![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Buty i ciuszki!!!
NIEAKTUALNE
Dziewczyny! Z powodu zawirowań w życiu ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ZAPRASZAM ![]() DOKŁADKA 5 CZERWCA! Hej. Mam na wymianę trochę rzeczy. Opiszę je tu ogólnie, gdyby ktoś chciał więcej zdjęć lub dokładne wymiary-proszę pisać. NA RÓŻOWO DOKŁADKI! CZERWONO NIEAKTUALNE! Moje zasady: 1. Osoba mająca mniej przekupek wysyła pierwsza, jeśli mamy podobną ilość wysyłamy jednocześnie. Osoby z negatywem również pierwsze. 2. Jestem szczera w opisywaniu rzeczy i tego również wymagam od drugiej strony. 3. Przesyłka polecona to podstawa: ekonomiczna czy priorytetowa to kwestia do dogadania, ale preferuję tę pierwszą ![]() 4. Potwierdzenia nadania trzymamy aż do wystawienia przekupek. Szukam (rozm. XS,S,M 34, 36): -letnich, cienkich spodni, mogą być lniane lub inne -spodni dresowych, najchętniej z Butiku Ogólnie spodnie lubię rozszerzane biodrówki. Oprócz tego co mi się spodoba, chętnie kosmetyki ![]() Nie chcę się wymieniać na siłę, więc bądźcie wyrozumiałe i cierpliwe ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-23 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Buty i ciuszki!!!
Klapki złote, rozm 36, fleki trochę zdarte, ale przy takim obcasiku nie widać, można oczywiście wymienić. W środku złota wkładka wytarta na beżowo-żółto, nie widać podczas noszenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Białe japonki na koturnie z cyrkoniami, kupione z CCC, rozm. 36, raz ubrane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Sandałki z Anglii UK 4, wg mnie polskie 37.
Mam czarne, ciemne bordo i takie "księżycowe", z tym, że te ostatnie są uszkodzone, mają uszczerbek w atłasie, którym pokryty jest cały but -na obcasie, jeśli by ktoś chciał trzeba by pokryć obcasik nowym materiałem. Obcas-8cm. Nienoszone, ale lekko podniszczone długim leżeniem w wersalce Widać to na zdjęciach. Gdzieniegdzie paseczki odgięte, ale myślę, że na nodze się ułożą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
A teraz ciuchy
![]() BLUZECZKI, KOSZULKI 1. Bluzeczka z kołnierzykiem, XS, noszona. 2. Bluzeczka S, noszona 3. Lila-róż bluzeczka na ramiączkach, S, założona ze 3 razy. 4. Bordowa bluzeczka na ramiączkach, rozm. od XS do M, noszona parę razy. 5. Jasnoróżowa bluzeczka XS, noszona kilka razy. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-12 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
1. Niebieska bluzeczka XS-S, założona kilka razy.
2. Błękitna bluzeczka Kangol, rozm 8 UK, taka XS-S, noszona. 3,4. Zwiewna bluzka, rozm. XS-S, nowa, z metką. 5,6. Niebiesko -różowa bluzka Reporter, rozm XS, trochę noszona, stan dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
1. Bluzeczka wiązana na szyi, M, nowa.
2. Bluzeczka na szyję, S, noszona. 3. Golfik bez rękawa M, nowy. 4. Bluzka XS, noszona kilka razy, stan idealny. Jest piękna, niestety już w nią nie wchodzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
1. Bluzka Reebok, wg metki 36, ale skrócona, będzie na 34. Noszona.
2,3. Czarna bokserka XS-S, noszona, na zdj. ma białe ślady z proszku, ale wypiorę ją jeszcze ![]() 4. Bluzka rozm 36, nowa. 5. Koszulka w paseczki, rozm L, noszona, baaardzo, ledwo zauważalnie zmechacona. Widać to dopiero z odległości paru cm. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-05 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
SPODNIE
1,2. Dżinsy Orsay, raz założone, skrócone nogawki na osobę wzrostu ok. 1,62cm. 3,4. Sztruksy z H&M L.O.G.G., na 1,58 cm-XS, na prawym udzie mają maleńką plamkę, ale spróbuję ją usunąć. 5.Dżinsy Cross, 26/32, ale skrócone do 30, założone kilka razy. 6.Spodnie H&M, rozm. 34, z wymianki, noszone. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-03 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
1. Kremowe spodnie H&M, rozm 34, biodrówki, rozszerzane od kolana. W razie zainteresowania podam dokładne wymiary.
2. Niebieskie rybaczki S, noszone, na pupie 2 klapki. 3. Białe spodnie 3/4, rozm. S, na pupie 2 kieszonki z klapką, założone 2x. 4,5. Dżinsy Cross, założone ze 3 razy, skrócone, rozm 25/30-32. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-12 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
SPÓDNICE/SUKIENKI
1,2. Sukienka w kolorze piękny chłodny błękit. XS-S, noszona 2 razy, przy biuście ma po bokach zaszewki które sama robiłam, aby lepiej się dopasowała, ale można je spruć. Przepraszam, nie miałam czasu prasować Wymiary: Długość (od miejsca gdzie jest przyszyte ramiączko do dołu sukienki) -89 cm Dół kiecy (szerokość) -84cm x2 Pod biustem wzdłuż koronki -37cm x2 3,4. Niebieska spódnica zawiązywana wkoło, sięga do połowy łydki, rozm XS, kilka razy założona, bardzo przyjemny, przewiewny materiał. Prześliczna, na mnie niestety za mała ![]() 5,6. Spódnica Orwell w militarnym stylu, rozm 34, ubrana kilka razy, na pupie klapki imitujące kieszenie, z przodu zapinana na rzep. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-04 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
1,2. Spódniczka XS, Hennes, noszona, na zdj. krzywo wyszła.
3,5. Dżinsowa spódniczka kupiona w Morganie, rozm XS, założona kilka razy, wygląda idealnie, będę wybredna bo kosztowała 120 zł. 4. Spódnica będzie dobra na XS, S, M bo jest na gumce. Długość za kolano. Jest z b. przyjemnej satyny. Pasek trzeba podszyć, bo wywija się. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-12 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
1. Spódnica za kolanko, 34-36, bardziej wiśniowa, raczej na zimę do kozaków.
2. Biała spódnica za kolano Reporter, raz ubrana, XS. 3. Sukienka na szelkach, sztruksowa, bordowa, rozm. S-M, noszona. 4. Dżinsowa spódnica Miss Sixty, za kolanko, roz. S, jest mniej wycierana niż wyszła na zdjęciu, kolor jest bardziej granatowy niż taki szary jak na fotce. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-03 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
KRÓTKIE SPODENKI
1. Spodenki w kolorze khaki, nowe, rozm S. 2,3.Spodenki dżinsowe XS, nowe. Wymiary: pas 34 stan 19-19,5 biodra (nie wiem czy dobrze zmierzyłam-na końcu kieszeni na pupie)-44 szer. nogawki na samym dole 21 dł. od paska do końca nogawki 23 4.Spodenki Adidas XS, granatowe, kilka razy noszone. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-05 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
SWETRY
1.Swterek kremowy, raz założony, rozm. uniwersalny. 2. Biały golf Orsay, rozm XS-S, lekko zmechacony, myślę, że da się go "ogolić" 3. Czerwony golf rozm. XS-S, noszony, bardzo delikatnie, prawie niezauważalnie zmechacony równomiernie, trzeba się naprawdę b. dobrze przyjrzeć, aby to zobaczyć. 4. Czarne bolerko na zamek, rozm XS-S, nienoszone. 5.Swterek czekoladowy, raz założony, rozm. uniwersalny. Jest z delikatnego moherku. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-03 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
BLUZKI Z DŁUGIM RĘKAWEM
1. Brązowa bluzka S, ze złotymi cekinami wzdłuż dekoltu. 2. Bluzka w kolorze khaki, z kołnierzykiem, rozm. S, założona 2 razy. 3,4. Bluzka, Butik, rozm M, ale wg mnie to S, założona 2 lub 3 razy. 5. Bluzka w delikatnym cytrynowym kolorze z mankietami i kołnierzykiem, rozm M, ale ja noszę S-XS i jest dobra. Założona raz. 6.Bluzka bawełniana ze stójką, rozm S, kolor nie do końca oddany na fotce, oryginalnie to ładny pastelowy, ale dość nasycony morski, założona 2 razy. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-03 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
BLUZY + KURTKA
1.Bluzka na zamek, kolor ładny, soczysty morski, rozm Xs, założona raz. 2.Bluza Nike S, raz założona. 3,4. Kurtka sztruksowa z kożuszkowym kołnierzem i mankietami kupiona w Primarku, noszona ze 2 razy. W środku na plecach wszyta przez krawcową ocieplina. Wg metki to 40, ale myśle, że na 38 też będzie dobra. 5. Bluza z wymianki, rozm XS, z przodu ma kieszeń na 2 łapki, szer. 37, dł. 44. 6. Bluzka z długim rękawem, XS, noszona. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-05 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
STANIKI
1.Stanik biały, wg metki 80A, wg mnie B, raz założony, niestety w praniu poskręcały się trochę ramiączka, ale można doczepić inne. 2.Stanik błękitny, wg metki 85 B, założony 2x. 3.Stanik czekoladowy, 75 B, kilka razy założony 4.Stanik cielisty z łososiowymi wstawkami, 80 B, raz założony 5.Stanik pastelowo różowy, wg metki 70 C, wg mnie 70B (i to małe B), 2x założony. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-12 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
MAJTKI/STRINGI
1.Czerowone stringi XS-S, nowe. 2. Majtki fioletowe, przepraszam, że wygniecione, czekały na lepsze czasy w wersalce, rozm XS, nowe. 3,4.Stringi różowe, rozm XS-S, przymierzone i wyprane. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-12 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
1. Stringi, brudny róż, wiązane na biodrach, firmy Knickerbox, rozm. 34, raz założone, nie oddam łatwo bo były drogie
![]() ![]() 2. Takie same, tylko czarne. Tylko przymierzone. 3. Majteczki czerwone, raz założone, XS. 4. Stringi H&M, XS, założone 2 razy. Edytowane przez Agul Czas edycji: 2008-06-05 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.