Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 15:15   #1
StaraWizazanka
Przyczajenie

Question

Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(

Witam Was kochane wizażanki zmieniłam nick aby załozyc ten watek, bo jestem na tej stronie osoba troszke rozpoznawalna, a zalezy mi na anonomowosci. Niejednokrotnie staralam sie dobrze doradzic innym wizażankom na ich watkach, teraz ja potrzebuję Waszej porady

Mój najlepszy przyjaciel, a wlasciwie wiecej niz przyjaciel, ale nie jestesmy razem , -wiem, wyglada skomplikowanie, ale taki tez jest nasz "zwiazek", wspieramy sie, jak najblizsze osoby i najlepsi prawdziwi przyjaciele, ale jest tez cos wiecej niz przyjazn, bylismy juz razem we wszystkich punktach jakie mozna odkryc bedac fizycznie razem on twierdzi ze mnie kocha, on tez nie jest mi obojetny ani nie jest tylko przyjacielem, ale ostatnio sie to zmienilo - tzn. ten "przyjacie" wyslal mi na poczte zdjecia swojego penisa w erekcji, 3, w róznych ujeciach gdy to zobaczylam przestraszylam sie! poczulam sie jak osoba atakowana...poczulam do niego niesmak, jak moze robic sobie takie fotki i mi je wysylac.. dodam jeszcze ze gdy spotkalismy sie ostatnio pozwolilam mu sobie zrobic kilka nagich fotek :/ tzn. to takie fotki ze jestem naga ale pozakrywana on sie tlumaczy - gdy pytam "po co mi wyslal te fotki"- ze chcial mi pokazac jak sie podniedcil patrzac na moje zdjecia. Do mnie to nie trafia, dla mnie to jest zboczone....to sa fotki penisa w erekcji w zblizeniu...Nie wiem co mam teraz o nim myslec. On mi mówi ze jestem dziwna, ze to normalne ze chcial mi pokazac jak sie podniecil patrzac na mnie! napisal wlasnie do mnie na gg:" i dobrze że je wysłałem...poznałem twoje prawdziwe oblicze...." czy jestem "dziwna i przewrazliwiona"? Jak WY byscie sie poczuły na moim miejscu?

edit: zapomnialam dodac, ze umówilismy sie ze bedziemy juz tylko przyjaciolmi, na odleglosc, bo on mieszka w innym kraju, i nie bedziemy gadac o sexie itp. A tu on mi nagle takie foty wysyla, ja sama w zyiu bym czegos takiego nie zrobila..

Edytowane przez StaraWizazanka
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:31
StaraWizazanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 15:19   #2
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(

Cytat:
Napisane przez StaraWizazanka Pokaż wiadomość
Witam Was kochane wizażanki zmieniłam nick aby załozyc ten watek, bo jestem na tej stronie osoba troszke rozpoznawalna, a zalezy mi na anonomowosci. Niejednokrotnie staralam sie dobrze doradzic innym wizażankom na ich watkach, teraz ja potrzebuję Waszej porady

Mój najlepszy przyjaciel, a wlasciwie wiecej niz przyjaciel, ale nie jestesmy razem , -wiem, wyglada skomplikowanie, ale taki tez jest nasz "zwiazek", wspieramy sie, jak najblizsze osoby i najlepsi prawdziwi przyjaciele, ale jest tez cos wiecej niz przyjazn, bylismy juz razem we wszystkich punktach jakie mozna odkryc bedac fizycznie razem on twierdzi ze mnie kocha, on tez nie jest mi obojetny ani nie jest tylko przyjacielem, ale ostatnio sie to zmienilo - tzn. ten "przyjacie" wyslal mi na poczte zdjecia swojego penisa w erekcji, 3, w róznych ujeciach gdy to zobaczylam przestraszylam sie! poczulam sie jak osoba atakowana...poczulam do niego niesmak, jak moze robic asobie takie fotki i mi wysylac.. dodam jeszcze ze gdy spotklalismy sie ostatnio pozwolilam mu sobie zrobic kilka nagich fotek :/ tzn. to takie fotki ze jestem naga ale pozakrywana on sie tlumaczy - gdy pytam "po co mi wyslal te fotki"- ze chcial mi pokazac jak sie podniedcil patrzac na moje zdjecia. Do mnie to nie trafia, dla mnie to jest zboczone....to sa fotki penisa w erekcji w zblizeniu...Nie wiem co mam teraz o nim myslec. On mi mówi ze jestem dziwna, ze to normalne ze chcial mi pokazac jak sie podniecil patrzac na mnie! napisal wlasnie do mnie na gg:" i dobrze że je wysłałem...poznałem twoje prawdziwe oblicze...." czy jestem "dziwna i przewrazliwiona"? Jak WY byscie sie poczuły na moim miejscu?
Doradzcie mi proszę....
A co tu można doradzić?
Skoro on robił tobie nagie foty, to pewnie pomyślał, że i ty chcesz mieć taką pamiątkę
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 15:20   #3
popscene
Wtajemniczenie

Dot.: Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(

Trudno powiedzieć. Nigdy nie miałam takiego "przyjaciela", ale jakby mój TŻ przysłał mi takie zdjęcia, to bym się chyba z niego nabijała i trochę pośmiała.
Nie potrafię postawić się w Twojej sytuacji
Stary 2008-11-04, 15:31   #4
kaffrania
Przyczajenie

ups
kaffrania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 15:33   #5
StaraWizazanka
Przyczajenie

popscene, ja tez sie pozniej, po dluzszym zastanowieniu, z niego nabiajalam, żartowlaam sobie, a on ze jestem zlosliwa i dziwna i takie tam..wiec ja juz nie wiem, dlatego sie pytam

Czas edycji: 2008-11-04 o 15:34
Stary 2008-11-04, 15:35   #6
Hot Lady
Zakorzenienie

jak dla mnie to ostra przesada, powiem więcej drżałabym o swoje zdjęcia, bo skąd mam pewność, że nie powysyłał im obcym ludziom?
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 15:39   #7
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
A co tu można doradzić?
Skoro on robił tobie nagie foty, to pewnie pomyślał, że i ty chcesz mieć taką pamiątkę

no przepraszam Cie najpierw to Ty przekroczylas ta granice pozwalajac robic sobie nagie foty.Ze nie wpsomne o tych punktach jakie mozna odkryc fizycznie razem,czyli rozumiem ze uprawialiscie sex na rozne sposoby,a pozniej Ty mu wmawiasz,ze od ktoregos tam dnia jestescie "przyjaciolmi"po czym robicie fotki.Nic dziwnego,ze facet nie zauwazyl granicy ,bo chyba jej nie ma albo jest niewyrazna
Takie fotki mnie nie szokują i tyle moge napisac w tym temacie

edit:głupio zrobil,ze wczesniej Cie nie zapytal ani nie naprowadzil na ten temat tylko zadzialal z zaskoczenia

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:45
bess jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 15:40   #8
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

no cóż byliście w dziwnym troszkę układzie może on robił sobie jakieś nadzieje itd a ze pozwoliłaś mu zrobić sobie takie zdjęcia to może pomyślał ze ty tez byś chciała(tak jak napisała Fresa) wiadomo ze nie pozwala się mieć swoich nagich zdjęć byle komu wiec może pomyślał ze stał się dla ciebie kimś ważniejszym niż był dotychczas i chciał tobie pokazać jak bardzo ty dla niego jesteś ważna. jeśli jest Ci potrzebna rada to myślę żeby porozmawiać z nim o swoich uczuciach i powiedzieć że takie zdjęcia są dla Ciebie niesmaczne i ze nie życzysz sobie więcej czegoś takiego. Powiedz ze jeśli chciał żebyś wiedziała ze go podniecasz to wystarczyło napisać a ty byś na pewno zrozumiała
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 15:46   #9
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hot Lady Pokaż wiadomość
drżałabym o swoje zdjęcia, bo skąd mam pewność, że nie powysyłał im obcym ludziom?
Święte słowa

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość

no przepraszam Cie najpierw to Ty przekroczylas ta granice pozwalajac robic sobie nagie foty.Ze nie wpsomne o tych punktach jakie mozna odkryc fizycznie razem,czyli rozumiem ze uprawialiscie sex na rozne sposoby,a pozniej Ty mu wmawiasz,ze od ktoregos tam dnia jestescie "przyjaciolmi"po czym robicie fotki.Nic dziwnego,ze facet nie zauwazyl granicy ,bo chyba jej nie ma albo jeste niewyrazna
Taki fotki mnie nie szokują i tyle moge napisac w tym temacie

edit:głupio zrobil,ze wczesniej Cie nie zapytal ani nie naprowadzil na ten temat tylko zadzialal z zaskoczenia
Zgadzam się z Bess: najpierw dałaś mu nadzieję, a teraz, że to tylko przyjaźń , masz powody do obaw, bo to on ma asa w rękawie: twoje rozbierane zdjęcia (jak mówi przysłowie: najpierw pomyśl, potem zrób)
Stary 2008-11-04, 15:47   #10
StaraWizazanka
Przyczajenie

Cytat:

no przepraszam Cie najpierw to Ty przekroczylas ta granice pozwalajac robic sobie nagie foty.Ze nie wpsomne o tych punktach jakie mozna odkryc fizycznie razem,czyli rozumiem ze uprawialiscie sex na rozne sposoby,a pozniej Ty mu wmawiasz,ze od ktoregos tam dnia jestescie "przyjaciolmi"po czym robicie fotki.Nic dziwnego,ze facet nie zauwazyl granicy ,bo chyba jej nie ma albo jest niewyrazna
Takie fotki mnie nie szokują i tyle moge napisac w tym temacie

fotki zostały niestety zrobione przed tym, jak umówilismy sie ze bedziemy tylko przyjaciolmi.
Aha i MOJE zdjecia -choc i tak bardzo zaluje ze zostaly zrobione- nie pokazuja praktycznie nic...na inne bym sie nie zgodzila

Czas edycji: 2008-11-04 o 15:51
Stary 2008-11-04, 15:50   #11
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
fotki zostały niestety zrobione przed tym, jak umówilismy sie ze bedziemy tylko przyjaciolmi.
A co za różnica, kiedy zostały zrobione?
Nawet gdybyście byli po ślubie nie dawałoby to żadnej gwarancji, że ich kiedyś nie wykorzysta przeciwko tobie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 15:50   #12
Hot Lady
Zakorzenienie

Cytat:
tak właśnie myślałam, ale dziewczyny bez przesady, co innego seks a co innego zdjęcia na mejlu, ludzie dla mnie to ani kręcące ani podniecające,
jestem z facetem ma erekcję ok - wiem dlaczego, ale żeby on mi zdjęcia przesyłał ?? sam się doprowadził i chciał mi pokazać?? ludzie nie załamujcie
Stary 2008-11-04, 15:50   #13
201612291251
Konto usunięte

eeee mnie to tez jakos specjalnie nie dziwi, a raczej uwazam, ze nie zrobil nic zlego. faceci z natury lubia sie obnazac, a skoro Wy przekroczyliscie granice intymnosci, to nie dostrzegam w tym nic dziwnego/niesmacznego/bulwersujacego, ze wyslal Ci takie fotki, tym bardziej, ze Ty wczesniej pozwolilas mu fotografowac siebie... mozliwe, ze chcial sie w ten sposob zrewanzowac Tobie. nie ma tu nic do doradzania, mozesz sie posmiac jedynie z tego, tak jak juz wczesniej ktos napisal
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 15:52   #14
bess
Zakorzenienie

Cytat:
ok,a wtedy to byl Twoj chlopak???czy w ogole nie mial zadnego statusu???
bo piszesz ,ze przyjaciel,najblizsza osoba wiecej niz przyjaciel?To kto???
On chyba inaczej odbiera ta znajomosc niz Ty i stad te nieporozumienia-jesli tak to w ogole mozna nazwac
Amoze to tak zwana przyjazn erotyczna
Powinnas sie dowiedziec co on tak naprawde o tym mysli i czego oczekuje,a o tych fotkach zapomnij i juz
Rozumiem bulwers gdyby to byl od zawsze Twoj przyjaciel ,z ktorym nie mialabys zadnych kontaktow intymnych.Wtedy to faktycznie niemila niespodzianka ,bo nigdy tego nie widzialas

Cytat:
tak właśnie myślałam, ale dziewczyny bez przesady, co innego seks a co innego zdjęcia na mejlu, ludzie dla mnie to ani kręcące ani podniecające,
jestem z facetem ma erekcję ok - wiem dlaczego, ale żeby on mi zdjęcia przesyłał ?? sam się doprowadził i chciał mi pokazać?? ludzie nie załamujcie
moze Cie zszokuje dla mnie to nic dziwnego,szczegolnie kiedy ludzie nie sa razem
Czyli jej nagie zdjecia sa ok,a jego fu???

"sa to fotki penisa w zblizeniu"
ale o co chodzi ,przeciez go widzialas i chyba wtedy nie wydawal Ci sie obrzydliwy??

Mogl cie uprzedzic,ale tego nie robil bo sama pozwolilas na robienie zdjec

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:58
Stary 2008-11-04, 15:54   #15
StaraWizazanka
Przyczajenie

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9588089]no cóż byliście w dziwnym troszkę układzie może on robił sobie jakieś nadzieje itd a ze pozwoliłaś mu zrobić sobie takie zdjęcia to może pomyślał ze ty tez byś chciała(tak jak napisała Fresa) wiadomo ze nie pozwala się mieć swoich nagich zdjęć byle komu wiec może pomyślał ze stał się dla ciebie kimś ważniejszym niż był dotychczas i chciał tobie pokazać jak bardzo ty dla niego jesteś ważna. jeśli jest Ci potrzebna rada to myślę żeby porozmawiać z nim o swoich uczuciach i powiedzieć że takie zdjęcia są dla Ciebie niesmaczne i ze nie życzysz sobie więcej czegoś takiego. Powiedz ze jeśli chciał żebyś wiedziała ze go podniecasz to wystarczyło napisać a ty byś na pewno zrozumiała[/QUOTE]

dokladnie to mu powiedzialam! ze to dla mnie niesmaczene i zeby wiecej tego nie robil
Chcial mi pokazac" jaka jestem ważna dla niego" i jak mi ufa (to juz jego slowa) pokazujac mi swój sprzet w erekcji? to zaden dowod milosci i zaufania jak dla mnie, to jest dla mnie raczej dziwne..

Bess...co to jest "fotka penisa w zblizeniu" hmmm....jak Ci to wytłumaczyc...to jest penis w kadrze, juz jasniej? :[

Czas edycji: 2008-11-04 o 16:05
Stary 2008-11-04, 15:54   #16
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
Ciebie to nie kreci, ale moze kreci innych? moze facet pomyslal, ze skoro pozwolila sobie zrobic erotyczne zdjecia to wlasnie ja to kreci? moze chcial jej zrobic tym przyjemnosc, mimo ze nie wyszlo, mysle, ze nie mial nic zlego na mysli robiac i wysylajac te foty. facet to facet - zawsze mysli inaczej niz my kobiety, wystarczy powiedziec chyba sobie co nas kreci a co nie i bedzie si, a nie oburzac sie jezeli jedna osoba popelni blad
Stary 2008-11-04, 15:57   #17
StaraWizazanka
Przyczajenie

Cytat:
ufff nie jestem jedyną ktora tak mysli ... jaka ulga
Stary 2008-11-04, 15:57   #18
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie to mu powiedzialam! ze to dla mnie niesmaczene i zeby wiecej tego nie robil
Chcial mi pokazac" jaka jestem ważna dla niego" i jak mi ufa (to juz jego slowa) pokazujac mi swój sprzet w erekcji? to zaden dowod milosci i zaufania jak dla mnie, to jest dla mnie raczej dziwne..
To masz teraz na głowie niezły problem, na własne życzenie
Stary 2008-11-04, 15:57   #19
Hot Lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
Ciebie to nie kreci, ale moze kreci innych? moze facet pomyslal, ze skoro pozwolila sobie zrobic erotyczne zdjecia to wlasnie ja to kreci? moze chcial jej zrobic tym przyjemnosc, mimo ze nie wyszlo, mysle, ze nie mial nic zlego na mysli robiac i wysylajac te foty. facet to facet - zawsze mysli inaczej niz my kobiety, wystarczy powiedziec chyba sobie co nas kreci a co nie i bedzie si, a nie oburzac sie jezeli jedna osoba popelni blad
daj spokój, masę ludzi robi sobie zdjęcia w trakcie chwil intymnych, zdjęcia tylko dla siebie, zdjęcia wspólne - założycielka wątku napisała, że na jej nagich zdjęciach nic nie widać - każdy rozumie co miała na myśli, poza tym jeśli ludzie decydują się na wspólne łóżko to chyba co nieco wiedzą o swoich upodobaniach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 16:00   #20
StaraWizazanka
Przyczajenie

Cytat:
OK! ALE ON MI NIE ZROBIŁ FOTEK MOJEJ WAGINY >>> W ZBLIZENIU DO TEGO, Te fotki ktore on ma sa raczej tzw. "lajtowe" widac tylko tyłek i jedna pierś
Stary 2008-11-04, 16:00   #21
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

Cytat:
no i dobrze pokazał raz więcej nie musi jak chce ci okazać miłość niech zrobi to w inny sposób. Nie kręcą Cie takie zdjęcia i tyle
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 16:02   #22
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
OK! ALE ON MI NIE ZROBIŁ FOTEK MOJEJ WAGINY >>> W ZBLIZENIU DO TEGO, Te fotki ktore on ma sa raczej tzw. "lajtowe" widac tylko tyłek i jedna pierś
Bez sensu... obcy facet ma zdjęcia twojego tyłka i piersi, a ty mówisz, że to tylko?
Stary 2008-11-04, 16:03   #23
bess
Zakorzenienie

Cytat:
ufff nie jestem jedyną ktora tak mysli ... jaka ulga
no jak dla mnie to hipokryzja ,bo najpierw robisz z chlopakiem rozne rzeczy i on nawet nie jest Twoim Tztem-wszystkie punkty jakie mozna odkryc razem naprawde daja do myslenia.Czyli robilas z nim wszystko,a tu nagle zdjecie Cie przeraza???
I wtedy zapewne to mial w glowie ,co robiliscie wczesniej ,fotki,a nie to ze zarzadzilas "przyjazn"
Zapomnialo mu sie

Z tymi zdjeciami w chwilach intymnych to jednak bym uwazala,bo nie wszystkie zwiazki sa wieczne ,ludzie rozstaja sie w roznych okolicznosciach,a pozniej zostaje tylko wstyd i upokorzenie

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2008-11-04 o 16:05
Stary 2008-11-04, 16:03   #24
StaraWizazanka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
To masz teraz na głowie niezły problem, na własne życzenie
Mimo wszystko wierze, ze on nikomu tych fotek nie pokaze..
Stary 2008-11-04, 16:04   #25
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
no jak dla mnie to hipokryzja ,bo najpierw robisz z chlopakiem rozne rzeczy i on nawet nie jest Twoim Tztem-wszystkie punkty jakie mozna odkryc razem naprawde daja do myslenia.Czyli robilas z nim wszystko,a tu nagle zdjecie Cie przeraza???

Z tymi zdjeciami w chwilach intymnych to jednak bym uwazala,bo nie wszystkie zwiazki sa wieczne ,ludzie rozstaja sie w roznych okolicznosciach,a pozniej zostaje tylko wstyd i upokorzenie

Cytat:
Mimo wszystko wierze, ze on nikomu tych fotek nie pokaze..
Na to raczej bym nie liczyła: uraziłaś jego męskie ego...
Stary 2008-11-04, 16:06   #26
Hot Lady
Zakorzenienie

Cytat:
moze Cie zszokuje dla mnie to nic dziwnego,szczegolnie kiedy ludzie nie sa razem
Czyli jej nagie zdjecia sa ok,a jego fu???

"sa to fotki penisa w zblizeniu"
ale o co chodzi ,przeciez go widzialas i chyba wtedy nie wydawal Ci sie obrzydliwy??

Mogl cie uprzedzic,ale tego nie robil bo sama pozwolilas na robienie zdjec
bess wcale nie w tym rzecz, mnie nie szokuje, że ludzie robią sobie zdjęcia rózne, w ubraniach, bez nich itd., jej zdjęcia mogły być wykonane albo podczas gry wstępnej albo po stosunku, czy człowiek wtedy myśli rozsądnie?? a z resztą moze i chcieli takie zdjęcia - jak sama wizażanka napisała tam nie ma detali jej narządów intymnych, a facet wyskakuje z erekcją udokumentowaną zdjęciami?? i to zdjęciami zrobionymi na świeżo - bo tak zrozumiałam, że to nie ona mu je zrobiła, więc jej obok nie było, sam sobie ulżył, aby pokazać zdjęcia
Stary 2008-11-04, 16:07   #27
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
daj spokój, masę ludzi robi sobie zdjęcia w trakcie chwil intymnych, zdjęcia tylko dla siebie, zdjęcia wspólne - założycielka wątku napisała, że na jej nagich zdjęciach nic nie widać - każdy rozumie co miała na myśli, poza tym jeśli ludzie decydują się na wspólne łóżko to chyba co nieco wiedzą o swoich upodobaniach
najwyrazniej nie wiedza wszystkiego o swoich upodobaniach skoro wlasnie sie w tym rozmineli a skoro decyduja sie na wspolne lozko to tym bardziej nie rozumiem tego zniesmaczenia nagimi fotkami faceta z ktorym sie sypia!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 16:09   #28
StaraWizazanka
Przyczajenie

Cytat:
I wtedy zapewne to mial w glowie ,co robiliscie wczesniej ,fotki,a nie to ze zarzadzilas "przyjazn"
Zapomnialo mu sie

ok, bede pisac jasniej, uprawialismy sex i tyle!
a ze fotki zostaly zrobione, pod wplywem chwili, załuje, ale to jest raczej dobry czliowiek i wiem ze nie wykorzysta tego przeciwko mnie....
Poprostu bylismy razem przez chwile, zaczelo sie od przyjazni, i na tym niech sie skonczy, nie moge napisac dlaczego, (on na wizazu opisal swoja historie) zreszta to niewazne
Stary 2008-11-04, 16:11   #29
Hot Lady
Zakorzenienie

Cytat:
najwyrazniej nie wiedza wszystkiego o swoich upodobaniach skoro wlasnie sie w tym rozmineli a skoro decyduja sie na wspolne lozko to tym bardziej nie rozumiem tego zniesmaczenia nagimi fotkami faceta z ktorym sie sypia!
ok każdy ma swoje zdanie, ja tam nie chcę oglądać mojego nagiego Tż na zdjęciach, których nie wykonałam ja, albo nie było mnie przy nich, gdy jest daleko wcale nie musi ściągać spodni aby pokazać jak bardzo tęskni albo żeby powiedzieć, że mnie kocha i że mu zależy
Stary 2008-11-04, 16:12   #30
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
ok, bede pisac jasniej, uprawialismy sex i tyle!
a ze fotki zostaly zrobione, pod wplywem chwili, załuje, ale to jest raczej dobry czliowiek i wiem ze nie wykorzysta tego przeciwko mnie....
Poprostu bylismy razem przez chwile, zaczelo sie od przyjazni, i na tym niech sie skonczy, nie moge napisac dlaczego, (on na wizazu opisal swoja historie) zreszta to niewazne
A skąd ta pewność?
Jakoś "takie" fotki ci przysłał, a raczej byś się tego po nim nie spodziewała, prawda?

Dlatego współczuję, bo każdy człowiek jest nieprzewidywalny!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości