|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zazdroczszę Wam dziewczyny,
że możecie używać mazidełek. Ja mam takie ochydne alergie, że twarz mogę myć tylko lipą, a krem to maść robiona w aptece. Na balsamy do ciała mogę wyłącznie popatrzeć. Ech, szkoda słów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Zazdroczszę Wam dziewczyny,
poszukaj w forum slowa "zielarz" (chyba) - AgaZ podawala tam namiary na lekarza zielarstwa, ktory sie specjalizuje w leczeniu alergii... a noz pomoze?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Re: Zazdroczszę Wam dziewczyny: AgaZ help!
Agus, nie moge znalezc tych namiarow na tego zielarza, podaj moze tutaj jego kontakty, OK?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Zazdroczszę Wam dziewczyny,
Hej Ewo
![]() Nie chcę Ci absolutnie niczego narzucać, ale może Zło ma rację i może ten mój zielarz bedzie Ci mógł pomóc. Ja mam do niego całkowiete zaufanie. Facet jest niesamowity. To nie jest jakiś szaman, ale z wykształcenia homeopata, irydolog. Mnie wyleczył z okropnego uczulenia jak miałam 18 lat. Byłam uczulona na swój własny pot. To był koszmar w kryształkach. Do tej pory nie mam z tym najmniejszego problemu ![]() A dwa lata temu dzięki jego intensywnej kuracji zaszłam w ciążę. NIe byli w stanie mi pomóc profesorowie,tony leków i zastrzyków. Pomógł mi znowu on ![]() Muszę jednak zaznaczyć, że jego kuracje nie są łatwe. Wymagają bardzo dokładnego przestrzegania kolejności, ilości kropelek... często zmian żywienia. W pierwszym przypadku kuracja trwała 3 miesiące - w jej trakcie nastąpiło koszmarne nasilenie efektów ( w pewnym momencie zwątpiłam już ![]() Jak chcesz to jego adres i telefon to: homeopata i irydolog Mirosław Nurzyński 21-400 Łuków, Gołąbki 85 ( to jest jakieś 40 km od Lublina) tel. 025 625 05 94 ( od 20 do 22h) Dobrze jest zawsze do niego wcześniej zadzwonić i zapytać kiedy przyjmuje, bo on często wyjeżdża za granicę. Aha i jak się jedzie do niego, to dobrze jest tak wycelować, żeby byc u niego ok. 8 rano, bo do niego przyjeżdża mnóstwo ludzi z całej Polski. A tak nie czeka się długo w kolejce. Pozdrowionka ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki :)
Ślicznie Wam dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.