|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
kostium kąpielowy marzeń ;)
Jak co roku ze względu na moją figurę mam problem z kupnem kostiumu kąpielowego
Jestem prawie płaska jak deska i we wszystkich kostiumach z sieciówkowych sklepów stacjonarnych wyglądam jak nastoletni chłopiec. Marzy mi się kostium w stylu jaki jest na tych zdjęciach. ![]() ![]() Usztywniane miseczki z możliwością włożenia wkładek, taki w którym mój skromny biust nie zniknie. Jak by jeszcze była możliwość odpięcia ramiączek to umrę ze szczęścia Jeśli chodzi o dół to koniecznie bardziej wycięte majtki typu 'brazilian', chociaż tyłek mam fajny więc warto by było trochę nim nadrobić ![]() Kobitki kochane czy znacie może jakiś sklep internetowy, który w miarę przystępnej cenie ma kostiumy w tym typie? (bo ten który znalazłam kosztuje 400€ )
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kostium kąpielowy marzeń ;)
Cytat:
Ps. też mam mały biust małe jest piękne!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
mimi
|
ja mam miseczkę B i tak jak mówisz - w bylejakich strojach wyglądam jakbym miała A lub nie miała cycków wcale. Natomisat udało mi się kupić strój w esotiq, ze sporym wypełnieniem miseczki, dzięki czemu mój biust wydaje sie większy, a jeśli chodzi o cenę to już nie pamiętam ile dałam dokładnie ale był to koszt około 140zł.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Niektóre Kostiumy kąpielowe producenta Marko mają solidnie usztywniane,wyprofilowane miseczki i zawierają dość duże wyjmowane wkładki powiększające. Ramiączka oczywiście odpinane i co ważne spokojnie można ich nie używać a kostium się dobrze trzyma. Plusem jest też pełna paleta kolorów
![]() Na zdjęciach niektóre modele, kolejno: Kimberly, Charlie, Edith, Eliza, Naomi, Willow, Salma, Salma
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Gdzie kupić o tej porze roku kostium kąpielowy?
Szukam czegoś fajnego, zamówiłam już nawet trzy sztuki jednej marki ale każdy do zwrotu . Uwielbiam calzedonię ale na stronie same czarne albo różowe kostiumy, pozostałości z 2015.. Polećcie jakąś fajną markę, sklep..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

Jestem prawie płaska jak deska i we wszystkich kostiumach z sieciówkowych sklepów stacjonarnych wyglądam jak nastoletni chłopiec. 

)