![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymienie Guerlain, Kenzo Flower, YSL, Oriflame i inne
Wymienię:
-perfumy Flower Kenzo 30ml (zużyte ok.1/3 albo mniej) -bronzer w kremie Guerlain Terracota-tubka 50ml (użyty dwa razy) kolor nr3- dość ciemny! -cień do powiek YSL- super paletka ciemny brąz, chabrowy niebieski, turkus, biały) użyty jeden raz- niestety nie moje kolory. Cień w oryginalnym, welurowym etui z pacynką- wymienię na coś EXTRA. -krem na zaczerwienienia i popękane naczynka Oriflame 50ml (użyty trzy razy) -serum do twarzy Avon z serii SAKE & RICE 50ml (zużyte ok 1/4) brak zakrywki na pompkę. - cień do powiek Sephora (złoty z drobinkami) kupiony dwa tygodnie temu, użyty raz na specjalną okazję. -krem do depilacji Tanita. Nowy nigdy nie otwierany, nie używany! - rozświetlacz do twarzy lub ciała Mary-Kate & Ashley Olsen, kolor baby blue (oferuję z niego odsypkę-pudełeczko na testery Sephora, gdyż mam opakowanie 2,5g i chyba do końca życia tego nie zużyję!) Rewelacyjna wydajność. Powiem może co mnie interesuje: - Dior MIDNIGHT POISON najchętniej za Kenzo - pudry brązujące (sorry może to nie zabrzmi dobrze ale nie używam Ruby Rose, Miss Sporty, Avonu czy podobnych firm) mam naturalną karnację więc nie mogą być za ciemne. - profesjonalne szampony do włosów farbowanych -peelingi do twarzy i ciała gruboziarniste, cukrowe itd. - toniki, balsamy, wody mineralne, mgiełki do ciała (może za tańsze rzeczy?) Wymiany najchętniej w większych ilościach, żeby się nie rozdrabniać. Edytowane przez inka113 Czas edycji: 2008-06-04 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie
cos u mnie za Kenzo?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos za Kenzo?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za bronzer i kremik
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Moze Organza za Flower Kenzo
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Jeżeli nie odpiszę na post, oznacza to że nic nie znalazłam na danej liście. Powiem może co mnie interesuje: -ciekawe zapachy - pudry brązujące (sorry może to nie zabrzmi dobrze ale nie używam Ruby Rose, Miss Sporty, Avonu czy podobnych firm) mam naturalną karnację więc nie mogą być za ciemne. - profesjonalne szampony do włosów farbowanych -peelingi do twarzy albo ciała, tylko gruboziarniste, cukrowe itd. - toniki, wody mineralne, balsamy do ciała mgiełki do ciała (może za tańsze rzeczy?) znalazłam jeszcze kilka zbędnych rzeczy w mojej toaletce więc edytowałam swój pierwszy wpis. Edytowane przez inka113 Czas edycji: 2008-06-04 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
guniagusia Podoba mi się u Ciebie ta duża brązowa torba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() interesuje mnie paletka cieni YSL. masz moze zdjecie? znalazlabys cos u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Poczekam
![]() z tym ze maczek jest obecnie w negocjacjach i chyba bedzie wymieniony... nic innego nie wchodzi w gre? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Szkoda tego maczku...
Podobają mi się jeszcze Clarinsy, tylko nie wiem jaki to odcień 04. Muszę sprawdziśc. 11. Clarins, Teint Compact Express Wet & Dry, kolor 04 - true beige, może być używany jak puder lub podkład - na sucho bądź mokro; wkład o poj. 10g, zużycie minimalne - ok. 10 razy, widać jeszcze tłoczony napis na wierzchu, kod 507721, kupiony i otwarty jesienią 2007, bez gąbeczki i kartonika (mogę dorzucić puderniczkę, bo mam po innym odcieniu) 12. Clarins, puder brązujący Duo Soleil/ Bronzing Duo, kolor 00 Morning Sun (na zdjęciu wyszedł ciut ciemniejszy), kod 212703/B, pełnowymiarowy wkład o poj. 11 g, w plastikowym zamykanym pudełeczku, zużycie minimalne - tylko wypróbowany. (z wymiany - nietrafiony odcień). Jeśli ten maczek by był wolny daj znać, ja bardzo chętnie go przygarnę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienie Guerlain, Kenzo Flower, YSL, Oriflame i inne
cos za -serum do twarzy Avon z serii SAKE & RICE 50ml (zużyte ok 1/4) brak zakrywki na pompkę. ? odp u mnie
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
no maczej jest juz prawie wymieniony... za perfumy. chyba ze masz jakies zapachy poza watkiem?
jesli chodzi o compact clarinsa 04 to jest to dosc cieply odcien, sredni bez, bez domieszki rozu. dzis zrobie dla innej wizaznki zdjecie z bliska to wkleje. a najlepiej to sprawdz w perfumerii. powinien byc normalnie w sprzedazy, bo ja kupowalam przeciez nie tak dawno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wklejam zdjecie kompaktu clarinsa (na fotce z podkladem). tak jak pisalam jest to cieply piaskowy, sloneczny bez. okreslilabym go jako sredni, nie najjasniejszy, ale tez nie za ciemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za krem na zaczerwienienia i popękane naczynka Oriflame 50ml ?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
inko, maczek juz nieaktualny niestety
![]() takze zostaja clarinsy... ja czekam na zdjecia cieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
oj kurcze, ja nie lubie perelkowych
![]() no nic, poczekam na zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.