Starachowickie panny młode? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 10:36   #1
Stayrude
Raczkowanie

Starachowickie panny młode?

Witam!
Dużo jest tego rodzaju wątków na forum ale nie ma naszego STARACHOWICKIEGO
Jestem przyszłą panną młodą (2011) miło by było poznać także inne
Zapraszam do współtworzenia wątku, wymieniania się spostrzeżeniami, uwagami i cennymi radami

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Oczywiście jest literówka w tytule i nie wiem jak ją zlikwidować
Stayrude jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 14:55   #2
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Dot.: Starachowicekie panny młode?

Najlepiej napisać do moda forum . Przydałoby się ją zlikwidować, bo panny młode ze Starachowic nie znajdą tematu.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 15:45   #3
Stayrude
Raczkowanie

Dot.: Starachowicekie panny młode?

Jasne!
Dzięki
Stary 2009-10-09, 15:55   #4
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Starachowickie panny młode?

Teraz już znajdą
Stary 2009-10-09, 16:21   #5
Elsi81
Zakorzenienie

Powiem siostrze żeby dołączyła do tego wątku.Z czasem dziewczyny znajdą ten wątek i będzie Was więcej

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 16:23   #6
kasiaweronika
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do kasiaweronika Send a message via Skype™ to kasiaweronika

Cytat:
Napisane przez Stayrude Pokaż wiadomość
Witam!
Dużo jest tego rodzaju wątków na forum ale nie ma naszego STARACHOWICKIEGO
Jestem przyszłą panną młodą (2011) miło by było poznać także inne
Zapraszam do współtworzenia wątku, wymieniania się spostrzeżeniami, uwagami i cennymi radami

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Oczywiście jest literówka w tytule i nie wiem jak ją zlikwidować

hej , a moga przylączyć do tematu już ŻONKI oczywiście starachowickie

kasiaweronika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 17:50   #7
Stayrude
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
Powiem siostrze żeby dołączyła do tego wątku.Z czasem dziewczyny znajdą ten wątek i będzie Was więcej
Powiedz, powiedz im więcej nas tym milej

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaweronika Pokaż wiadomość
hej , a moga przylączyć do tematu już ŻONKI oczywiście starachowickie
Co za pytanie?!
Jasne, że tak Witam!

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Teraz już znajdą
Witam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 10:40   #8
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Witam Ja Ostrowiecka A zna któras z Was fotografa p. Bartoszka z Lubieni?
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-10, 14:24   #9
Stayrude
Raczkowanie

Niestety nie :/
Stary 2009-10-11, 21:01   #10
Anett31
Przyczajenie

czesc dziewczyny,
nie jestem ze starachowic ale robimy tam wesele, mam prośbe czy ktos moze sie wyoweiec na temat sali milenia na 1 go maja? bardzo prosze o opinie.
Anett31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-12, 07:55   #11
Stayrude
Raczkowanie

Cześć Mogę się wypowiedzieć bo też miałam tam mieć wesele a w sobotę idę na wesele kolegi.Sala duża, mają w tym roku zakładać klimatyzację i w przyszły podobno wymieniać podłogę.Ludzie bardzo sobie chwalą, nie słyszałam jeszcze negatywnych opinii.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Jakoś nas tak mało
Stary 2009-10-12, 09:44   #12
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Z czasem moze ktos dołączy
Stary 2009-10-12, 15:02   #13
Stayrude
Raczkowanie

Macie może jakieś namiary na fajne orkiestry w Starachowicach?
Stary 2009-10-12, 19:37   #14
Anett31
Przyczajenie

Dzieki serdeczne .chyba klepnę sobie ta sale. Choc myslalam jeszcze o młodej parze...ale saa juz nie wiem.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

A klima juz jest

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Co do zespołu to ja poszukam cos z skarżyskich zespołow, znam parę. Natomiast jezeli macie fajnego fotografa i kamerzystę ze starachowic godnego polecenia to dajcie znac.
Stary 2009-10-13, 07:53   #15
Stayrude
Raczkowanie

Na Twoi miejscu wybrałabym jednak Milenię - Młoda Para jest no cóż.... z resztą są gusta i guściki Mnie się nie podoba.

Co do fotografów to ja mam chrapkę na http://www.hm-studio.com/blog/catego...ne_fotografie/
ale jeszcze nie wiem bo na innym wątku znalazłam małżeństwo z Ostrowca które robią świetne zdjęcia.
Ciekawa jestem ile bierze ten chłopak z linka za sesję.Jakbyś się dowiedziała to proszę daj mi znać.
Stary 2009-10-13, 08:50   #16
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Ja mam p. Bartoszka
Stary 2009-10-13, 14:57   #17
Stayrude
Raczkowanie

A jak u niego ze zdjęciami ?
Ładne?
Masz może jakąś "próbkę" ?
Stary 2009-10-14, 03:39   #18
kasiaweronika
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do kasiaweronika Send a message via Skype™ to kasiaweronika

Cytat:
Na Twoi miejscu wybrałabym jednak Milenię - Młoda Para jest no cóż.... z resztą są gusta i guściki Mnie się nie podoba.

Co do fotografów to ja mam chrapkę na http://www.hm-studio.com/blog/catego...ne_fotografie/
ale jeszcze nie wiem bo na innym wątku znalazłam małżeństwo z Ostrowca które robią świetne zdjęcia.
Ciekawa jestem ile bierze ten chłopak z linka za sesję.Jakbyś się dowiedziała to proszę daj mi znać.

hej .. znam tego chlopaka tzn nie znam osobiscie ale wiem o kogo pytasz.. we wrzesniu mieliśmy ślub i szukalam kogoś świeżego , no wiecie wizja , taniego etc.. ktos polecił mi własnie jego .. nasza współpraca nie doszła do skutku - i . takie same foty jakie on mi zaproponował za kasę zrobil mi jeden z gości, a ponadto w moim przypadku sesja mialaby się odbyć w niedzielę - bo niby za póżno sie odezwałam ..i jeszcze tak na deser w godzinach kiedy szanowny Pan sie obudzi bo bedzie po imprezie i musii się wyspać!( więc z kośioła byłyby nici ! ) .. jednym słowem ja jestem na NIE !!! i nie dlatego że studio jak to pisze znajduje sie w plecaku, ale dlatego że wydaje mi się niekompetentną osobą, bez pokory ! a to nie tędy droga- moim zdaniem! Ponadto blog mierny .. już lepsze foty przeslał mi na prive...
jeśli dalej bedziesz szukać i ciężko będzie Ci kogoś znaleść a bedziesz szukać kogoś kto przyzwoicie robi swoj projekt a przy tym jest tani, zapraszam na prive podam Ci namiary , może prace spodobaja CI się na tyle ze akurat juz szukac nie będziesz ...

co do sali to nie mam pojęcia. Nasze przyjęcie było w Europie... i naprawde gorąco polecam !!!! i wcale nie tak drogo!! a jaka klasa!!! mogę podesłać foty jak chcesz...
pozdarwaim cieplo
kzw

Stary 2009-10-14, 08:31   #19
Stayrude
Raczkowanie

Oj jaki z Ciebie nocny marek
Co do sali to już mam tyle tylko, że w Radkowicach
Natomiast co do zdjęć to się odezwę
Zdjęcia tego chłopaka bardzo mi się podobają ale czytałam jego wypowiedzi na innym forum i rzeczywiście odniosłam takie wrażenie, żę jest dokładnie taki jak go opisujesz.Jak widać ładne zdjęcia to nie wszystko.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

A tak w ogóle to wczoraj wybraliśmy już konkretną datę ----> 10.09.2011

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Jeśli znacie jakieś przyszłe panny młode z naszego miasta podeślijcie im proszę linka z naszym wątkiem, im nas więcej tym lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 11:24   #20
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Link do p. Bartoszka
http://www.weseleonline.pl/fotoservi...ria/index.html

Edytowane przez justys1358
Czas edycji: 2009-10-14 o 11:25 Powód: dopisek
Stary 2009-10-14, 13:07   #21
Stayrude
Raczkowanie

Fajnie !Bardzo dziękuję.
A jaki masz zespół?
Stary 2009-10-14, 14:28   #22
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Impuls z Ozarowa, za Ostr.
Stary 2009-10-14, 22:37   #23
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję wybrania daty

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-15, 09:15   #24
kasiaweronika
Raczkowanie

Cytat:
Oj jaki z Ciebie nocny marek
Co do sali to już mam tyle tylko, że w Radkowicach
Natomiast co do zdjęć to się odezwę
Zdjęcia tego chłopaka bardzo mi się podobają ale czytałam jego wypowiedzi na innym forum i rzeczywiście odniosłam takie wrażenie, żę jest dokładnie taki jak go opisujesz.Jak widać ładne zdjęcia to nie wszystko.

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Jeśli znacie jakieś przyszłe panny młode z naszego miasta podeślijcie im proszę linka z naszym wątkiem, im nas więcej tym lepiej
to tak co do daty nasza była 12.09.09 .. wrzesień a generalnie jesień to świetny czas na foty ( moje zdanie bardzo subiektywne) , ciepłe kolory i natura i natura ..
radkowice - my tam przysiegaliśmy sobie miłoś wierność .. kościółek przepiękny . wklejam zdjęcie ..
co do młodego fotografa , musisz zwyczajnie zapytać jak się odniesie do twojej propozycji "zatrudnienia" na jeden dzień Jeśłi sobie życzysz na prive moge podać Ci jego GG.
I tak kochane wizażystki do Was wszystkich teraz napiszę :
musicie znać konkrety , mianowicie:
- czy fotograf może dojechać wszedzie, ewentualnie czy pojedziecie razem,
- czy jego stawka to stawka stała/godzinę ,
( niestety czesto zdaza sie że fot. dolicza sobie wszystkie możliwe koszty. Co w końcowym rezultacie daje nam )
- i najwazniejsze ( moim zdaniem ) , w jakim stopniu prace jego -a Wasze najwazniejsze zdjecia w zyciu , są poddane obróbce graficznej . Niewielu zdradza że mocno obrabiają fotografię( oczywiście zazwyczaj sa to ludzie po szkole/kursach etc. Wszyscy doskonale wiedza jak uzyć światło etc.etc.) ale w większości z nich brakuje niestety czucia fotografii , i dlatego pomagają sobie więcej/mniej programami graficznymi.
- aha i jeszcze bardzo ważna kwestia Pamietajcie moje drogie przyszłe panny młode TO FOTOGRAF MA ZABIEGAĆ O WAS( jak już dacie mu sygnał że się nim interesujecie ) A NIE ODWROTNIE!
MOJE ODCZUCIA
w Pl rządzi dziwna hierarchia , mianowicie :
POMIMO OGROMNYCH NASZYCH KOSZTÓW (czegokolwiek) TO MY MUSIMY ZABIEGAĆ I SIE UKŁADAĆ , TAK JAK KTOKOLWIEK CHCE! ( wydaje mi się to cholernie chorym układem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

może nie jest to najlepsze miejsce na zaczynanie takiego tematu , ale pozwole sobie na przytoczenie przykladu dzialania w takim sytemie.
Nasz ślub miał być wyjątkowy - KAŻDA Z NAS O TYM MARZY
tak wiec i ja szukalam wyjątkowego miejsca kościół/lokal /muzyka/i wszystko to co zwiazane ze ślubem/weselem. pomimo ogromnych moich kosztów w aranżację tego wszystkiego dostałam kupę stresów i stertę dni na obgryzaniu pazurów . Brnełam w to wszsytko przez około dwa miesiące ( dodam tu że nie mieszkam w Pl i było mi cholernie trudno załatwić cookolwiek) ale osobom kościół/lokal/muzyka/fotograf nie przeszkadzało to w niczym( chodzi mi tutaj właśńie o zabieganie - kto miał zabiegać o kogo ) podam konkrety
KOŚCIÓŁ - koszt około 3000 zł ( śłub+organista+kościelny + około 1000 zł strojenie)czyli zostawiam taką no umówmy się okragła sumkę a tu słyszę praktycznei codziennie : brakuje tych i tych dokumentów ( komplentie nieuzasadnione dlaczego ) , kościelny sparwy ze slubem załatwia tylko osobiście dwa tyg.przed( my mieliśmy być w Pl tydzień przed), organista gra tylko i wyłacznie dwa marsze + części stałe ( ty nie masz możliwości wybrania sobie utworów! pomimo tego iz zostawiasz temu człowiekowi 500zł, jest to twoj dzień! ), strojenie kościoła - brak wyboru równiez jakich kolwiek kwiatów/koloru/ etc. masz akceptowac to co oni uznaja za słuszne!
LOKAL ,
koszty dla 50 osób około 30.000 zł ( sala +2 dania główne+2 herbaty na głowę+ 2 kawy/głowa+przekąski zimne+ pokoje dla Gości-wszsytkich Gości, ponieważ ślub i wesele miało odbyć sie około 100km od starachowic) owoce swoje , ciasta swoje, alkohole swoje ! A ze strony organizatorów dostałam brak kompetencji we wszystkim dosłownie ! czekanie na odpowiedzi zwrotnych ( waznych pytań) po kilka dni ,rekord to dwa tyg. kazda odpowiedz nasówała kolejne pytanie-i cieszyłabym się żeby tylko jedno!
mało tego! pokoje dla Gości w cenie zawyżonej o 10 zł niz w ofercie standardowej!
rasumując miałam wrażenie ze organizatorzy robią mi ŁASKĘ , organizując mi przyjęcieza około 30.000zł + oczywiście koszty kościoła+ koszt wlasne( alkohol/ciasta etc. a i chyba musiałaby kupić z 10 termosów na wrzątek i kilka opakowań herbaty ) AHA I NAJWAZNIEJSZE W TYM PUNKCIE - IMPREZA DO GODZ. 2 , kolejan agodzina 300zl za osobę ( 3 oboby wytyczone)
MUZYKA .. koszt około 6,ooo ( miał byc jazzowy band ) w ofercie oprawa muzyczna w kościele( 3 utwory)+ 3 sety po godzinie podczas przyjęcia, repertuar REWELACJA! Myślę sobie ok ,bierzemy !! po całej zajawce na JAZZ BAND - oferta końcowa kapeli to 6,000 + dojazd 500+pokoje dla muzyków + żarcie( sorry za slowa)=około 8,000zł.
i w tym przypadku musze zabiegać o kontakt etc. , a w końcowym rozliczeniu( po mojej decyzji) laduja w moja strone ostre slowa krytyki!
FOTOGRAF - bez komentarza

no i takie szarpanie sie z nieodpowiednimi ludzmi trwało około 2 m-cy!
pewnego dnia - mając już dość zastanawianiem sie do kogo muszę zadzwonić jeszcze a do kogo juz nie , usiadłam sobie i powiedziałam :
HALO , COŚ TU NIE GRA!! TYLE SZMALU WYDAMY A JA CIAGLE UKŁADAM SIE IM! NIE TAKNEI BEDZIE MÓWIĘ STOP!
no i powiedziałam STOP, pomimo iz zaproszenia zostały wysłane.
Zaczełam szukać alternatywy kościól/lokal/muzyka. I wiecie co było ciężko!! przez prawie miesiac szukałam kogoś kto zacznie traktowac mnie z SZACUNKIEM ( przez wzgląd na to iż jestem CZŁOWIEKIEM jak również przez fakt ZOSTAWIANIA TAK DUŻEJ KASY ! )
I w końcowym rezultacie znalazłam śliczne miejsce Radkowiece - piekny kościół zabytek z 17 wieku .( koszty ś/o/k/dekoracja=1000zł) ,
lokal ( obsługa /klimat /5goracych /wiejski/ciasta/tort/napoje do bólu/prezent od persnelu-apartament nowożenców/zimy stół = 12,000zł )
muzyka ( dj-rewelacja naprawdę polecam !! =1,800zł, najbardziej przeciwni babcie/wujkowie /ciocie - jednym slowem starszyzna wyszli najbardziej zadowoleni z muzyki )
fotograf - jeden z Gości zgodził się na wykorzystanie w tej kwestii
efekt wcale nie gorszy niż Pan fotograf mi proponował = free )

uuuu ale się rozpisalam sorry , istna .. jak którąś te moje osobiste wywody zirytowaly to przepraszam - nie mialam takeigo zamiaru.
Chciałam tylko zwrócic uwage na to że nieraz warto to o czym glośno ominąć azeby znaleść coś bardziej fajniejszego i duuuużo tańszego
pozdarwiam ciepło , miłego dnia

Stary 2009-10-15, 10:14   #25
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Wiesz jesli chodzi ze to zespoł, fotograf ma o nas "zabiegac"to cos w tym jest, bo klient nasz pan. Moj jak pisałam sam do nas przyjechał do Ostr.i to nawet 2 razy, bo raz by pogadac a drugi raz by podpisac umowe. Był jeszcze jeden fotograf z mojego miasta, ale wysłałam na emaila z odp.i cały cennik podał, wiec tak troche nas z niecheciło to, wiec staneło na tym juz naszym, choc tamten tez ładne zdjecia robił.
Stary 2009-10-23, 19:38   #26
Anett31
Przyczajenie

hej dziewczyny,
macie godnego polecenia kamerzyste i fotografa, któy ma fajne pomysły na aranżacje sesji(oczywiście studio odpada) ?okolica skarzyska starachowic itp.
będe wdzięczna,
Anett
Stary 2009-11-05, 16:45   #27
kasiaweronika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anett31 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
macie godnego polecenia kamerzyste i fotografa, któy ma fajne pomysły na aranżacje sesji(oczywiście studio odpada) ?okolica skarzyska starachowic itp.
będe wdzięczna,
Anett
hi Anett .. odezwij sie do mnie na priv.dzieki pozdrwaim kasia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 23:00   #28
pusia1987
Przyczajenie

Hej Witam Was!!! jak miło, zintegrować się z innymi Starachowiczankami!! Nasz ślub jest 6.08.2011. W sumie mamy zaklepaną salę i nic więcej... i jakoś idzie nam jak krew z nosa to całe załatwianie. Teraz musimy znaleźć orkiestrę, kamerzystę i fotografa i nie mam pojęcia od czego zacząć... A tak w ogóle to marzy nam się barman i pyszne kolorowe drinki. Nie wiecie czy ktoś w Starachowicach lub okolicach zajmuje się tego typu rzeczami?? HELP! Pozdrawiam!!

Edytowane przez pusia1987
Czas edycji: 2009-11-11 o 23:34
pusia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 08:00   #29
Stayrude
Raczkowanie

Witaj pusia1987

Ja też wychodzę za mąż w 2011 roku i na razie mam tylko salę wynajętą:/
I będę się rozglądać dopiero koło maja za pozostałymi rzeczami (wiem, że troszkę za późno ale nie mam innego wyjścia).
Ale za to zamówiliśmy FOTOGRAFA Jupi !!!!
Jako że też kocham robić zdjęcia postanowiłam, że to będzie na początek no i ...... płacimy za niego sami (bo dla niektórych to za dużo). To ich strona internatowa jakbyś chciała http://www.styczen-fotografia.pl/#/home

Jeżeli chodzi o orkiestrę to się trochę rozglądałam i dostałam namiary na kilka zespołów jak chcesz to Ci podam np. www.bigtom.net.pl (wiele ludzi ich poleca), a poza tym podobno super jest zespół Kanzas ze Skarżyska- Kamiennej.
Pozwolę sobie podać kilka informacji od naszych koleżanek z forum o Ostrowieckiech Pannach młodych :

Fotografowie:
T. Bartoszek,http://www.weseleonline.pl/fotoservi...ria/index.html
M. Stepnik- http://www.malgorzatastepnik.com/
Grzegorz Skiba- http://grzegorzskiba.pl/
R. Pater- http://www.rpater.prv.pl/
J. Mąka- http://www.jacmak.prv.pl/
A. Partyka, http://www.andrzejpartyka.com/
A. Pekalski i A. Jabłoński http://www.maxmodels.pl/ars.html, http://www.pstryk.info/
Ewelina i Piotr Styczeń http://styczen-fotografia.pl/portfolio.php
www.media-vision.pl
Studio-Foto PSTRYK 601155408 Daleszyce
Studio Fotograficzne OTO-FOTO www.oto-foto.com 784044041
Łukasz Dziekan www.lukaszdziekan.com
nas dwoje http://www.nasdwoje.com.pl/index.html
Arkadiusz Kaczewski 607044050
p. Czarnecki, Opatów - 504-152-934
BlueGothick http://www.ewakwasiborska.com/
Tomasz Gilewski, tel. 515-529-029

spis fotografów województwa świętokrzyskiego http://www.fotograf-wesele.pl/swietokrzyskie,woj,13.htm l

Kamerzyści:
R. Górczyński - Studio3, 0 606 31 22 89 http://www.vstudio3.pl/
Tomasz Dulny, tel. 501 589 098
Emka film (Lublin)- http://www.emkafilm.pl/
Leszek Pietrzykowski, Rosochy, 691957841
www.media-vision.pl
LIDER Jacek Sałagan, Sienkiewicza 4, Opatów tel. (0-15) 86 84 268
Kamerzysta 691-368-255
p. Kucwał, nr tel. domowy 041 247 68 97, komórkowy 660 157 433
R. Gierczak,ul. Zielona 39, tel. (41) 2632345 -NIE POLECANY

Auta:

tel. 0 602 235 552, (015) 642 6252 http://www.rivaband.blokowe.pl/wspol...icz.htm#fotka1
amerykańska limuzyna, Kielce tel. (0-41) 30 30 333, lub 0 608 340 318 http://www.rivaband.blokowe.pl/wspol...lce.htm#fotka2
Jaguar, Lincoln Twon Car- http://www.weselee.pl/
Kareta- tel. 041 368 26 93 http://waszeudanewesele.pl/kareta/galeria-kareta.html,
Czajka, Packard, Warszawa- tel. 693-434-158 http://waszeudanewesele.pl/czajka/galeria-czajka.html
Mercedes E430- tel. kom. 791-577-679 http://waszeudanewesele.pl/merc/gale...-do-slubu.html
Mercedes Skrzydlak- tel. kom. 692-411-969 http://waszeudanewesele.pl/skrzydlak...skrzydlak.htm l
Golden Retro - http://www.retrodoslubu.pl/
BMW http://www.we-dwoje.pl/marcino,wizytowka,1866.ht ml
Austin. Lincoln Jaguar- http://www.fotoperfekt.pl/
Limuzyny do ślubu www.limuzyny-kielce.pl
Mercedes E-Classe 220 - Wiesław608-484-052 Ostrowiec
Samochod do slubu BMW, srebrny, 721-228-698

Domy weselne:

Alba w Skarbce (za Bałtowem), tel.501 206 582 http://www.albaskarbka.neostrada.pl/index.html
Arkadia- Boksycka 150, tel. 0 600 892 803
Dom Weselny w Kałkowie- Godowie
Dom weselny "Słowik"- Goździelin 103, tel. 041 2632284
Dworek -Folwark Piaski 16 tel. 2477707 http://www.rivaband.blokowe.pl/wspol...rek.htm#fotka2
Działki na ul.Zagłoby, tel. 41 2472376, 504062824
Gościna - Boksycka 14- tel.: (41) 262 79 57
Impresja, Ul. Sandomierska 26a, Tel.(41) 249 50 01
Leśne Kąty- Sudół 3, tel. (41) 2630377, http://oswlesnekaty.pl/
Dom Weselny Luna- Miłkowska Karczma 115, Telefon 0512239046 http://www.luna.pdg.pl/
Łysica Gromada - al. 3 Maja 13 http://www.rezerwuje.com/hotele-Lysi...Lysica/galeria
Magnat- Jacentów 117, tel. 0 15 86-92-699 http://www.hotel-magnat.prv.pl/
Novum- Sudół 42 C, 0 510 125 732 http://www.novum-net.pl/index.htm
sala w ODS Malwa-os. Stawki 45, tel. 0 41 260 10 20
Ośrodek Wypoczynkowy "Oczko" Krynki ul.Starachowicka 55 tel./fax: (0-41) 271 66 96
Pałac Czyżów- Czyżów Szlachecki/ k. Zawichostu, (0-15) 8355-145 http://www.hotel-palac.pl/
Pałac Tarnowskich - ul. Kuźnia 54, tel./fax +48 (41) 41 260 53 88 260 53 89 http://www.palac.tara.kielce.pl/index.html
Panorama - Jędrzejów 84 A ( k. Ostrowca Św.),tel. 0-41 265-60-60 http://www.panorama-hotel.pl/
Pasja -Samsonowicza, (041) 247-14-70 http://www.rivaband.blokowe.pl/wspol...sja.htm#fotka1
Pod Parowozem - ul. Kolejowa 3, tel. (41) 2655990 http://www.hotel.ostrowiec.com.p l/
Pod Różą- ul. Bałtowska 289, tel. (041) 266 36 86 http://www.primex.neostrada.pl/
Przystań - Rudka 4, Tel.: 0605048133
Red- ul. Kuźnia 75, tel. 0-41 266-61-21 http://www.hotelred.pl/
Relaks, Pułanki, ogródki działkowe, tel. 041 262-04-72
Smyków -tel.: (15) 861 23 76, (15) 861 23 77
Tęczowa ul.Polna, tel. 41 2630104
Venus - ul. Kilińskiego 49 b http://www.rivaband.blokowe.pl/wspol...enus/venus.htm, http://www.restauracja-venus.pl/
Victoria - ul. Opatowska 41, tel. 0-41 265-30-55 http://www.motel-victoria.pl/
Wichrowe Wzgórze -Opatowska 126, fax-tel 041 265 21 51 http://www.wichrowewzgorze.eu/Zajazd pod Jarem Bałtów 27, tel. 41 2641060, 503111870 510264937
Ziemiańska -ul. Kilińskiego 57, Opatów ul. Kopernika 3c, tel. 0603 051 451
http://www.catering-ziemianska.pl
Sala na Żeromskiego Dom Działkowca- 0660416390

Miejsca noclegowe dla gości weselnych:
pensjonat w Szewnej -16 miejsc - http://meteor.turystyka.pl/pensjonat-szewna,szewna.html
Zajazd BP -24 miejsca - ul.Ostrowiecka 12a Kunów - http://www.bpkunow.pl/info.php?id=hotel
hotel Hutnik - 100 miejsc - Gulińskiego 9 Ostrowiec http://www.bpkunow.pl/info.php?id=hotel
pensjonat BMN - 12 miejsc - ul. Bałtowska http://meteor.turystyka.pl/bmn-ostro...tokrzyski.html

TRZEBA PRZYZNAĆ ŻE DZIEWCZYNY ODWALIŁY KAWAŁ DOBREJ ROBOTY
Stary 2009-11-12, 08:05   #30
Stayrude
Raczkowanie

Zespoły i Dj-e:
Joker z Końskich - 696561844
Rivaband - http://www.rivaband.pl/
Amigos (Lublin) - http://www.amigos.hg.pl/
Sukces Band- http://www.weseleonline.pl/index.php...924&Itemid=12 0
Arestra- http://www.arestra.webpark.pl/
Orion Band- http://www.orionband.cba.pl/index2.html
Revers- http://www.revers.art.pl/index.html
Reds- http://www.weseleonline.pl/index.php...603&Itemid=12 0
Axis Band- http://www.axis-band.pl/
Heaven- http://www.zespolheaven.republik a.pl/
Forte- http://www.forte.org.pl/
Aplauz- http://waszeudanewesele.pl/aplauz/ga...ol-aplauz.html
Corab- http://waszeudanewesele.pl/corab/galeria-corab.html
Solton- http://waszeudanewesele.pl/zespol-so...ol-solton.html
Twenty One- http://www.twentyone.com.pl/strona.php
Damy Radę- http://www.damyradeband.pl/
Komfort- http://www.komfort.az.pl/
Champion- tel. 692090089, 505629188
Hawana- 692-306-646
Bankiet- http://bankiet.prv.pl/
Falset z Ostrowca - kontakt 608-34-88-27
Metamorfoza- 694-772-475, 664-115-405 e-mail:metamorfoza2006@o2.p l
Zespół Muzyczny Coma 607660860,692430535
Rytm609-174-985
Impuls 608-206-847
Sunset tel. 502 70 39 39 (p.Wiesław Michałek)
Prestige nr 603494290
Tequila tel. 502 608 531
Market 692-003-112 (okolice Kielc)
Avis z Lublina. www.avis.lub.pl
Drims http://www.drimsy.pl/index1.html
DJ. Piotr http://www.piotrgladkowski.pl/601.html

Kwiaty:

Adonis, http://www.adonis.ostrowiec.pl/
Kwiaciarnia w Wąskiej Uliczce tel. 041 247 60 61
Kwiaciarnia na targu 041 2627741 p. Ela
Hurtownia kwiatów ul Kilińskiego 26a to jest w podwórku tam gdzie jest "ROZWÓJ"
Tara- ul. Polna 7B, tel. 0 41 247 00 86 - ostatnio lekceważące podejście do klienta - jeżeli się to zmieni wpis zostanie usunięty
Kwiaciarnia na ul. Polnej (za 1001 drobiazgów) tel. 041 262 54 71

Dekoracje:
DECOR os. Pułanki ( w tym pasazu, gdzie Ryjek jest - koło MPK)
Młoda Para os. Ogrody (budynek koło bazarku) 792-561-444, 791-338-685
Dekoracje http://www.studio-dekoracji.pl/index.html
Dekoracje www.fajnedekoracje.pl 505215860
Centrum Usług Dekoracji Okolicznościowych Impresariat www.finezja.sse.pl 604116744
Dekoracja www.dekorujznami.pl 506476711
http://www.kwiaciarniakielce.republika.pl/home.html
FLOART http://www.dekoracje.ostrowiec.info/
PRYMUS - kompleksowe wyposażenie domów weselnych i sal - sklep na Targu - Duża Hala

Catering:
Ziemiańska, Tel. 0603 051 451
Torty- Anna Carso ul. Gierymskiego 4, tel. 0 692 90 37 04
pani Jędyka kucharka 500-516-377

Makijaż:
K. Kwiecień- Kaniewska. http://www.makijaz-wizaz.wizytowka.pl/
p. Ania Nowak, nad przychodnią Medyk, ul. Jana Pawła II tel.41 2631676
Iłzecka 23, Grażyna Jenda, (0-41) 26 26 372
GABRIELA JENDA dyplomowana kosmetyczka tel kom: 608 340 116 tel. dom: (0-41) 26 65 777
Glamour (obok Adonisa) tel. 512 955 710
kosmetyczka: p. Marta Jabłońska tel. 508-126-995, ul Młyńska
Agnieszka Skowroń www.aniess.maxmodels.pl, tel 606-911-370 dyplomowana wizażystka, dojazd do klienta
Gabinet Kosmetyczny Wizaż "JM", Jolanta Malec, os. Ogrody 39d

Fryzjer:
Marta, ul. Czysta,http://www.salonfryzur.com.pl/
Obok Zodiaka, ul. Kopernika
Exclusive, ul. Reja http://www.twojsalon.com.pl/
Salon Fryzjerski BEAUTY ul. Grabowiecka 1 Marcelina Konat tel> 698 281 382

Oprawa muzyczna mszy:
http://siostry-jeremiasza.mp3.com.pl/

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Jeśłi chodzi o barmanów to ja nie mam pojęcia bo u nas będzie kolega z Łodzi i on nam będzie organizował drinkbar

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

P.S. Może warto przejść sie po pubach i wyszukać jakiegoś barmana, który Ci sie spodoba i porozmawiać z nim, myślę że na pewno któryś się skusi.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości