|
Notka |
|
Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Mocznik
Jednym z najmodniejszych składników w kosmetyce stał się ostatnimi czasy mocznik. To prawdziwy hit wśród produktów do pielęgnacji skóry suchej. Ten biały, krystaliczny i bezzapachowy proszek na potrzeby kosmetyki produkowany jest w laboratoriach. Mimo specyficznej nazwy warto go polubić, aby móc cieszyć się miękką i gładką skórą. czytaj więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mocznik
z tym się zgodze ja kupiłam krem robiony w aptece z dużą zawartością mocznika na rozstępy moja skóra aż była poprzedzierana po ciązy a po 5 dniach stosowania skóra jest gładziutka i rozstępy się troszkę zmniejszyły a ten krem strasznie śmierdzi i okropnie się rosmarowuje ale warto sie troszkę pomęczyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To jest moj ukochany składnik wszelkich kremów, osobiście polecam PILARIX, ma Urea już na drugim miejscu w składzie
![]() ![]() ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
polecam kupić mocznik w sklepie internetowym za grosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Agabil1 jaką postać ma ten mocznik? Płynną? Czy dalej go dodajesz do balsamów? Tak się zastanawiam, czy można dodać do butelki z balsamem, (pytanie, jaką ilość?) i wymieszać? Czy można w takiej postaci przechowywać kosmetyk przez te kilka miesięcy? Czy są jakieś przeciwwskazania w łączeniu mocznika z innymi składnikami?
ech, dużo pytań... będę wdzięczna za Wasze wskazówki ![]()
#6 |
Raczkowanie
|
up up up
![]() Proszę niech któraś z forumowiczek wypowie się odnośnie mocznika, do jakich balsamów już dodawałyście mocznik i czy taka mikstura się szybko psuje?
#7 |
Raczkowanie
|
kobitki moje kochane mocznik z czego powstaje ?.....pytanie dla bystrych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
oczywiscie ze mozna go wytworzyc na drodze farmakologicznej i teraz odp do twojego pytania czy sie psuje....ja mam juz ponad miesiac krem w pudelku i nie zauwazylam nic co by mialo sie z nim dziac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mocznik powstaje w laboratoriach gdyby ktoś nie był dość bystry. Oczywiście występuje w pocie i moczu ale ten w balsamach nie pochodzi od dawców-wolontariuszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.