|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
YR, Maybelline, Avon...
Witam.
Mam na wymianę: 1. Yves Rocher, krem na dzień Soin optimal z serii Inositol Vegetal, waż. do 01.2010r., nowy, zafoliowany. (nie jest to wkład tylko oryginalny słoiczek). 2. Yves Rocher, cień do powiek w musie Velvet Mousse ombre regard, odcień 04 Prune amethyste (śliczny brudny fiolet delikatnie mieniący się), raz wypróbowany, jest kartonik. 3. Oriflame, puder sypki pyłkowy Air Soft Powder, odcień Light, waż. do 01.2011, nowy, w kartoniku. (chętnie wymienię na odcień Transculent, nawet używany ![]() 4. Maybelline, podkład w musie Dream Matte Mouse, odcień Cameo, z wymiany, zost. ok 50%. kod: DB112I 5. Maybelline, rozświetlacz w musie Dream Mousse Shimmer, odcień 01 Porcelain, zost. ok 2/3, jest z wymiany, ma "dziwny" zapach, ale nie wiem czy nie miał tak od początku ![]() 6. Avon, jedwabisty olejek do ciała Skin So Soft Super Silk Body Oil, zost więcej niż 3/4, z wymiany, ważn do 05.2009 7. Avon, Intensywnie nawilżający krem do twarzy Rich Moisture Face Cream, z wymiany, jest na pewno 3/4. 8. Avon Spray samoopalający Satynowy Połysk do sredniej karnacji Skin So Soft Satin Glow, zost. na spróbowanie ok 1,5 (mogę dorzucić do jakiejś wymianki jeśli ktos będzie chętny). 9.Rossmann, Sun Ozon SPF 50 dla dzieci, zost. 3/4. 10. Coty, mgiełka odświeżająca Body fresh, niebieska, zost ciut mniej niż połowa z 200 ml. 11. Johnson, Balsam brązujący Holiday Skin do normalnej i jasnej karnacji, z aloesem, zost. połowa z haczykiem. 12. Dax Cosmetics, Perfecta Extra Slim serum wyszczuplajace na cellulit, zost. na spróbowanie 1/3 (mogę dorzucić do jakiejś wymianki jeśli ktos będzie chętny). 13. Bourjois, lakier do paznokci buraczkowy, bordowy, niestety nie wiem jaka seria i numer, ani jaka pojemność, bo zdarłam i wyrzuciłam folię, na której to było ![]() 14. Avon, Pur Blanca edt, 50 ml w but. bez atomizera., zost ponad 3/4. 15. Avon, Celebre edt, 50 ml, zost ponad połowa, może 2/3. Do tego mogę dorzucić dezodorant kulkowy z tej samej serii. 16. Astor, lakier do paznokci Lycra flex + silk, 117 satin pink (jak do frenchu), mokry, zost. 1/2. 17. Bourjois, korektor pod oczy rozświetlający, jaśniutki, nie pamiętam ile go jest, na pewno 1/2. 18. Rossmann, Babydream puder dla dzieci lub do twarzy, zost. 3/4 Szukam: -żelu do mycia twarzy -tuszu do rzęs nowego, pogrubiającego -więcej nie pamiętam, więc pewnie jeszcze jakieś rzeczy także proszę proponować. Zastrzegam sobie możliwość nadania przesyłki do tygodnia od dobicia targu, oczywiście po uprzednim powiadomieniu i dogadaniu się. Przesyłkę wysyła pierwsza osoba z mniejszą ilością przekupek, listem poleconym. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: YR, Maybelline, Avon...
17. Bourjois, korektor pod oczy rozświetlający, jaśniutki, nie pamiętam ile go jest, na pewno 1/2.
15. Avon, Celebre edt, 50 ml, zost ponad połowa, może 2/3. Do tego mogę dorzucić dezodorant kulkowy z tej samej serii. zapraszam: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
15. Avon, Celebre edt, 50 ml, zost ponad połowa, może 2/3. Do tego mogę dorzucić dezodorant kulkowy z tej samej serii. ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za puder?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
w wątku mam żel garnier, a poza wątkiem żel z masłem karite (różowy) do cery wrażliwej (garnier), oba nowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Fakt, koszula byla droga, jest oryginalna, jest dużo ładniejsza niż na tej fotce. Mogę zrobić jutro lepsze zdjęcia. Mam gdzieś jeszcze zapasowy guziczek, który był przyczepiony do niej przy zakupie.
![]() A co byś dorzuciła? Masz może wątek ubrankowy? ![]() Pozdrawiam. ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
10. Coty, mgiełka odświeżająca Body fresh, niebieska, zost ciut mniej niż połowa z 200 ml.
11. Johnson, Balsam brązujący Holiday Skin do normalnej i jasnej karnacji, z aloesem, zost. połowa z haczykiem. 12. Dax Cosmetics, Perfecta Extra Slim serum wyszczuplajace na cellulit, zost. na spróbowanie 1/3 (mogę dorzucić do jakiejś wymianki jeśli ktos będzie chętny). 13. Bourjois, lakier do paznokci buraczkowy, bordowy, niestety nie wiem jaka seria i numer, ani jaka pojemność, bo zdarłam i wyrzuciłam folię, na której to było ![]() 14. Avon, Pur Blanca edt, 50 ml w but. bez atomizera., zost ponad 3/4. 15. Avon, Celebre edt, 50 ml, zost ponad połowa, może 2/3. Do tego mogę dorzucić dezodorant kulkowy z tej samej serii. 16. Astor, lakier do paznokci Lycra flex + silk, 117 satin pink (jak do frenchu), mokry, zost. 1/2. 17. Bourjois, korektor pod oczy rozświetlający, jaśniutki, nie pamiętam ile go jest, na pewno 1/2. odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Witam, moze cos u mnie za:
17. Bourjois, korektor pod oczy rozświetlający, jaśniutki, nie pamiętam ile go jest, na pewno 1/2.?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
6. Avon, jedwabisty olejek do ciała Skin So Soft Super Silk Body Oil, zost więcej niż 3/4, z wymiany, ważn do 05.2009
1. Yves Rocher, krem na dzień Soin optimal z serii Inositol Vegetal, waż. do 01.2010r., nowy, zafoliowany. (nie jest to wkład tylko oryginalny słoiczek). 10. Coty, mgiełka odświeżająca Body fresh, niebieska, zost ciut mniej niż połowa z 200 ml. 15. Avon, Celebre edt, 50 ml, zost ponad połowa, może 2/3. Do tego mogę dorzucić dezodorant kulkowy z tej samej serii. to mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
2. Yves Rocher, cień do powiek w musie Velvet Mousse ombre regard, odcień 04 Prune amethyste (śliczny brudny fiolet delikatnie mieniący się), raz wypróbowany, jest kartonik.
Maybelline, podkład w musie Dream Matte Mouse, odcień Cameo, z wymiany, zost. ok 50%. kod: DB112I 15. Avon, Celebre edt, 50 ml, zost ponad połowa, może 2/3. Do tego mogę dorzucić dezodorant kulkowy z tej samej serii. coś u mnie za te rzeczy? mam w wątku raz wypróbowany MF 2000 Calorie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. Yves Rocher, krem na dzień Soin optimal z serii Inositol Vegetal, waż. do 01.2010r., nowy, zafoliowany. (nie jest to wkład tylko oryginalny słoiczek). 2. Yves Rocher, cień do powiek w musie Velvet Mousse ombre regard, odcień 04 Prune amethyste (śliczny brudny fiolet delikatnie mieniący się), raz wypróbowany, jest kartonik. 3. Oriflame, puder sypki pyłkowy Air Soft Powder, odcień Light, waż. do 01.2011, nowy, w kartoniku. (chętnie wymienię na odcień Transculent, nawet używany ) 10. Coty, mgiełka odświeżająca Body fresh, niebieska, zost ciut mniej niż połowa z 200 ml. 12. Dax Cosmetics, Perfecta Extra Slim serum wyszczuplajace na cellulit, zost. na spróbowanie 1/3 (mogę dorzucić do jakiejś wymianki jeśli ktos będzie chętny). 14. Avon, Pur Blanca edt, 50 ml w but. bez atomizera., zost ponad 3/4. 15. Avon, Celebre edt, 50 ml, zost ponad połowa, może 2/3. Do tego mogę dorzucić dezodorant kulkowy z tej samej serii. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za celebre?????????????????
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.