![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nic specjalnego:) R.L. Blue
jeśli się komuś przyda, oddam za coś ładnego (fajny błyszczyk, cienie, może zapach)
* Ralph Lauren, Blue, 40ml parę razy psiknięte (zapach mi nie pasuje), wersja "not for sale" z pudełkiem tylko troszke zniszczonym od stania ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7807 * kredka dwustronna z Avonu, biało-turkusowa, pomalowałam raz po ręcehttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13772 * pędzelek z Sephory, nr.13 nieużywany *puder Yves Rocher, Luminelle, prasowany transparentny, użyty raz dla sprawdzenia koloru-"spakowany" dla Doroty-Coco *odsypka CHANEL POUDRE UNIVERSELLE LIBRE, kolor 50,nowy (zrobię odsypkę jak mi ktoś powie do czego i ile tego chce ![]() [B] *Inglot, cień matrix 438, prawie nie używany zdaję sobię sprawę z tego, że to są drobiazgi więc jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam niech weźmie wszystko ![]() [/COLOR] Edytowane przez xcf Czas edycji: 2007-01-01 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nic specjalnego:) R.L. Blue
Wstępnie odsypka pudru Chanel,puder YR oraz pędzel Sephory ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa pudru Chanel ale nie wiem czy to jasny puder? Chce przetestować to cudo
Acha i lubie Blue latem ale na wymianke mam tylko żel do ciała Ultraviolet Paco Rabane ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja mam jasną cerę (używam zwykle najjaśniejszych podkładów) on jest taki niby ciemny w pudełku ale mi pasuje, troszkę się błyszczy, nie wiem jak go opisać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
neonka28: ultraviolet to nie dla mnie, ale co do odsypki to może masz po coś co chciałabym powąchać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
acha. Mam sypki Revlona najjaśniejszy brązujący z iskierkami ale w zastępczym opakowaniu.Reflektujesz?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
* Ralph Lauren, Blue, 40ml parę razy psiknięte (zapach mi nie pasuje), wersja "not for sale" z pudełkiem tylko troszke zniszczonym od stania
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7807 Może coś u mnie znajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
*odsypka CHANEL POUDRE UNIVERSELLE LIBRE, kolor 50,nowy (zrobię odsypkę jak mi ktoś powie do czego i ile tego chce
* pędzelek z Sephory, nr.13 nieużywany znajdziesz coś za ten zetaw?? Jeśli zainteresuje Cie wiecej pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za kredka dwustronna z Avonu, biało-turkusowa, pomalowałam raz po ręce, pędzelek z Sephory, nr.13 nieużywany i Vichy Aera-teint, sand, 1,5ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ![]() Do czego jest puder Sephory?Najbardziej zależy mi na pudrze Chanel.Czego konkretnego za niego szukasz? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Anitka11: próbkę mogę Ci po prostu wysłać, jaki kolor ma twój błyszczyk z avonu? na Twojej liście jest 15.
Aneta???: pdzelek ma napis że niby do brwi, tylko jakoś dziwnie był opisany w sephorze ze jest do cieni bez wyszczególnienia że do brwi, najlepiej zapytaj w sephorze, chanela całego nie oddam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
RedButterfly: "Sephora sparkling powder - praktycznie cały ubytek niewidoczny max 5%." chciałabym spróbować ale na KWC on jest opisywany jako bardzo ciemny a ja bledziuch jestem, taki rasowy:/ szukam w sumie nie wiadomo czego, może błyszczyka, ale właśnie jakichś różów, perłowych, Twoje są za ciemne
![]() naarf: nie znam tego zapachu, musiałabym powąchać, poszukam opisów i pomyśle ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ciężko mi powiedzieć jaki to kolor. Napewno czerwony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
jak mi podasz adres na PW to wyślę Ci tą próbkę vichy, chętnie bym się pozbyła tej kredki ale niestety czerwone błyszczyki są nie dla mnie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Mnie u Ciebie najbardziej zainteresowały perfumy
![]() Silk Gloss jest środkowy na zdjęciu. Inglot to własciwie 2 blyszczyki w pudelku (jasny roz + ciemniejszy roz). Blyszczyk Avonu jest z pedzelkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
trudno, ten błyszczyk byłby idealny, ale nie oddam za niego perfum:/ przykro mi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś wynajdziesz za:
Ralph Lauren, Blue, 40ml parę razy psiknięte (zapach mi nie pasuje), wersja "not for sale" z pudełkiem tylko troszke zniszczonym od stania http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7807 mam jeszcze Pur Blanca-Avon-nową
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-10-29 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.