![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Aniołku, kolekcja przepiękna i prawie w całości zapachowo moja. Nie znam z niej kilku zapachów, natomiast te zapachy znam i bardzo lubię
![]() Flowerbomb EDP - Flowerbomb Extreme - Cat Deluxe at Night - Addict - L - Lolita Midnight - Hypnose EDP - Ange ou Demon - Angel x 2 - Hypnose Elixir - Baby Doll - Pink Sugar - Gloria - Sweet Darling - Magnetism - mini Pi - OI x 2 - mini OI Flowerbomb Gratuluję. ![]() Yoona, u Ciebie również ślicznie, chociaż nie wszystkie zapachy to moje ulubione. Ale widzę też takie, które przyprawiają mnie o szybsze bicie serca, czyli Theorema, Mira-Bai, Tresor, Lacoste czy Flowerbomb. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Ano tak, tych nie znam
![]() Cytat:
Doceniam go, również ![]() Yonna, bardzo różnorodna, ciekawa kolekcja zapachów ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Angel gratuluję tyle cudowności, moje klimaty
![]() Pozostałym dziewczynom również gratuluję wspaniałych flaszek ![]() Kartoników pozbywam się bez mrugnięcia okiem, ale mam niewielką przestrzeń życiową to pewnie dlatego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Wtajemniczenie
|
your Angel, yoona- gratuluję pieknych, kobiecych, zmysłowych kolekcji.
![]() Dostrzegam w nich wiele zapachów, które i mnie sie podobają, szczególnie u Ciebie, your Angel ![]() Dla mnie bomba ![]() Jednak, biorąc pod uwagę ilość "wspólnych" zapachów, najbliżej mi jak do tej pory do bluegirl i Kate30.
#1295 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Tylko poduchy z kanapy zastąpił dywan. ![]() Nanomi, moja półeczka z perfumami przez całe lata była niemal równie oszczędna. A potem zajrzałam na Wizaż... ![]() Cytat:
A co do Twoich starań - po co to robisz w sumie? To, że wszyscy mają słodziaki w zbiorach nie oznacza przecież, że i Ty musisz je koniecznie polubić. Nie podobają Ci się, to noś to, co Ci się podoba. ![]() ![]() Cytat:
![]() Już od pierwszego zdjęcia: Must, Theo Esprit, Shaal Nur, Ouarzazate, BC... ![]() A dalej jest równie pieknie! Z obłędem w oczach chapnęłabym od Ciebie Ci A'La Figue i Piment Brulant. Oraz odlewkę Philosykos i PF Extreme... Widzę w Twoich zapachach odbicie silnego charakteru - na tyle silnego, że nie wymaga "podbijania" zapachami dziwnymi na siłę. Widzę dar poszukiwania piękna niełatwego, nieoczywistego, takiego, które wymaga umiejętności odkrycia klucza do zapachu. I widzę wreszcie talent do cieszenia się zapachami o urodzie prostej i od razu dostrzegalnej. Już sobie wyobrażam Yoonę na imprezie w obłoczku Escady. ![]() Nawet wśród kadzideł CdG wybrałaś to budzące najmniej oczywiste skojarzenia... ![]()
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa, to ja już wiem od kogo mam próbki BC, Idola, Ouarzazate, A'La Figue, PF i PF Extreme...fiodorek61 się kłania
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wow, różnorodnie, słodko, kobieco, trochę z pazurkiem. Mniam. ![]() Gratuluję Aniołku. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Aniolku, to chyba Ty powinnas byc moja blizniaczka a nie moja siostra ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy moge ale wklejam moja mala aktualizacje lipcowo -sierpniowa!!!
Wika28 , Yona bardzo przjemna kolekcja... your Angel rownie z cudowna i imponujaca kolekcja!!!!kocham wszystkie twoje "czarne" i "zlote" perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Angel
Cześć Siostro! ![]() ![]() Jest obłędnie, zjawiskowo, kobieco, zadziornie, dziewczęco i przytulnie. ![]() Widzę że kolekcja się zmienia, ale wciąż krąży wokół tej samej osi ![]() Poznałabym z daleka .. I spowodowałaś że zatęskniłam za The One ![]() ![]() yoono ale wszechstronny zbiorek ![]() ![]() mam wrażenie że masz u siebie zapach na każdą okazję! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje nabytków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Dawno tu nie zaglądałam-gratuluję wszystkim pięknych zbiorów
![]() Szczególnie Yoonie i Angel-dziewczyny cudowne kolekcje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lolity, Angel, Fbombka, Elixir EdM, Baby Doll, Pi… Miałabym czego używać ![]() ![]() Cytat:
![]() Po drugie coś niecoś nas łączy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pomijając Aniołka to wielce klasyczna aktualizacja. Piękna ! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
yoono siostrą jesteś moją niewątpliwie, już wczoraj widziałam fotki, ale w pośpiechu postanowiłam nie odpisywać. Tyle wspólnych zapachów, tyle wspólnych miłości. Must, Prada Iris, Theoremy, Innocent, I love love, Miss Dior Cherie, Mira Bai, Cocoon, Dolce Vita.
odlewki: Flowerbomb, Amour de Cacao, Lacoste PF, Theorema Pięknie u Ciebie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | ||||||||||||
czyli Endżi
|
Proszę o wybaczenie za usunięcie emotów z cytatów. Post był przeładowany...
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie spadł POD ŁÓŻKO korek od Momoberry w trakcie sesji podczas gdy cała instalacja znajdowała się NA ŁÓŻKU. I musiałam rozmonotować instalację i zanurkować pod łóżko ... ![]() Hm, co do Migdałka to nie wiem - tzn jakaś odleweczka czy próbka? ![]() ![]() Cytat:
![]() Homyczku, większość z tego miałam na zlocie u Józka ![]() ![]() Cytat:
![]() Kartoniki stoją na specjalnej półce, ale chyba rzeczywiście muszę coś z nimi zrobić... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za zdobycie Angela i testy ciekawiących Cię zapachów - ![]() ![]() Hm, co do OI... Organza i OI to dwa zupełnie inne zapachy - pierwszy to miodowy jaśmin a drugi to waniliowy cynamon bez złamanego kwiatka ![]() ![]() ![]() Ale skoro jesteś moją bliźniaczką to OI chwyci Cię za serce ![]() Cytat:
![]() ![]() Piękne, wyraźne, rozświetlone zdjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz co, ja ostatnio doszłam do wniosku, że już nie będę się tak pochopnie pozbywać flakoników. Tzn mi osobiście wcale nie wydawało się to pochopne, ale w rzeczywistości najczęściej najdalej po 5-6 miesiącach tęskniłam za flakonikiem... (na ogół znacznie szybciej) ![]() ![]() The One jest cudne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1307 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Raczkowanie
|
MOja kolekcja od tego czasu jak kiedyś na wizazu byłem sie niewiele zmieniła. Ale sie zmieni bo nie chwaląc się mam prace i cała wypłata wiadomo na co poleci :P
obecnie: 1) Dior Homme 2) Bruno Banani Magi Man 3) YSL Live Jazz 4) Oriflame ascendant 5) BOss in motion edition blue 6) Paco Rabanne XS 7) Esprit Collection.
#1309 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
dzieki dziekuje bardzo [quote=your Angel;8525746]. Aaaaale cuda ![]() ![]() Piękne, wyraźne, rozświetlone zdjęcie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() czekoladkę tez już mam więc moge sie podzielic ![]() ![]()
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Flaszki wracają do mnie jak bumerangi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jasne, gusta się zmieniają ale ja wiem, że mój akurat niekoniecznie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1313 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() lubię go najbardziej z TŻtowych zapachów Cytat:
Cytat:
![]() staram się ![]() cześć siostro! ![]() poszła, nie po drodze mi bylo, ale zostala miniaturka, ktorej nie ma na foto |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]() a choclota opisałam w wątku o faberlic, jutro postaram sie cos skrobnąć w KWC ![]()
![]() |
#1315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
Witam,
Od jakiegos czasu siedze na perfumach, udzielam sie czasem ale jeszcze nigdy nie ujawnilam mojej kolekcji a wlasciwie malutkiego zbiorku ![]() Chyba nie musze opisywac fotki ![]()
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-08-11 o 16:58 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Slicznie pachnacy,kobiecy zbior!!!!laczy nas very irasistable ktory uwielbiam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to moja również niewielka kolekcja. Trochę ubyło, tyle samo przybyło, ale cały czas nad nią pracuję. Za miesiąc skończy roczek. Na pierwszej fotce są pełnowymiarowe flakony, na drugiej maluszki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.