![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty u SZARADY - perfumy, kosmetyki
Bardzo proszę, piszcie co Was u mnie interesuje. Nie bardzo wiem, jak reagować na zapytania "coś u mnie?"
Osoby z małą ilością przekupek (lub z negatywami) mogą zostać poproszone o wysłanie swojej przesyłki jako pierwsze. Raczej nie wymieniam się na pojedyncze drobiazgi o znikomej wartości, bo koszty przesyłki nie uczynią takiej wymiany korzystną... dla żadnej ze stron. Wymieniam się raczej flakony za flakony, odlewki za odlewki. Perfumy - flaszki: Odlewki: Kosmetyki - makijaż: Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2022-12-10 o 14:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj u SZARADY - perfumy, pudry
hej
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1275066
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dokładka Jo Malone Silk Blossom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Zapytuję wstępnie o JoMalone Czy znajdziesz coś u mnie w zamian? Tylko na razie naprawdę wstępnie, bo muszę sobie jutro przypomnieć ten zapach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
Not A Perfume Juliette Has A Gun - 50 ml. ubytek testowy psik. Unbox, z pudełkiem z innej Jullietty. Flowerbomb Dew Viktor&Rolf - z początkowej pojemności zostało 25 ml., jak na zdjęciu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy za V&R może któreś z:
YSL Black Opium edt 25/30ml albo Aqua Allegoria Mandarine Basilic (35/125ml)? Mam jeszcze 10ml Hugo Boss Nuit pour femme we flakonie 75ml, mogę dorzucić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale niestety to nie moje zapachy. Pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hop!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Podobają mi się te: Joy by Dior Intense Zen Shiseido Classique Essence de Parfum Jean Paul Gaultier Woman by Ralph Lauren Le Parfum in White Elie Saab Rose Elixir Montale Coco Mademoiselle Intense ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Hej, to sprawa wygląda tak: Chciałabym Elie Whitebi JPG Essence. Envy jest ok. 45ml że 100. Pachną super, wszystko super z zapachem, ale na naklejce jest wycięty KOD. Takie dostałam z wymiany lata temu i na 100% to oryginał. Do tego po upadku ma uszczerbek przy grubym dnie co nie przeszkadza flaszce dobrze stać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej, a może dorzuciłabyś tą odlewke Narciso?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, fotka w załączeniu. W poziomie najlepiej widać ile jest płynu, jest prawie na poziomie rurki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dokładka spora:
Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent 2015 Estée Lauder Gucci Guilty Eau de Parfum Dior Joy Intense EDP Miu Miu Twist EDP |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Dot.: Lipiec u SZARADY - perfumy, pudry
Hej,czy znajdziesz coś u mnie za Bronze Goddes?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, bardzo Cię przepraszam za zwłoke w odpowiedzi. Byłabym chętna na Diora ale pojemności się nie zgadzają, ale już widzę że założyłas rozbiórke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie znajdziesz za Joy ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jakbyś dołożyła Gabrielle Essence to oddaję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Spora dokładka:
Melrose Place OUAI - EDP 50 ml. z testowym ubytkiem. Piękny, świeży i mało dostępny w Polsce zapach Prada Candy Florale Prada - z początkowej pojemności 50 ml. zostało około 25 ml. Kaleidoscope Bath and Body Works mgiełka 250 ml. (identyczny z Glossier You) Amazing Grace Philosophy 30/60 ml. Bronze Goddess Azur Estee Lauder 50 ml. Cristalle Eau Verte Chanel ok. 45/100 ml. Gucci Envy EDT ok. 40/100 ml. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
hej cs za joy intense
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- to jest wątek nieaktualny.. Na wymianę mam ok 90/100 ml Donna edp Nie chciałbys Donny za np Gucci Guilty i Joy?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za mgiełke BBW i Joy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic nie skomponuje z wymienionych zapachów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie?
![]() Hypnotic Poison Christian Dior - pojemność wyjściowa 10 ml., zostało tyle, ile na zdjęciu. - Too Faced Born This Way Powder Foundation podkład w pudrze ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Ok, a powiedz mi jak byś opisała ten kolor Almond? Mogłabyś go porównać np. do MAC? ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Ok, dzięki za odpowiedź. Troszkę się boję, że może być za ciemny, bo ja z tych bladolicych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- O no to zapowiada się dobrze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Może coś u mnie za: Amazing Grace i/lub Chanel Verte i/lub Gucci edp? Zapraszam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() To super ![]() W załączeniu przesyłam jeszcze zdjęcia. Jeśli wszystko jest OK, to zapraszam na pv. blue ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie dowiedziałam się od córki (dla której chciałam Grace), że nie jest to ta Grace ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.