![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię kosmetyki i zapachy.NIEAKTUALNE
Witam ponownie DOKŁADKA 14. 01. 2009 DOKŁADKA 8.01.09 NA KOŃCU POSTU Jako że stary wątek został w całości wymieniony, a ja po dogłębnym przejrzeniu zawartości swoich szafeczek stwierdziłam, że jeszcze mam troszkę za dużo, zakładam nowy ![]() Zużycie kosmetyków jest widoczne, bądź zaznaczone na zdjęciach. Za poniższe kosmetyki szukam TYLKO I WYŁĄCZNIE tego co poniżej, nie proponujcie mi ubrań, kolorówki, dodatków, nie potrzebuję tego. W pierwszej kolejności wymienię się zawsze z tymi osobami, które zaproponują mi coś z mojej Wish listy. SZUKAM ZAPACHÓW 1. Amor Amor- Cacharel 2. Ultraviolet- Paco Rabana 3. Deep Red- Hugo Boss 4. Puma red 5. Nina- Nina Ricci można mnie pokusic innymi, ale nic nie obiecuję (po kilku nietrafionych zapachach z wymianek trochę się zraziłam ![]() ORAZ 1. Porządnego depilatora-już mam 2. Prostownicy z nakładką karbującą-już mam 3. Urządzenia do robienia warkoczyków(zapomniałam jak to się zwie ![]() na szaro- wymienione na czerwono- dokładki na niebiesko-rezerwacje Mam do oddania: ZAPACHY 1. Kenzo Amour- pomarańczowy, miniaturka 5 ml, pochodzi z wymianki, podobno pełna, ale nie wiem , bo nie widac-idzie do Ewusia_marchew 2.Wish off happiness Avon- 50 ml, ubytek kilku psików 3. Elvie Oriflame- ok. 42/50 ml - idzie do pejtoon 4.Escada Sport- ok 15/100 ml, z wymianki, nie ma korka 5. Lucia Oriflame- ok. 25/30 ml, w limitowanej buteleczce (mogę marudzic, bo zapach mi się podoba) 6. Escape Calvin Klein- ok. 5-6/100ml, z wymianki 7. FM 102- ok. 28/ 30ml, odpowiednik Davidoff Cool Water Game 8. Perceive Avon- 50 ml, użyty ok. 2-3 razy, w limitowanej butelce(mogę marudzic) 9. Sun Oriflame- 30 ml, tylko raz psiknięte, z kartonikiem 10. Kate Moss Kate- 7-8/ 50ml 11. Christian Dior Eau Sauvage- dezodorant, ok. 20/50 ml 12. Anglomania Vivienne Westwood- ok. 20-22/50 ml 13. Woman Hugo Boss- mogę zrobic dużą odlewkę (do 25 ml), lu za coś super oodac całe, mam ponad 45/50 ml 14. Precious Oriflame- jak powyżej, albo olewka nawet do 25 ml, albo cały zapach za coś super, jest 50 ml bez dwóch psików testowych DOKŁADKA(zdjęcia na życzenie) Miniaturki 1. Ferre Rose- 5 ml-amanda-1a 2. Pure White Linen- Estee Lauder- 5 ML-amanda-1a 3. Quess for women- 7,5 ml-amanda-1a 4. YR Ming Shu- 6,5/7,5 ml 5. Legrain Paris Talon Rouge- 7,5 ml 6. Promesse- Cacharel- 5 ml Odlewki (mogę zrobic max. do 5 ml, ale tylko w wasze atomizerki, bo nie mam) 1. Noa Perle -Cacharel 2. Amor Amor Sunshine-Cacharel 3. Heiress- Paris Hilton- burn-it-up 4. Armani Mania- Giorgio Armani- wędruje do kashiao 5. Paradise Passion- Naomi Campbell 6. Baby Doll 7. Les Belles de Ricci- Nina Ricci- Mektarynka 8. Intense- Hugo Boss 9. Ultraviolet- Paco Rabane 10. Naomi Campbel- Cat the luxe Próbki (f-firmowa, r-robiona) 1. Gucci by Gucci -f 2. Escada Incredible Me-f 3. Issey Miyake L'eau d'Issey(w atomizerku) -f 4. CK Eternity Moment-r 5. Mortale Sweet OrientalDream- r 6. Bvlgari Omnia- r 7. Wish of Love Avon- f 8. Gabriela Sabatini Devotion- r 9. Dolce&Gabbana Sicily -f 10. L'eau Par Kenzo- f 11. Addict Dior- r 12. Perceive Avon- f 13. Fendi black- r 14. Kenzo Amour- r 15. Christian Lacroix Reuge- f 16. Allien- r 17. Yves Rocher Bambus -r 18. Bond Girl 007 Avon-f 19.Christian Dior Midnight Poison- r-amanda-1a 20. D&G Feminine- f 21. Annick Goutal Quell Amour- f 22. CK Contradiction- f 23. Gorgio Armani Sensi(atomizer)-f 24. Yves Saint Laurent Paris (atomizer)-f 25. Bvlgari pour femme- f-Mektarynka 26. L'occitane en provence elixir-f 27. Givenchy Ange ou Demon- f (saszetka) kilka próbek jest nowych, ale większośc używana z większym lub mniejszym stopniem zużycia, proszę pytac PIELĘGNACJA 1. Tonik oczyszczająco- matujący Avon- ok. 120/200 ml 2. Podkład Biotherm- kolor 245, trochę ciemniejszy od naturalnego beżu, było 30 ml- zużycie na zdjęciu, zgubiłam zatyczkę więc trochę "przysycha" przy wylocie aplikatora, otwarty w okolicach października 08-idzie do Ewusia_marchew 3. Żel do mycia twarzy Biotherm- ok. połowy ze 150 ml, tubka mocno się zwęrza ku górze, nie jestem pewna daty ważności, ale używałam do tej pory i jest na pewno w porządku- kashiao 4. Pilingująca maseczka z pomarańczą Oriflame do cery normalnej i mieszanej- ok. 22/50 ml, ważna 09.09 5. Żel do mycia twarzy Lancome- ponad 100/125 ml, tak jak z poprzednim żelem, nie wiem do kiedy jest ważny, ale otwarty niedawno, na pewno w porządku 6. Zimowy krem do twarzy Oriflame- ok. 100/125 ml, do wszystkich rodzajów skóry 7. Wonder Lash Mascara Oriflame- użyta dokładnie 2 razy (nie mam nerwow do tej szczoteczki ![]() 8. Herbalife Radiant Peeling- ważny do 03.2009, ok.120/150 ml 9. Biotherm Homme Age Refirm- krem do twarzy przeciwzmarszczkowy, ujędrniający, zapobiegający wiotczeniu skóry 50 ml, nowy, nieotwierany, w kartoniku i w folii -idealny na prezent (chętnie się pozbędę, ale za bezcen nie puszczę, gdyż jego wartośc to 199 zł) KOLORÓWKA 1.Biotherm Glossy Eyes-cień do powiek w kremie odc.10,fioletowy, 6 ml, nowy, nieużywany, w kartoniku 2.Loreal Perfection- kredka do oczu, nowa, kolor to taki przydymiony błękit 3.Loreal Perfection- kredka do oczu, czarna, nowa 4.Tera Valenti- kredka do oczu i ust, z temperówką w nasadce, nowa, nieużywana 5. Verniglass- tusz do rzęs, czarny, raz użyty 6. YR Luminelle- pomadka, kolor Rose Innocent, nowa, zafoliowna 7.Biotherm Sense Matte- podkład mocno matujący do cery tłustej i mieszanej, natural beige, ok. 25/30 ml (nie jestem jeszcze pewna, czy chcę oddac) 8. Anna Sui -cień do powiek kolor 007, taka fajniutka pastelowa zieleń, nowy z wymianki MODELOWANIE SYLWETKI Tu mogę byc paskudnie wybredna, bo nie jestem jeszcze pewna, czy chcę to oddac ( tylko za rzeczy z Wish listy) 1. Anew Clinical Lift &Tuck Avon- kuracja wyszczuplająco- modelująca brzuch i pośladki, została ponad połowa z 200 ml- 2.Eveline Slim Extreme 3D- aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, było 200 ml- zużycie na zdjęciu, jest bardzo wydajne na kilka razy wystarczy-dg 3. Eveline Slim Extreme 3D- krem wyszczuplająco- ujędrniający, zwalcza cellulit i rozstępy, redukuje tkankę tłuszczową, zużycie na zdjęciu -było 200 ml-dg 4. Avon Solutions- krem na rozstępy i cellulit, ok 100/200 ml 5. Biotherm Abdo- Choc- żel liftingujący, wyszczuplająco- modelujący sylwetkę, ok. 50/150 ml PIELĘGNACJA 1. Loreal Dermo-Expertise- mleczko do twarzy, 200 ml, nowe, zapieczętowane (widac na zdjęciu) 2. Biotherm, mleczko do ciała z ekstraktem z cytrusów- raz użyte, więc powedzmy, że 110/125 ml-idzie do Ewusia_marchew 3. Garnier- tonizujące mleczko do ciała, ujędrnia skórę, została prawie połowa z 250 ml, jest naprawdę rewelacyjne (będę bardzo wybredna)-idzie do Ewusia_marchew 4.Żel do depilacji Oriflame- raz użyty, miał 150 ml, zużycie na zdjęciu 5. Deliplus mleczko do ciała- nawilżające, przyjemny delikatny zapaszek, jest większa połowa z 500 ml 6. Lancome bronzer spf 10- użyty jakieś 2-3 razy,opakowanie nieprzezroczyste,ale jest go na pewno ponad 2/3 z 50 ml, nie jestem pewna daty ważności, ale otwarty jesienią, wszystko jest z nim w porządku DOKŁADKA 1.Masażer do stóp, użyty jakieś dwa albo trzy razy, 3 programy masujące + dodatkowe bajery do masowania stóp, stan idealny 2.Pierre Balmain- bardzo elegancki zestaw pióro+długopis w oryginalnym firmowym pudełeczku, nowy, świetny na prezent, stan idealny 3. Caja Espana- jak powyżej pióro+długopis, w oryginalnym opakowaniu, nowe, stan idealny 4. Biotherm- granatowy zegarek na rękę, nowy, stan idealny 5. Bransoletka na rękę Swarovski- prześliczna, wyjątkowo elegancka, z mieniących się ciemnogranatowych kryształków, w firmowym oryginalnym opakowaniu, z certyfikatem, nowa, stan idealny Rzeczy z dokładki tylko za rzeczy z mojej Wish listy, ewentualnie za coś co wyjątkowo mi się spodoba Zapraszam też na moje pozostałe wątki ciuszki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301149 książki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300877 Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-03-18 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki i zapachy.
Niestety nic tym razem.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. Kenzo Amour- pomarańczowy, miniaturka 5 ml, pochodzi z wymianki, podobno pełna, ale nie wiem , bo nie widac 2.Wish off happiness Avon- 50 ml, ubytek kilku psików 3. Elvie Oriflame- ok. 42/50 ml (mogę pomarudzic) 4.Escada Sport- ok 15/100 ml, z wymianki, nie ma korka 5. Lucia Oriflame- ok. 25/30 ml, w limitowanej buteleczce (mogę marudzic, bo zapach mi się podoba) 8. Perceive Avon- 50 ml, użyty ok. 2-3 razy, w limitowanej butelce(mogę marudzic) 1. Anew Clinical Lift &Tuck Avon- kuracja wyszczuplająco- modelująca brzuch i pośladki, została ponad połowa z 200 ml 2.Eveline Slim Extreme 3D- aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, było 200 ml- zużycie na zdjęciu, jest bardzo wydajne na kilka razy wystarczy 3. Eveline Slim Extreme 3D- krem wyszczuplająco- ujędrniający, zwalcza cellulit i rozstępy, redukuje tkankę tłuszczową, zużycie na zdjęciu -było 200 ml 4. Avon Solutions- krem na rozstępy i cellulit, ok 100/200 ml 5. Biotherm Abdo- Choc- żel liftingujący, wyszczuplająco- modelujący sylwetkę, ok. 50/150 ml 2. Biotherm, mleczko do ciała z ekstraktem z cytrusów- raz użyte, więc powedzmy, że 110/125 ml 3. Garnier- tonizujące mleczko do ciała, ujędrnia skórę, została prawie połowa z 250 ml, jest naprawdę rewelacyjne (będę bardzo wybredna) 4.Żel do depilacji Oriflame- raz użyty, miał 150 ml, zużycie na zdjęciu 5. Deliplus mleczko do ciała- nawilżające, przyjemny delikatny zapaszek, jest większa połowa z 500 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
3. Żel do mycia twarzy Biotherm- ok. połowy ze 150 ml, tubka mocno się zwęrza ku górze, nie jestem pewna daty ważności, ale używałam do tej pory i jest na pewno w porządku
4. Pilingująca maseczka z pomarańczą Oriflame do cery normalnej i mieszanej- ok. 22/50 ml, ważna 09.09 5. Żel do mycia twarzy Lancome- ponad 100/125 ml, tak jak z poprzednim żelem, nie wiem do kiedy jest ważny, ale otwarty niedawno, na pewno w porządku 1. Anew Clinical Lift &Tuck Avon- kuracja wyszczuplająco- modelująca brzuch i pośladki, została ponad połowa z 200 ml 2.Eveline Slim Extreme 3D- aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, było 200 ml- zużycie na zdjęciu, jest bardzo wydajne na kilka razy wystarczy 3. Eveline Slim Extreme 3D- krem wyszczuplająco- ujędrniający, zwalcza cellulit i rozstępy, redukuje tkankę tłuszczową, zużycie na zdjęciu -było 200 ml 4. Avon Solutions- krem na rozstępy i cellulit, ok 100/200 ml 5. Biotherm Abdo- Choc- żel liftingujący, wyszczuplająco- modelujący sylwetkę, ok. 50/150 ml 4.Żel do depilacji Oriflame- raz użyty, miał 150 ml, zużycie na zdjęciu czy cos u mnie?
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za 2.Wish off happiness Avon- 50 ml, ubytek kilku psików lub 8. Perceive Avon- 50 ml, użyty ok. 2-3 razy, w limitowanej butelce ?
![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
1. Anew Clinical Lift &Tuck Avon- kuracja wyszczuplająco- modelująca brzuch i pośladki, została ponad połowa z 200 ml
2.Eveline Slim Extreme 3D- aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, było 200 ml- zużycie na zdjęciu, jest bardzo wydajne na kilka razy wystarczy 3. Eveline Slim Extreme 3D- krem wyszczuplająco- ujędrniający, zwalcza cellulit i rozstępy, redukuje tkankę tłuszczową, zużycie na zdjęciu -było 200 ml 5. Biotherm Abdo- Choc- żel liftingujący, wyszczuplająco- modelujący sylwetkę, ok. 50/150 ml to mi wpadlo w oko , tylko ze jutro kupie baterie i zoriętuje sie czy to dziala..
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie znalazłam
.Escada Sport- ok 15/100 ml, z wymianki, nie ma korka 5. Lucia Oriflame- ok. 25/30 ml, w limitowanej buteleczce (mogę marudzic, bo zapach mi się podoba) Chyba, że masz coś z kolorówki po za wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Balsam był otwarty w te wakacje, a data to jakoś do końca 2009
Szkoda, ze nie masz kolorówki ![]() Jednak chyba zrezygnuje, bo podklad bym chciala wymienic na inny podklad lub puder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
witaj One ,
kupilam i sprawdzilam jest to zestaw pelny 3 nakładki ![]() tylko to jakos probowalam i mi nie splotlo chociaz nie za bardzo umiem sie obslugiwac i troszkę chuczy. ale wydaje mi sie ze jest ok jesli sie zdecydujesz daj znac jesli nie tez daj znac ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nie widzę nic dla siebie...
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ups, przepraszam już mi się wszystko myli.
Czyli dorzucić Ci jeszcze ten lakier Inglota? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To dokładna date powiem Ci jutro, ale podejrzewam że całe wakacje bedzie jeszcze ważna.
Spodobała mi się jeszcze u Ciebie książka Agata Christie- Wigilia Wszystkich Świętych, dobrała być coś jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam, za zapachy szukam głównie zapachów, a u Ciebie nie ma takiego, który by mi odpowiadał. Pozdrawiam cieplutko!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
za hugo bossa chętnie bym się wymieniła
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
oook
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Po za wątkiem nic juz nie mam
![]() Ziajka jest ważna do 11/2009 Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2009-01-08 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
JESTEM ONA
|
Moze chcialabyś za miniaturki Aqua Allegoria Angelique Lilas Guerlain w sephorowym slicznym flakoniku ok.17ml/30 ml?
![]() edit: wklejam link z KWC do zapachu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...lilas-edt.html
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-01-09 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.