sie zawsze obawialam u krawcowych
mialabym prosbe jakbys mogla mi podac w wiadomosci prywatnej jej cene pisalam kiedys do nich to odp mi ze tylko w salonie podaja i zapraszaja a ja nie jestem w polsce a przyjadac trzy miesiace przed slubem nie bede w stanie obskoczyc calej polski wiec powoli juz robie kryteria i odrzucam a czuje ze ta nie bedzie tania
bylabym Ci bardzo wdzieczna
Stary 2010-09-15, 18:55   #4457
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez didrotka Pokaż wiadomość
emilko a mi sie podoba, zreszta juz w czyms pamietam ze trafilas w moj gust szczerze to ja juz ja widzialam chyba jesli to ta na internecie i sie nad nia zastanawialam to chyba marka demetrios ? wiec konkretna firma wiec pewnie uszyta i bedziesz mogla sie czuc spokojnie jak ksiezniczka bo nic sie nie rozleci czego sie zawsze obawialam u krawcowych
mialabym prosbe jakbys mogla mi podac w wiadomosci prywatnej jej cene pisalam kiedys do nich to odp mi ze tylko w salonie podaja i zapraszaja a ja nie jestem w polsce a przyjadac trzy miesiace przed slubem nie bede w stanie obskoczyc calej polski wiec powoli juz robie kryteria i odrzucam a czuje ze ta nie bedzie tania
bylabym Ci bardzo wdzieczna
to może ja szybciej odpowiem na twój post:
- tak to jest suknia z kolekcji Demetrios link:Model 1395
- cena sukni podana jest na stronie internetowej i przynajmniej w salonie w Katowicach ceny tych sukien są identyczne jak na stronce

a sukienka bardzo ładna, ale nie na moją figurę

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 19:33   #4458
didrotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
- cena sukni podana jest na stronie internetowej i przynajmniej w salonie w Katowicach ceny tych sukien są identyczne jak na stronce

a sukienka bardzo ładna, ale nie na moją figurę
dziekuje bardzo teraz wiem ile kosztuje kazda a nie tylko ta ja zawsze patrzylam na stronke salonu w miare blisko mojego zamieszkania a nie pomyslalam zeby popatrzec na ich strone
inteligencja nie blyszcze
no ale teraz mnie to zdziwilo skoro producent przedstawia oficjalnie cene to czewmu salony wspolpracujace ukrywaja no nic dzieli wielkie raz jeszcze
a zapytam sie jeszcze nie skromnie a czemu nie na twoja figure ? mi sie zawsze wydawalo ze do takiej sukni nie trzeba byc idealem bo duzo zakrywa
Stary 2010-09-15, 20:38   #4459
emillia006
Zadomowienie

Suknia bedzie szyta "pode mnie" wiec cena jest taka jak na stronie czyli 3500zl jezeli zdecydujesz sie na suknie nowa musisz wplacic 1100zl zadatku.

Czas edycji: 2010-12-10 o 21:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 21:10   #4460
mylady21
Wtajemniczenie

[QUOTE=aicila;22089273]to może ja szybciej odpowiem na twój post:

Ciap koronka, ciap draperia, ciap falbanka, ciap koralik i kwiatuszek, więcej ozdób już nie wmuszę.
mylady21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 21:21   #4461
emillia006
Zadomowienie

[QUOTE=mylady21;22093236]
Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość

Ciap koronka, ciap draperia, ciap falbanka, ciap koralik i kwiatuszek, więcej ozdób już nie wmuszę.
Nie wiem co oznaczal Twoj post ale zapewniam Cie ze ta suknia nie posiada koronek, kwiatoszkow i koralikow

Czas edycji: 2010-12-10 o 21:56
Stary 2010-09-16, 07:05   #4462
olla83
Rozeznanie

Cytat:
Suknia bedzie szyta "pode mnie" wiec cena jest taka jak na stronie czyli 3500zl jezeli zdecydujesz sie na suknie nowa musisz wplacic 1100zl zadatku. Do tego dochodza dodatki halka, bolerko itd a one nie wchodza w cene sukni. Mysle, ze calosc wyniesie mnie ok 4200zl. Troszke duzo ale suknia naprawde warta grzechu Jest bardzo elegancka a zalezalo mi aby nie byla gorsetowa gora, bo ostatnio one sa za bardzo oklepane Chociaz nie jest typowa ksiezniczka to czulam sie w niej naprawde pieknie a to chyba najwazniejsze no i na zywo robi wrazenie
nie w moim stylu.....ale ważne, że Tobie się podoba. a o to chyba chodzi, żebyś ty się czuła w niej pieknie.
olla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 13:04   #4463
emiii_87
Rozeznanie

Cytat:
więc jednak nie ta pierwsza ojj a tak ładnie się prezentuje, no ale tak to jest z tymi sukniami w internecie.. często zdjęcia są mocno podrasowane i suknia na żywo wygląda zupełnie inaczej. Dlatego lepiej chodzić i oglądać w salonach. Emilka Wklej koniecznie Twoje fotki z przymiarki jestem ciekawa jak wyglądasz

26.08.2005
26.08.2009 -->
27.08.2011 -->
emiii_87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 14:21   #4464
gosiaczek2804
Przyczajenie

Red face Dot.: Suknia marzeń cz. III

Hej dziewczyny jestem tu nowa ale chciałabym się dowiedzieć co wy sądzicie na temat wyglądu mojego w sukni Maggie Sottero Cambria Marie, bowiem już nie wiem czy dobrze w niej wyglądam a opinie innych nie postronnych osób będą bardzo mile widziane. Mam mętlik w głowie i potrzebuje pomocy

Edytowane przez gosiaczek2804
Czas edycji: 2010-09-16 o 19:24 Powód: dodanie zdjęcia
gosiaczek2804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:43   #4465
Dorotheaa
Rozeznanie

GG do Dorotheaa

A masz może większe zdjęcia, bo nic nie widać na tych?
Dorotheaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:54   #4466
szczesliwa25
Rozeznanie

Tak, czekamy na większe zdjęcia
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 19:48   #4467
gosiaczek2804
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Zamieściłam większy rozmiar zdjęć, teraz powinno być widać.Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 20:04   #4468
kasiakg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek2804 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestem tu nowa ale chciałabym się dowiedzieć co wy sądzicie na temat wyglądu mojego w sukni Maggie Sottero Cambria Marie, bowiem już nie wiem czy dobrze w niej wyglądam a opinie innych nie postronnych osób będą bardzo mile widziane. Mam mętlik w głowie i potrzebuje pomocy
Dobrze w niej wyglądasz ale styl niestety nie mój...
kasiakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:18   #4469
Dorotheaa
Rozeznanie

GG do Dorotheaa

Cytat:
Napisane przez gosiaczek2804 Pokaż wiadomość
A ile masz wzrostu? Pytam, bo optycznie Cię skraca i jeśli masz ok. 160 cm, to odradzam ją. Jeśli np. powyżej 175 to spoko. Zależy tez, czy Twój narzeczony jest wysoki i dobrze zbudowany, czy nie. Ogólnie suknia też nie w moim stylu, ale wyglądasz ładnie - talia i biust podkreślone, tylko nogi wydają się króciutkie przez obszerny i wizualnie ciężki dół sukni.
Dorotheaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 09:12   #4470
gosiaczek2804
Przyczajenie

Ja mam 156 cm wzrostu a więc niewiele, myślałam o butach na troszkę wyższym obcasie(7cm). Natomiast mój narzeczony ma 178cm wzrotu i jest raczej nie za chuby i nie za gruby, taki średni, choć patrząc na niego inni mówią że wygląda szczupło.A co do sukni jest naprawdę bardzo lekka, jak ją założyłam to się bardzo zdziwiłam bo wydawała się obszerna a przez to i ciężka, ale nie była.Bardzo mi się spodobała Monalisa miała cudne zdobienia ale była z satyny i przy moim wzroście wydawałoby się że jest tak ciężka, że panie z salonu powiedziały że muszę mieć suknię z cienkiego i lekkiego materiału. Zastanawiam się czy nie zostać przy tej?Niby już na nią podpisałam umowę, ale mam jeszcze szansę zmienić na inną w tym salonie lub na model 2011, bowiem mój ślub jest w lipcu 2011 roku. Pozdrawiam i dzięki za opinie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości