2014-04-01, 14:51 | #781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
No właśnie co tu nowego?
Przecież Nutella jest już od X lat na naszym rynku Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
2014-04-01, 16:00 | #782 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Ja zobaczyłąm w ulotce, ze inne opakowanie z przeźroczystą nalepką i myślałam ze to jakiś nowy smak i w ulotce jest napisane ze to nowosć
__________________
|
2014-04-01, 16:14 | #783 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2012-09
Wiadomości: 1 506
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-01, 16:20 | #784 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-01, 16:20 | #785 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Wszystko można próbować ulepszyć Jak przeczytałam Nutella Ferrero to mi się skojarzyło z Ferrero rocher
__________________
|
2014-04-01, 16:21 | #786 | |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2012-09
Wiadomości: 1 506
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
i chyba specjalnie dali tam u Was dla Ukraińców, bo nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego w innych częściach Pl nie ma |
|
2014-04-01, 16:29 | #787 | |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Pewnie tak W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd...
__________________
|
|
2014-04-01, 16:49 | #788 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2012-11
Wiadomości: 6 559
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Widziałam coś takiego w gazetce Selgros, myślałam, ze to błąd w druku, że nie dali białej etykiety na słoiku
Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2014-04-01 o 16:50 |
2014-04-01, 16:50 | #789 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2010-05
Wiadomości: 2 690
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
dzisiaj widziałam w małym sklepiku (w Polsce) Milkowe cappuccino Jacobsa w pojedynczych saszetkach którego duże opakowanie niedawno kupiłam w Niemczech. Może u Was też już gdzieś są
|
2014-04-01, 17:25 | #790 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2012-09
Wiadomości: 1 506
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-01, 17:53 | #791 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2006-03
Wiadomości: 262
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
A w jakim to sklepie?
|
2014-04-01, 18:42 | #792 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2014-02
Wiadomości: 30
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-01, 18:46 | #793 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-01, 19:47 | #794 | ||
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
Właśnie ja arbuza lubię Chcę! Inne jogurtowe od Grycana mi smakowały. [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;45830860]Z fb Lindt dwie nowości Creation 70% Chocolate Mousse- Intensywnie czekoladowa kreacja szwajcarskich Maitres Chocolatiers – aromatyczny mus czekoladowy wzbogacony najwyższej jakości ciemną czekoladą Lindt. Creation 70% Chocolate Mousse to połączenie lekkiego musu czekoladowego i płynnego czekoladowego nadzienia pokrytego najlepszą gorzką czekoladą Lindt. Creation Citron Frappe- Intensywnie owocowa kreacja szwajcarskich Maitres Chocolatiers – to połączenie wyśmienitego i orzeźwiającego musu cytrynowego pokrytego najlepszą mleczną czekoladą Lindt. Chcę tą cytrynową[/QUOTE] Ja chcę obie Cytat:
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
||
2014-04-02, 09:12 | #795 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2012-09
Wiadomości: 1 506
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-02, 17:17 | #796 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2009-08
Lokalizacja: Kraków/Przemyśl
Wiadomości: 12 514
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
ja jestem ciekawa co ten zając ma w sobie jakby bylo nadzienie ferrero rocher to bym umarła chyba chyba ze to plastikowy zajac a w srodku ma pralinki. ale nie wyglada na takiego oszusta
|
2014-04-02, 18:46 | #797 |
Wtajemniczenie
Zarejestrowany: 2009-11
Wiadomości: 2 731
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-02, 18:49 | #798 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2009-08
Lokalizacja: Kraków/Przemyśl
Wiadomości: 12 514
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
warto kupic?
|
2014-04-02, 19:39 | #799 |
Wtajemniczenie
Zarejestrowany: 2009-11
Wiadomości: 2 731
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-03, 08:54 | #800 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2013-10
Wiadomości: 16
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
w mount blancku maja pyszne praliny, a szczególnie żabki
|
2014-04-03, 23:04 | #801 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 4 858
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
"McVitie's, ciastka numer 1 w Anglii, wchodzą na polski rynek"
__________________
|
2014-04-04, 06:14 | #802 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2012-09
Wiadomości: 1 506
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-04, 07:26 | #803 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2012-11
Wiadomości: 6 559
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2014-04-04, 11:52 | #804 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2005-07
Wiadomości: 614
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Zielona Budka wprowadza do Polski lody pod markami Mondeleza:
Milka (lody na patyku, rożek, kubek 185ml) Jacobs (kubek 185ml) Oreo (kanapka lodowa, kubek 185ml) Daim (kubek 185ml) O Milce już ktoś z Was wspominał ale wkleję jeszcze zdjęcie Edytowane przez Winona Czas edycji: 2014-04-04 o 11:54 |
2014-04-04, 13:59 | #805 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2013-05
Wiadomości: 386
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
:sli na: zła wiadomość dla mojej diety i portfela
|
2014-04-04, 14:17 | #806 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2012-11
Wiadomości: 6 559
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
O boże jeżeli to będzie w innych sklepach niż Carrefour to chyba padnę z zachwytu
|
2014-04-04, 15:55 | #807 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2011-01
Wiadomości: 4 785
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Lubię lody z Zielonej Budki, a tu jeszcze takie smaki.
__________________
|
2014-04-04, 16:03 | #808 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2012-09
Wiadomości: 1 506
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
dzisiaj jadlem kanapkę oreo, dobra, ale niczego nie urywa :P
|
2014-04-04, 17:44 | #809 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 4 858
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;45891563]O boże jeżeli to będzie w innych sklepach niż Carrefour to chyba padnę z zachwytu[/QUOTE]
te lody Milka widziałam właśnie dzisiaj w Kauflandzie ale najbardziej pragnę Daim
__________________
|
2014-04-04, 18:40 | #810 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2009-12
Wiadomości: 328
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Biały Michałek ze skórką pomarańczową i nowe smaki HITów - White Choco Delight to połączenie delikatności białej czekolady z subtelną nutą borówki amerykańskiej, a Caramel & Brownie jest kombinacją karmelowego nadzienia z mocno czekoladowymi herbatnikami.
Język do ziemi, będę musiała obejść się smakiem...
__________________
Odpowiadam za to, co powiedziałam. Nie za to co zrozumiałeś. |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.