|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
![]() Za³amana-ch³opak
Od razu zaznaczam ¿e konto za³o¿y³am tylko po to aby siê po¿aliæ i zaczerpn±c rady. Mam 15 lat,nigdy nie mia³am ch³opaka,ale nie na tym polega problem.Moja przyjació³ka pisze z pewnych ch³opakiem i musia³a akurat napisaæ co¶ o mnie,¿e wiem o nim to i siam. Nie wiedzia³ o kogo chodzi,wiêc ona mu napisa³a.A on ta to,¿e nie zwraca na takie dziewczyny jak ja uwagi. Nie jest on przystojny,ma pryszcze,ot przeciêtny nastolatek.Nie mówiê,¿e ja jestem idealn± piêkno¶ci±,ale nie jestem brzydk±,zakompleksion± dziewczyn±.My¶le ¿e jestem ³adna(nie chce zeby to zabrzmia³o pró¿nie).Zabola³o mnie to,nawet bardzo.On chyba nie wie,¿e sie z ni± przyja¼nie.Najgorsze jest to,¿e widzê go codziennie.On mi siê nie podoba,dla jasno¶ci.Dodam,¿e przy kole¿ankach jestem wyluzowana,roze¶miana.A przy ch³opakach-nie¶mia³a jednym s³owem.Czujê zawsze ¿e powiem co¶ nie tak,jak±s bzdurê.Nie chce zeby tak by³o,ale co ja mogê zrobiæ. Chyba z³apa³am do³a,chod¼ to do mnie nie podobne bo jestem optymistk±.Zaraz chyba siê poryczê,bo wszystkie dziewczyny maj± takie cholerne szczê¶cie,a ja - rozpaczaæ tylko mogê nad swoim "szcze¶ciem do mi³o¶ci"...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 629
|
Dot.: Za³amana-ch³opak
nie wiem czy dobrze zrozumia³am.. ale. czemu siê przejmujesz? po prostu ka¿dy ma swój gust ( a o gustach siê nie dyskutuje..). tak jak on siê Tobie nie podoba, tak samo Ty nie musisz podobaæ siê mu.. a mo¿e po prostu on tak napisa³ dlatego, ¿e liczy na co¶ wiêcej z Twoj± przyjació³k±? tak¿e g³owa do góry, nie ma co siê przejmowaæ
![]() btw. w±tek chyba nie powinien byæ za³o¿ony na Wiza¿owe wyliczanki (???)
![]() |
#3 |
Copyraptor
Wiadomo¶ci: 21 283
|
Czekaj, nie rozumiem. Co Ciê boli?
1. ¯e jaki¶ obcy facet napisa³ Twojej znajomej, ¿e nie jeste¶ w jego typie 2. To ¿e przy facetach jeste¶ nie¶mia³a 3. To, ¿e nikogo nie masz, a kole¿anki maj±? Bo tak, po kolei. 1. Co siê dziwisz, skoro to z ni± pisze, to ma siê zachwycaæ innymi dziewczynami? Jakby jaki¶ ch³opak do Ciebie pisa³, ty by¶ wspomnia³a o innej, a on by siê zacz±³ ni± zachwycaæ, to my¶lisz jak by to siê skoñczy³o? ![]() 2. W wyszukiwarce jest sporo tematów i porad w tej kwestii, jest nawet w±tek wsparcia "nie¶mia³e rw± facetów", mo¿e tam zajrzyj? 3. Nie przejmuj siê, jeste¶ bardzo m³oda, na facetów przyjdzie czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 551
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Szanelowa Mad¿esti
|
powiem tak, jeste¶ jeszcze m³oda i przyjedzie czas na Ciebie, jak mówi stare przys³owie "ka¿da potwora znajdzie swojego amatora ". I co w tym prawdy jest. Wiem z w³asnego do¶wiadczenia, urod± raczej nie grzeszê, daleko mi do paris hilton czy te¿ pameli anderson, nigdy nei lubi³am sukienek, szpilek, torebek i takie tam, faceci traktowali mnie zawsze jak dobrego kumpla nad czym czêsto ubolewa³am, bo jak mi siê który¶ spodoba³ to by³ problem. Najbardziej zabola³o mnie kiedy¶ gdy umówi³ siê ze mn± facet dla którego w ogieñ bym posz³a i zacz±³ wypytywaæ mnie o moj± przyjació³kê. By³am za³amana i przesta³am szukaæ facetów na si³ê, stwierdzi³am, ¿e to on mnie znajdzie
![]() ![]() NIe przejmuj siê jakim¶ ch³opakiem, który nawet tobie siê nie podoba. W koñcu trafisz na swego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziwczyny,jeste¶cie wspania³a.Tak siê dzisiaj zastanawia³am,czy mam siê czym przejmowaæ i dosz³am do wniosku ¿e nie warto.No bo czym? Wkoñcu ch³opak nie jest w moim typie.Zbyt ogólnie napisa³am ''wszystkie dziewczyny",bo z mojego otoczenia s± tylko 2,3 dziewczyny które maj± ch³opaka.A z nie¶mia³o¶ci± ca³y czas walczê,mam nadziejê ze mi siê uda. Nie mam ¿adnego do³a i wogóle.Napisa³am ten post pewnie dlatego ¿e jestem impulsywna.Ale tak czy inaczej dziêkujê Was bardzo mocno za po¶wiêcenie czasu,mo¿na na Was liczyæ.Serdecznie pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 75 632
|
olej tego kolesia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Kole¶ mnie nie interesujê,wiêc czym mam siê przejmowaæ ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 75 632
|
dok³adnie
![]() hehe pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
I takie podej¶cie powinna¶ mieæ - olaæ to
![]() Ciekawa jestem czy ten ch³opak kiedykolwiek zastanawia³ siê nad tym ile dziewczyn powiedzia³o/pomy¶la³o co¶ takiego na jego temat ![]() Niech nie ma siê za takiego ¿igolaka, bo pewnie jeszcze w±sy mu nie rosn± ![]()
![]() |
#11 |
Szanelowa Mad¿esti
|
zdarzaj± siê ciê¿kie dni i cz³owiek wtedy my¶li, ¿e jest beznadziejny. Grunt to siê nie za³amywaæ i my¶leæ pozytywnie. i od razu swiat wydaje siê lepszy
![]() G³owa do góry i Ty znajdziesz kiedy¶ swojego faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hehe,dziêkuje Wam i nzowu odzyska³am swój dawny optymizm. A no w±sy tomu jeszcze nie rosna.
![]() pozdrawiam Was. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 493
|
Nie martw siê swoj± nie¶mia³o¶ci±- wiele dziewczyn w tym wieku tak ma. Ja akurat nale¿ê do tych, które przebywaj± g³ównie z ch³opakami, ale pomy¶l, to wcale nie jest takie fajne jak uwa¿asz- chcia³aby¶, ¿eby ka¿dy, dos³ownie ka¿dy facet traktowa³ Ciê jak kumpla? ;P
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam ciê na zawsze. Nie szukaj mnie, to siê na nic nie zda. Na skutek klêsk i nieszczê¶æ, które na mnie spad³y, zosta³am wied¼m±. Czas na mnie. ¯egnaj."
Michai³ Bu³hakow - Mistrz i Ma³gorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2009-10-12 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
no, nie ka¿dy ale tej nie¶mia³o¶mi mam dosyæ. ;/ walcze z ni± i jak narazie s± postêpy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 083
|
A ja powiem tak..
Nie ma sie co przejmowac opini± jaki¶ kolesi, którzy nie zamienili z tob± ani jednego zdania ![]() No a co do twojej nie¶mia³o¶ci. Te¿ jestem nie¶mia³a i czasami mi to przeszkadza, ale tak naprawde to niekiedy jest fajna sprawa:p Bo spójrz, jedni lubi± otwarte dziewczyny a inni nie. Ja np znam ch³opaka, który uwielbia jak niekiedy jestem nie¶mia³a bo on mi co¶ proponuje a ja ju¿ mam rumience, on to kocha:p wiec.. moze i ty kogos takiego znajdziesz? a po drugie, je¶li np. gadasz z jakim¶ ch³opakiem duzo na na gg czy sms to pozniej na real powinno ci siê ³atwiej gadaæ, i niesmia³o¶c sama przejdzie po jakiej¶ chwili jak przekonasz sie,ze on nie gryzie;d nie przejmuj siê, z wiekiem to mija;d trzymaj sie;d ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
dziêkuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
po tych prawie 2 miesiacach jestem bardziej odwazna, znam poczucie swojej watrosci,nabralam wewnetrznej sily.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 083
|
Gratuluje
![]() a jak z tym ch³opakiem?
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 493
|
W³a¶nie, gratujacje
![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam ciê na zawsze. Nie szukaj mnie, to siê na nic nie zda. Na skutek klêsk i nieszczê¶æ, które na mnie spad³y, zosta³am wied¼m±. Czas na mnie. ¯egnaj."
Michai³ Bu³hakow - Mistrz i Ma³gorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2009-11-30 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Okaza³ siê kompletym dupkiem(za przeproszeniem) dos³ownie! ola³ moj± przyjació³kê tak z dnia na dzieñ, dodam ¿e gadali wy³±cznie przez GG i to w³a¶nie przez GG wyzna³ jej ¿e siê ni± nie interesuje, nie mia³ odwagi spojrzec jej w oczy, powiedziec prawde. teraz w szkole omijaja sie szerokim lukiem. od jego kolegi dowiedzialam sie ( a raczej dostalam ostrzezenie) ze nie warto sie wdawac z nim w jakiekolwiek zwiazki, po jego zachowaniu mozna duzo wywnioskowac, a moja przyjaciolka zaluje ze byla taka naiwna, ot cala historia z jego udzialem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.