|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ćwiczenia i kosmetyki by zlikwidować 2 podbródek.
Dzien Dobry.Mam takie pytanie.Nigdy nie miałam 2 podbródka,ale w ostatnim czasie dostałam- mimo ze nie przytyłam,czym to może być spowodowane,i jak go sie pozbyć?Jakie ćwiczenia i kremy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ćwiczenia i kosmetyki by zlikwidować 2 podbródek.
podbijam ;D
próbuje zlikwidowac 2 podbrodek ale narazie bezskutecznie
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
opierasz sie łokciami o stół, kładziesz głowę na dłoniach i nacikasz nią w dół a w między czasie próbujesz zablokować ją rękami, które pchasz do góry.
ja na dodatek wymyśliłam używanie garnier ujędrniającego do brzucha i uzywam na podbródek a czasami także kremów liftingujących. Można jeszcze na dodatek "uklepywać" podbródek palcami. Ale jeżeli jesteś szczupła i masz duży podbródek to może świadczyć o tym, że masz zebrany tam naturalnie tłuszcz (tak jak niektórym zbiera się na powiekach) i jedynym sposobem jest operacja.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pisalam o tym dziś w wątku o utracie jędrności na biochemii, ze na drugi podbródek i słaby owal polecam serum do szyi i dekoltu Miraculum Geneza Młodości 55+. Wprawdzie wiek, do którego producent go poleca, nie jest moim wiekiem (jestem w połowie drogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.