|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
|
Narzędzia |
2016-02-03, 14:07 | #4021 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2008-10
Wiadomości: 12 461
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Nie rozumiem- czy oni są jakoś rozliczani z ilości poleceń?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
2016-02-03, 14:49 | #4022 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2016-02-03, 14:59 | #4023 |
królikoholiczka
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: S-k
Wiadomości: 7 624
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Dokładnie. Mogą być nawet najgorsze.
__________________
ZAKOCHAJ SIĘ W USZACH PO USZY NIE KUPUJ ADOTUJ Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
|
2016-02-03, 23:59 | #4024 |
Mama małej Rubi
Zarejestrowany: 2010-02
Lokalizacja: Wrocław
Wiadomości: 180
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Tak, tylko kto potem przekaże kolejne produkty do oceny osobie, która szczerze pisze w Inernecie, że produkt x to kupa? Więc wciskają opinie rodem z podręczników, żeby się przypodobać. Mnie to szczególnie drażni, bo przez prowadzenie bloga wiem, jak ważna jest szczerość i wiarygodność źródła opinii. No ale cóż począć?
__________________
Chcesz poczytać o słodyczach?
Najeść się wzrokiem? Poczuć smak gałką oczną? -> www.livingonmyown.pl <- |
2016-02-04, 18:37 | #4025 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2009-05
Lokalizacja: zach. Polski
Wiadomości: 3 864
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Lay’s Scoops przekąski ziemniaczane do dipowania o smaku papryki
Lay’s Scoops przekąski ziemniaczane do dipowania o smaku pomidora z oregano widziałam dziś w Społem, a za cholerkę nie mogę znaleźć zdjęcia... do chrupków jest dołączona saszetka, która po wymieszaniu z jogurtem naturalnym ma być dipem
__________________
"Zrozum siebie i noś mniej. Najlepszym sposobem, żeby się ubrać, jest dążenie do eleganckiej prostoty." G. Armani http://pajacyk.pl/ http://pustamiska.pl/ |
2016-02-04, 20:48 | #4026 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2010-10
Lokalizacja: poznań
Wiadomości: 1 014
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
masło orzechowe sante
__________________
zapraszam na mój blog : http://rogalikodkuchni.blogspot.com/ |
2016-02-05, 20:34 | #4027 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2015-01
Lokalizacja: Krapkowice
Wiadomości: 18
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Natalia, Olga, Beata, ja na wizazu od tyle czasu a na Was jeszcze nie trafiłam! Jak to możliwe?! Jeszcze temat taki aktualny.. Witam!
Edytowane przez Vin2012 Czas edycji: 2016-02-05 o 21:37 |
2016-02-06, 06:37 | #4028 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Jestem ciekawa czy to prawda Moze zamiast oleju palmowego dodali co innego A tak w ogóle to Sante chyba papuguje po Primavice
Witaj No ja tutaj muszę trochę siedzieć - obowiązki
__________________
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2016-02-06 o 06:42 |
2016-02-06, 09:16 | #4029 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2015-01
Lokalizacja: Krapkowice
Wiadomości: 18
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
to zwykłe masło orzechowe Sante mam, czeka u mnie na recenzje, ale skład bez szału.
Tego 100% bym spróbowała, ciekawe czy lepsze niż Primaviki, ale to opakowanie jakoś mnie nie zachęca..
__________________
Zapraszam na swój blog |
2016-02-06, 09:26 | #4030 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Jadłam zwykłe przed zmianą opakowania i po zmianie.. przed zmianą było bardziej słone a teraz jest trochę bardziej słodkawe. To z kawałkami orzechów w ogóle mi nie smakowało
__________________
|
2016-02-06, 22:46 | #4031 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo |
2016-02-07, 07:15 | #4032 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2014-12
Wiadomości: 630
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Czyżby fioletowe Skittlesy wracały do Polski? Nie trzeba będzie po nie jeździć do Czech
|
2016-02-07, 08:06 | #4033 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2012-11
Wiadomości: 6 559
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2016-02-07, 15:15 | #4034 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2015-01
Lokalizacja: Krapkowice
Wiadomości: 18
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
ja tez dostałam, z tym, że teraz może być mniej chętnych, bo najpierw trzeba wyłożyć ze swojej kieszeni kilka dyszek, a dopiero później zwracają
__________________
Zapraszam na swój blog |
2016-02-07, 15:29 | #4035 | |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2007-08
Lokalizacja: garnek złota na końcu tęczy
Wiadomości: 60 422
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
__________________
Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury |
|
2016-02-07, 15:57 | #4036 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2015-08
Wiadomości: 16
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Sposób na dobrą jajecznicę? kto zna?
|
2016-02-08, 08:04 | #4037 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2009-06
Wiadomości: 336
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Skittles fioletowych jeszcze nie widziałam - te i błękitne kupowałam w Czechach.
Te nowe Aviko są w Carrefour. A Proste Historie pierogi sąw Lidlu. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Chyba nie było. W Empiku widziałam M&M's Mix czyli 3 rodzaje w jednym opakowaniu- orzechy, z czekoladą i chrupki.
__________________
"Zabijać to nie znaczy wyjąć rewolwer jak Buck Jones i zrobić pif-paf! To wcale nie tak. Można zabijać w sercu. Po prostu przestać kogoś kochać. I wtedy ten ktoś umiera." |
2016-02-08, 08:04 | #4038 |
Mama małej Rubi
Zarejestrowany: 2010-02
Lokalizacja: Wrocław
Wiadomości: 180
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
I ja też! Ale nie interesują mnie akurat te desery,
__________________
Chcesz poczytać o słodyczach?
Najeść się wzrokiem? Poczuć smak gałką oczną? -> www.livingonmyown.pl <- |
2016-02-08, 09:45 | #4039 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2015-01
Lokalizacja: Krapkowice
Wiadomości: 18
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
mnie też nie, ale może mąż weźmie na siebie i niech potem to opisuje :P Dla mnie są za słodkie, jak monte to tylko klasyczne, żadne balance, żadne z dodatkami. Nawet do picia, ani ta kanapka nie
__________________
Zapraszam na swój blog |
2016-02-08, 15:33 | #4040 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Makaron z kakao - od środy będzie w Carrefourze po 5,49zł
__________________
|
2016-02-08, 17:00 | #4041 | |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2014-12
Wiadomości: 630
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Cytat:
A te M&Msy będą od czwartku w Tesco |
|
2016-02-09, 15:34 | #4042 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2012-06
Wiadomości: 6 203
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2016-02-09, 17:18 | #4043 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2014-12
Wiadomości: 630
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2016-02-10, 17:26 | #4044 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2012-06
Wiadomości: 6 203
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2016-02-10, 19:34 | #4045 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 4 858
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
cheetosy gigant o smaku orzechowym i o smaku żółtego sera
__________________
|
2016-02-10, 21:29 | #4046 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Marka NESCAFÉ, na początku tego roku rozszerzyła portfolio napojów kawowych typu â3w1â o dwa nowe, pyszne smaki â Sweet Vanilla oraz Warmy Caramel.
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Jak co roku marka NESTLÉ SCHÖLLER przygotowała bardzo ciekawą ofertę lodową na nadchodzący sezon. W tym roku w portfolio marki pojawi się kilka nowości, które z pewnością zachwycą konsumentów. Powiązane tematy: Nescafe 3in1 w nowych smakach Nestle w odpowiedzi na apele konsumentów rezygnuje z jaj z chowu klatkowego Reklama Nesquika zakazana w Wielkiej Brytanii, bo napój ma za dużo cukru 80 proc. nakładów na reklamy kawy trafiło do telewizji Marka KAKTUS od lat ma swoich wiernych fanów. W tym sezonie do ârodzinyâ dołącza KAKTUS dłuuuga polewka. Cena sugerowana â 1,5 zł* W ârodzinieâ marki KAKTUS niezmiennie pozostaje klasyczna wersja lodów KAKTUS â połączenie lodów o smaku cytrynowym i lodów truskawkowych z zieloną polewką. A także wprowadzony w zeszłym roku kolejny wariant smakowy â KAKTUS o smaku cytrynowo-jabłkowym z kultową polewką. Już od tego sezonu PRINCESSA Zebra â w wersji lodowej. Pyszne połączenie delikatnych lodów śmietankowych i czekoladowych, ułożonych w paski, z nutą sosu o smaku czekoladowym. A to wszystko w ciemnym, chrupkim waflu. Cena sugerowana â 3,5 zł Oprócz tegorocznych nowości, w portfolio marki nadal można znaleźć pyszne rożki â KIT KAT, LION i PRINCESSA, które od lat mają grono swoich wielbicieli. Marka NESTLÉ SCHÖLLER poszerza linię lodów familijnych Nestle Scholler 1L o kolejny wariant â lody śmietankowe z bakaliami. Lody dostępne w opakowaniu 1l w sugerowanej cenie â 7,99 zł NOWOŚĆ - MANHATTAN śmietanka i wanilia Marka MANHATTAN wprowadza nowy wariant produktu, który łączy w sobie ulubione przez Polaków smaki lodów â śmietankowy i waniliowy. Losy dostępne w opakowaniu 1,4l w sugerowanej cenie 16,99 zł* NOWOŚĆ - MÖVENPICK Biała wanilia â marakuja, z kawałkami mango Lody dostępne w opakowaniu 850 ml w sugerowanej cenie - 17,99 zł* ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo |
2016-02-11, 10:09 | #4047 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-01
Lokalizacja: Mazowieckie
Wiadomości: 6 838
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Ale super twaróg bez laktozy!!!
__________________
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 |
2016-02-11, 12:34 | #4048 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2009-06
Wiadomości: 336
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
Nescafe 3w1 Vanilla w promo w Carefour za 5.69 10 sztuk.
Mleko do spieniania - super. Mój spieniacz już czeka
__________________
"Zabijać to nie znaczy wyjąć rewolwer jak Buck Jones i zrobić pif-paf! To wcale nie tak. Można zabijać w sercu. Po prostu przestać kogoś kochać. I wtedy ten ktoś umiera." |
2016-02-11, 13:16 | #4049 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2009-11
Wiadomości: 717
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
|
2016-02-11, 15:49 | #4050 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2011-07
Wiadomości: 5 970
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. III
__________________
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.