|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak mieć gęste włosy pomóżcie dziewczęta!
mam dosc zadkie wlosy i farbowane a chcialabym miec geste jak mam to zrobic?czego mam uczywac do tego aby staly sie gestsze??jak narazie to uzywam SEBOREN to jest taki plyn na porost wlosow ale nic mi to nie daje
wiec poradzcie mi cos prosze was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak miec geste wlosy pomozcie dziewczeta!!!!
czesc
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny ja tez bym chciala miec geste wloski. tak seboradin mi tez niewiele dal jeszcze bardzo mi wysuszyl wlosy. chyba najlepszy sposob to dobra dieta i tabletki ja uzywam belissa ale dopiero zaczelam kuracje wiec nie widac jeszcze efektow.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188208
Poczytaj ten wątek i ogólnie przejrzyj sobie tematy na fryzjerce, tu jest sporo fajnych wątków o pielęgnacji włosów.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No cóz... moim skromnym zdaniem nie da sie zmienic ilości cebulek włosowych na głowie, choc nie wiem co bysmy robiły... to jest zakodowane genetycznie. Ja nie wierze w takie cuda, no niestety, a bardzo bym chciała, bo mam rzadkie włosy i cienkie. Najwazniejsze, zeby były zdrowe, wtedy sa naprawde piekne, bez dodatkowych ilosci włosów
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Najlepiej to chyba przestac używać suszarek prostownic lokówek itp. bo to wysusza i niszczy włosy ale to chyab każdy wie.
Przestałam suszyc włosy pozwoliłam im, żeby same schły i widze róznice, są grubsze puszyste. i lepiej sie układają. i chyba nie ma znaczenia jakie kto ma geny bo u mnie w rodzinie wszyscy maja cienkie włosy.
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Chcesz mieć gęste włosy? Uwierz mi, że lepiej jest ich nie mieć. Ja mam gęste i są okropne. Nie chcę się układać ani nic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no tak, suszarki, prostownice naruszają strukture włosa.Zaprzestając uzywania własnie nich, włos sie odbudowuje. Sama przestałam uzywac tego sprzetu i widze róznice, ale włosów na głowie nie przybyło
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
He he, ale gęste możesz związac z kucyka albo upiąc i masz piękne włosy. A spróbuj coś zrobić z cienkimi, zwłaszcza jeśli sa tak rzadkie, że widac skórę...
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
jak myślicie czy podziałałoby obcięcie włosów na zero, a raczej zgolenie ich żyletką?
a potem co kilka dni od nowa przejechać, aż przybędzie sporo nowych włosów i szybkość odrostu wzrośnie? i dodatkowo wspomagać odżywkami, które są wtedy łatwe w użyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Oh co ja bym dala, zeby miec geste zdrowe wlosy. Kidys mialam geste i lsniace, wszystkie fryzjerki sie nimi zachwycaly. Ale teraz bardzo wypadaja. Co prawda odrastaja nowe, ale krotkie i stercza mi na glowie!! Musze cos zrobi aby moje wlosy wrocily do dawnego stanu.
Kupie sobie tauryne i lecytyne, jakies witaminki i Wax. bede jadla wiecej owocow i warzyw...zobaczymy moze bedzie poprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
molekin czy możesz polecić jakieś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak mieć gęste włosy pomóżcie dziewczęta!
ja od siebie polecam Toppik Fibers
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.