|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Sister Point-Reporter-Nike-Zara-Only (((FULL BAJERANCKICH RZECZY )))
Siemka - wrzucam ciuszki do wątku,które mi się ,albo znudziły (a są fajne i modne,trendy),albo ,które nie pasują na mnie rozmiarowo. Zapraszam do wymiany - Preferuje 36/38 bluzeczki,a spodnie 38-40
![]() ![]() ![]() Czego szukam najbardziej: *Bolerek-koffam je ![]() ![]() *Fajnych staniczków (push-up) - B duże i C małe ![]() *fajnych bluzeczek - tych naprawdę tendy-sexi dekolciki,ale niestety musze chować brzuszek...najbardziej poszukuje bluzeczek,które odwracaja uwagę własnie od brzuszka,ale podkreślają biuścik <----ZAKłADANYCH (TYPU KOPERTKOWEGO) *SPODNI!!!<-- MORO LUB JEANSY R.40!!! ![]() ![]() ![]() *Kozaczków wysokich,niekoniecznie na obcasie *SPóDNICZEK ![]() *Kompletu (żakiet +spódnica) - najlepiej z satynY<pilne!!! ![]() *Bajeranckich dodatków,świecidełek,bizu terii, fikusnych kolczyków przede wszytskim, pasków...itd:P... ![]() Postaram się pod wieczór albo jutro rano wlepic kilka moich szmatek,może komuś się przydadzą... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sister Point-Reporter-Nike-Zara-Only (((FULL BAJERANCKICH RZECZY )))
Fajnie, może wybierzesz sobie coś u mnie, a jak wkleisz swoje ciuszki , to może coś znajdę u ciebie
![]() Zapraszam! Link do mojego watku w podpisie ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
zapraszam tez do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja również zapraszam do siebie, daj znać gdy już będziesz miała wklejone fotki ciuszków w poście.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.