![]() |
#2701 |
Rozeznanie
|
Dot.: makijaż permanentny- ZBIORCZY
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zadomowienie
|
Krusiaczku,dziękuję.Pani która to bedzie robić też mi dziś powiedziała,że można,ale jak chciała sprzedać usługę to wszystko mi mogła wcisnąć
![]() Jadę w sobotę 22ego na kreskę góra i dół metodą Taffy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta,
4 godziny temu zrobiłam sobie brwi (metoda piórkowa) Pani która mi to robiła na początku powiedziała że zrobi brąz z domieszką czarnego, ale ja poprosiłam żeby czarnego nie dawała bo nie chcę mieć zbyt ciemnych brwi - mam rude (marchewkowe) więc chyba ciemne brwi i taki kolor włosów by się gryzły. Pani zrobiła mi tylko brązem, ale teraz mam tak jakby bordowe, taki brąz wpadający w czerwień. W dodatku widać je z daleka, są bardzo intensywne hehe nie mogę się przyzwyczaić. Czy ten barwnik nabierze ładnego koloru brązowego? Pani mówiła że będzie taki czekoladowy. Wiem że pewnie już wcześniej była tu mowa o tym, ale czy długo będę tak wyglądać? Po ilu dniach brwi nabiorą normalnego wyglądu? Póki co chodzę w czapce z daszkiem, bez czapki czuję straszny dyskomfort, poprostu wstydzę się tego jak wyglądam. Parę postów wcześniej przeczytałam że jedna z Was napisała że nie poleca metody piórkowej. Ja mam tą metodą zrobione, czy faktycznie nie jest to dobra metoda? Proszę o odpowiedzi, please |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Przyczajenie
|
klus pokaze ci jak to wyglada u mnie.Miesiac temu mialam robione brwi metoda cieniowania,kilka dni temu bylam na korekcie.Zamieszczam zdjecia jak to wyglada dzisiaj,z jednej brwi zeszly juz strupki z drugiej jeszcze nie.Zamieszczam tez zdjecie palety kolorow GOLDENEYE - ja mialam robione kolorem drugim od prawej.Wlasciwy kolor niestety nie bedzie chyba tak szybko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
Hej.Może mi któraś powiedzieć po ilu latach poszła na poprawkę??Kreseczki na oczach mam jakieś 3 lata i zastanawiam się czy mi wyblakły te na dolnej powiece czy tylko ja się już tak przyzwyczaiłam i po prostu zaczynam za dużo kombinować
![]()
#2707 |
Raczkowanie
|
lwu Ty masz zrobione bardzo ładnie, moim zdaniem.
Masz ładny kształt, brwi są symetryczne. Ja teraz jestem w pracy, ale jak wrócę do domu postaram się wrzucić foto moich brwi, to ocenisz. Są nierówne i jakieś takie jakby za długie ...szok! Chyba mam spierdzielone ![]() Edytowane przez klus Czas edycji: 2011-10-12 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
wstawiam foto moich brwi, widać że są nierówne, mają dziwny kolor, nie wiem czy iść na poprawkę w to samo miejsce....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdjęcie jest rozmazane ![]() Najlepiej byłoby je teraz potraktować kolorem oliwkowym a po wygojeniu jeszcze raz kolorem szarym. Czekolada ma w sobie czerwień a zatem musi z czasem przechodzić w róż, czerwień, łosoś, w zależności od intensywności pigmentowanych brwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
hmm skoro dziś miałam robiony makijaż, to kiedy powinnam na ten oliwkowy się zgłosić? jak najszybciej czy odczekać kilka dni?
o losie ja nie chcę brwi łososiowych ![]() ![]() Muscat proszę powiedz po kolei kiedy mam zacząć działać, będę postępować ściśle wg Twoich wskazówek cały czas smaruję wazeliną, ale boli jak cholercia, piecze niesamowicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Rozeznanie
|
Klusiaku
![]() Nie chciałabym podważać zaleceń Twojej linergistki, ale jestem uparta jeśli chodzi o zastosowanie antybiotyku po zabiegu, tak więc według mnie powinnaś przez dwa dni smarować brwi maścią Tribiotic a następnie ja osobiście preferuję Solcoseryl. Tribiotic przy okazji wyciszy pieczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
Muscat dziękuję za wskazówki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Rozeznanie
|
Kolorowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
Klus- złe zdjęcie wkeiłaś, ale wyglądają nierówno...
A jak się zrobi czarnym kolorem brwi ,metodą piórkową to jak to będzie wyglądać np po 2 latach...nie będą niebieskie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
wiem, że złe
![]() mam nadzieję że jak będę robić poprawkę to da się naprawić te nierówności, póki co wyglądam jak gargamel :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
BAN stały
|
Cytat:
wiesz, ja mam robione czarnym kolorem i teraz zrobilam sie na brazowo i mam tyci przyciemne moje brwi tzn ja mam dokladnie robione grafitem/wklejalam gdzies zdjecie/ tez jestem ciekawa jak to bedzie sie wybarwiac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z kolei to jak wybarwia się pigment nie jest zależne od metody, tylko od barwników, skóry, czynników wewnętrznych, grupy krwi itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestem załamana.
4 dni temu zrobiłam sobie makijaż pernamentny oczu, górne i dolne kreski. wszystko byloby okej gdyby nie to ze cały mój makijaż pernamentny zszedł razem ze strupkami, zostały ledwo zauważalne kreski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
no i co robila ktos permanentny w Happy sun lub tej djamili ? ja sie wreszcie umowilam do Inkspiracji na makijaz i czekam niecierpliwie na dzien zabiegu
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
A czy ktoras z Was robila makijaz permanentny brwi w salonie Rosa? U Pani Magdaleny Sorys?
Zastanawiam sie nad zrobieniem brwi w tym salonie, bo efekty widoczne w galerii naprawde mi sie podobaja. I zauwazylam, ze maja promocje. Jesli przyjda dwie osoby, to oby dwie dostaja -50% na dowolny zabieg makijazu permanetnego. I wlasnie chcialam sie tez dowiedziec, czy ktoras z Was bylaby chetna na cos takiego? ![]() Wiec moze macie ochote zaznajomic sie ze mna i skorzystac z tej promocji? ![]() Wkleje Wam link do gabinetu ![]() http://makijazrosa.byethost13.com/index.php |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Przyczajenie
|
Witam,
czy któraś z Was nie wie, gdzie w łodzi wykonywany jest makijaż permanentny ust w znieczuleniu stomatologicznym? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
Jakie są wasze opinie na temat makijażu permanentnego brwi wykonywanego w salonie Beauty Center w szczecinie????
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Przyczajenie
|
witam,
Czy ma ktoś tutaj jakieś doświadczenia z permanentnym w 3mieście? Interesuje mnie kto jest godny polecenia a kogo omijać szerokim łukiem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
hej ja dzis wreszcie zrobilam makijaz permanentny brwi i kreski na oczach i jestem MEGA ZADOWOLONA robilam w Inkspiracji wreszcie i nigdzie indziej juz bym nie poszla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
oczywiscie mialam robione metoda wloskowa i ta metode polecam ja jestem strasznie zadowolona zreszta widac roznice na zdjeciach co bylo i co jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zadomowienie
|
idealne sa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
a ile placilas za brwi i w jakim miescie robilas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
robilam w lublinie brwi i jestem bardzo zadowolona, tylko , ze na ostateczny efekt musze poczekac bo sa jeszcze strasznie ciemne ale kolor sie wybarwi ok 50 % ale ksztalt jest idealny!!
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- za brwi i kreski zaplcilam 700 zl w to wliczona juz korekta ( mieli promocje 15-22 pazdz, 200zl taniej od kazdego zabiegu z cennika przy wykonaniu 2 makijazy) |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]()
![]() |
#2730 |
Przyczajenie
|
hej. jestem zwolenniczką naturalności ale dla własnej wygody wykonałam sobie makijaz pernamentny brwi.. miałam krzywe, jakies blade i pop rostu wiecznie miałam z nimi problem co najmniej 2 rzy w miesiacu kosmetyczka --> regulacja i henna gdzie w moim przypadku robił sie miesieczny koszt ok 50 zł wiec dla zaoszczedzenia pieniedzy i czasu wykonałam sobie makijaz w Poznaniu za 450 zł mam juz go ponad rok i jestem bardzo zadowolona;-) efekt super!!! ale uwazaj to wkręca;-) zrobiłam sobie zaraz jeszcze kreski pod okiem i usta;-))))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.