|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
Narzędzia |
2015-07-08, 16:10 | #1 |
Przyczajenie
|
Proszę o poradę
hej dziewczyny proszę was o pomoc
od roku zapuszczam włosy i farbuję je na blond ale mam wrażenie że to nie mój kolor , jak widać na zdjęciu moja skóra jest problematyczna (nawet pod fluidem wychodzą przebarwienia które zostały mi po ciąży)mam dość jasną karnację która z trudem się opala (na czerwono) najlepiej czuję się w ciemnych kolorach ale mam już sporo siwych włosów , co można było by zmienić Załącznik 6012278 Załącznik 6012279 Załącznik 6012280 przepraszam ale nie umiem obrócić zdjęć |
2015-07-08, 17:04 | #2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Proszę o poradę
Wydaje mi się, że jasny neutralny brąz byłby strzałem w dziesiątkę. Blond trochę Cię postarza ( odmładzający blond to mit przy niektórych typach urody!)
|
2015-07-09, 10:14 | #3 |
Przyczajenie
|
dziękuję myślałam o miedziano mahoniowym brązie ale chyba czerwień nie służy przebarwieniom
|
2015-07-09, 13:19 | #4 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie coś bez czerwonych odcieni.
taki mroźny ale delikatny brąz powinien być super. a z fryzurką poczekaj jeszcze chwilę aż jeszcze trochę podrosną, to będziesz mieć więcej możliwośći. a jeśli chciałabyś coś zrobić już teraz, to zostawiłabym tylko trochę krótszą grzywę i dużo krótsze boki. |
2015-07-09, 13:23 | #5 |
Przyczajenie
|
dziękuję
|
2015-07-15, 10:30 | #6 |
Raczkowanie
|
Jak masz chęć kontynuować wątek to możemy zrobić poważniejszą analizę. Najpierw trzeba przyjrzeć się zdjęciom z młodości czyli zanalizować co dała Ci natura (geny). Przed wszelkimi farbowaniami, hennami, rumieniem, blaknięciem tęczówek i ust, siwieniem - itd. Opisz to lub wklej fotki bez makijażu a najlepiej jedno i drugie.
|
2015-07-18, 17:58 | #7 |
Raczkowanie
|
Można Cię odmłodzić, upiększyć a nawet lekko przekierować wizerunek. Ale tego się nie robi w kierunku: od rumienia do zmiany koloru włosów. Wtedy wprowadza się kompletny chaos. Potem nie wiadomo jak się ubrać i pomalować.
Osobno pracuje się nad urodą, osobno leczy rumień i przebarwienia (małym kosztem). Sama przez to przeszłam i to kilka razy bo on powraca. |
2015-07-20, 13:40 | #8 |
Przyczajenie
|
Na jesieni chcę iść na leczenie przebarwień laserem , mam nadzieję że on mi pomoże ale teraz już chciałam coś zmienić (bo kobieta zmienną jest
|
2015-07-20, 14:33 | #9 |
Raczkowanie
|
A może coś w odcieniu mlecznej czekolady? Jeśli wyskakują Pani plamki to mahoniowy jest kompletnie nieudanym wyborem.
|
2015-07-20, 21:15 | #10 |
Raczkowanie
|
Miło, że się odezwałaś po drugiej zachęcie i dobrze, że jesteś umówiona do dermatologa. Do tego czasu plamki koryguj.
By przeprowadzić profi metamorfozę "z całego serca" musimy wyjść od Twojego typu. Masz słowiańską skórę, wrażliwą na słońce, oczy niebieskie, kształtną twarz. Do koloru włosów z dzieciństwa nie chcesz się przyznać choć i tak się domyślam. Jestem podobna w typie i wieku. 1. Skórę uodparnia się biorąc od wiosny "solarin", "beta-karoten" lub coś podobnego. Farmaceutka doradzi. 2. Wyjaśnij słowa "najlepiej czuję się w ciemnym". Nie wiem czy chodzi o ciuchy czy włosy. 3. Lubisz zmiany ale daj wskazówkę do czego chcesz zmierzać. Jaki masz gust/styl a nawet temperament. Jest ogrom możliwości. Nie sposób kopiować tu całego netu i 15 książek. |
2015-07-21, 10:15 | #11 |
Przyczajenie
|
najlepiej czuję się w ciemnych włosach mój blond z dzieciństwa to szara mysz :P jestem dość zwariowana pomimo wieku
i fakt że o witaminkach nie pomyślałam aczkolwiek stosuję filtr 50 na twarz |
2015-07-21, 10:41 | #12 |
Raczkowanie
|
Blond jest zupełnie nie dla Ciebie! Ładnie i z klasą wyglądałabyś w chłodnym brązie z jaśniejszymi refleksami dla "ożywienia fryzury", dodatkowo wydaje mi się, że taki kolor ładnie podkreśli odcień tęczówek, które są bardzo niespotykane. Wydaje mi się też, że ładnie byś wyglądała w asymetrycznej fryzurze o długości poniżej brody, tym bardziej, że sama przyznajesz się do zwariowanego charakteru )
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.