|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
ćwir ćwir
|
Sigma: kupiłam zły rozmiar- odstąpię lub wymienię- definitywnie zamknięty wątek
Zakładam bardzo potrzebny wątek dla uczestniczek zamówień z Sigmy. Zakładam go tutaj, ponieważ nie do końca on pasuje na ogólnowizażowe targowiska z prostego powodu: nie chcemy się wymieniać na cokolwiek i przeszukiwać wątków w poszukiwaniu czegoś na wymianę, tylko chcemy zamienić konkretny model na konkretny model, konkretny rozmiar na konkretny rozmiar.
Wątek może też służyć jako "puszczenie" dalej w świat danego modelu, jeśli się nie spodobał na żywo, zły rozmiar, za wysoki obcas, itd. Jest to traktowane jako udział w zamówieniu, po prostu odstępuje się swoje miejsce innej chętnej osobie. Nie zarabiamy na takiej pozornej "sprzedaży" ani grosza, odstępujemy po cenie z zamówienia, więc to nie jest sprzedaż,a właśnie odstąpienie. Wszelkie próby sprzedaży (czyli próby zarobienia) będą od razu karane punktami karnymi lub banem. Zasad jako-takich nie ma, ponieważ liczę, że na tyle wiecie już co wolno na tym podforum a czego nie, że na wyczucie, instyntownie będziecie starały się utrzymać tutaj porządek. Proszę, żeby nie było tutaj bałaganu. Osoba, która chce się wymienić pisze posta: " W zamówieniu u X (tutaj nick organiztorki) zamówiłam rozmiar X takich a takich butów. Niestety są na mnie np. za małe, szukam chętnej osoby, która ma z kolei rozmiar większe i szuka mniejszych." Jeśli znajdzie się chętna na wymianę- cytuje tą wiadomość i się dogadujecie na wątku. Jeśli jesteście co do wszystkiego zgodne- proszę o napisanie PW do mnie lub do Naamah i poinformowanie o tym fakcie, żebyśmy miały wgląd w to wszystko. Jeśli ktoś z kolei chce odstąpić to smaruje post: W zamówieniu u X (tutaj nick organiztorki) zamówiłam rozmiar X takich a takich butów. Niestety nie podobają mi się (czy jakikolwiek inny powód podajecie) i chcę je odstąpić chętnej osobie. Dalej leci wszystko jak wyżej przy wymianie. Proszę o cztery rzeczy: 1. Jeśli zgłaszacie dany model do wymiany czy odstąpienia to podajcie następujące informacje: a) u jakiej organiztorki zamówiłyście b)podajcie linka do listy robionej przez organiztorkę na wątku głównym, w którym widać cenę c)wstawcie albo swoje real zdjęcia tych butów albo pożyczcie z wątku z real foto (ponformujcie wtedy, że pożyczacie, żeby nie było nieporozumień) d)wymierzcie buty, bo na 100% jeśli tego nie zrobicie to pojawią się pytania o wymiary. 2. Jeśli widzicie ogłoszenie, że ktoś się wymienia lub odstępuje- i ktoś już przed Wami jest chętny do wymiany/przygarnięcia danego modelu to poczekajcie co z tego wyjdzie. Nie chcę, żeby był tutaj bałagan i 5 tysięcy postów o treści "ja, ja przygarnę!". 3. Jeśli już się zgłaszasz na wymianę czy przygarnięcie to rób to jak jesteś na 100% pewna, że chcesz, bez zastanawiania się i pisania "może ja". 4. Patrzcie uważnie czy ktoś nie próbuje kantować ![]() Edit: Buty odstępujecie za cenę buta jaką zapłaciłyście organiztorce + wysyłka z Sigmy czyli 0,83zł. Nie możecie sobie doliczyć wysyłki od organizatorki ![]() Koszty wysyłki od Was do kolejnej chętnej ponosi chętna, nie Wy. Czyli dla jasności: cena buta z Sigmy brutto + 0,83zł + koszty wysyłki od Was do następczyni. NIC WIĘCEJ. ZAPRASZAM ![]()
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-03-09 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sigma: kupiłam zły rozmiar- odstąpię lub wymienię.
NIEAKTUALNE!!
W zamówieniu 3 u Insane kupiłam balerinki rozmiar 36, ale jest to malutkie 36 ![]() 1. Balerinki zamawiałam u Insane: Cisną mnie w palcach, nie chcę ich rozbijać, dlatego chętnie wymienię na większe (niekoniecznie takie same) lub odstąpię. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...403015&page=32 post 937 i 949 2. cena balerinek 26 zł netto + 22% Vat+0,83 wysyłka z Sigmy= 32,55 (plus koszty wysyłki ode mnie do ewentualnej chętnej - ok. 7 zł), czyli razem 39,55 3. długość wkładki 22,5 cm, wkładka skórzana, na zewnątrz materiał 4. zdjęcia z sigmy i moje real-foto. Przepraszam za słabą jakość, postaram się zrobić lepsze w najbliższym czasie mam nadzieję, ze nic nie pokręciłam i o niczym nie zapomniałam ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2010-03-28 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zamówienie u Eary Grel, szare z kwiatkiem, rozmiar 38 , wkładka 24,5. najchętniej zamienię na jakieś inne (tylko na obcasie) w rozmiarze 39w ostateczności odsprzedam.
Cena brutto 47,58 + 0,83 (wysyłka z Sigmy) + koszt wysyłki odemnie 11 zł (paczka buty w pudełku).
Walczę z kilogramami ![]() Edytowane przez reziolki Czas edycji: 2010-03-10 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zamówienie u Ćwirki
pudrowe baleriny rozmiar 36, wkładka 23 cm najchętniej zamienię na takie same 37, lub na Zarowe baleriny z blaszką rozmiar 38, istnieje też możliwość odstąpienia. cena 28 netto + 22% Vat + 0,83(wysyłka z sigmy do organizatorki) = 34.99 + ewentualne koszty przesyłki przy odstąpieniu butów. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1249 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4676 NIEAKTUALNE Edytowane przez Smarfetka Czas edycji: 2010-03-15 o 14:37 Powód: nieaktualne. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
pudrowe z ćwiekami, rozmiar 37, długość wkładki 24cm
zmienię na 36 zamówienie u Ćwirki (https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1249) cena 28zł, czyli 34,16zł + 0,83zł wysyłka (https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4676) |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
kolezanka mi je zamowila na watku sigmy ale okazaly sie na mnie troche za ciasne
roz.38, nie wiem czy je odsprzedac czy moze sie rozbija https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1268071855 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
morskie baleriny rozm. 39 - rozmiarówka zaniżona
- zamówienie u WinylEm KLIK - cena 32,50zł + wysyłka - real foto robione przez WinylEm KLIK - wkładka ze skóry - niby 25,2cm, ale na stopie jakby pół centymetra mniejsze najchętniej wymienię na inne baleriny - standardowe 39 ew. odstąpię
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz zdjecia na nozce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Na razie czekam, może ktoś będzie chętny do wymiany, jeśli do piątku nikt sie nie zgłosi to odsprzedam.
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej widziałam że masz je zbyciu na plotkowym, pisałam w zeszłym tygodniu Pw do Ciebie, że chętnie je odkupie, nadal jestem chętna ![]() ![]()
4.03.2015 r - Emilia nasze największe szczęście ![]() ![]() Edytowane przez Hottie07 Czas edycji: 2010-03-11 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Najbardziej zalezy mi na wymianie na inne.
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- az zrobilam przeglad swoich bucikow ale niestety nie mam 39...... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może masz 38 ale lekko zawyżone, ja musze mieć wkładkę 24,8 minimum.
#15 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z tego co ja widze na watku pierwsza była wizażanka daruniaa01 ... Chyba jest napisane w 1 poście że ma pierwszeństwo ten co wyrazi chęć wymiany/odkupienia na wątku..
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo teraz wyglada na to jakby wystawila zaklepane juz wczesniej rpzez kogos buty.... ![]() wiec po co w ogole to wszytsko? moze zle mysle, ale tak to wyglada... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-03-11 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale np Hottie07 napisala ze tez jest chetna na kupno i ze pisala wczesniej o tym na innym watku, a nie na tym - czyli jesli Reziolki zdecyduje sie sprzedac jednak to ja mam pierwszenstwo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zamówienie nr 2 u Namaah - szare buty z kwiatkiem, rozmiar 40 - dł. wkładki - 26 cm. Niestety są trochę za wysokie i za wąskie
![]() NIEAKTUALNE (buciki poleciały do aguska1816)
Fitnesuję od 12.10.2009. teraz 3 razy w tygodniu ![]() Codziennie godzinny spacerek z Abi ![]() Bez słodyczy od 07.04.2010 ![]() ![]() Edytowane przez budgetka Czas edycji: 2010-03-11 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ja jestem chętna
![]() prosze o wysokośc obcasa |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
11 cm i platforma 2 cm, więc wychodzi ok. 9 cm
![]()
#27 |
Zadomowienie
|
oki to mi pasuje, mam nadzieje ze beda dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam za zamieszanie
![]() ![]() ![]() Najbardziej zależy mi na wymianie na inne buty na obcasie. Więc jeśli Majade nie będzie do jutra wiedziała, co z jej butami to w sobotę sprzedam je Dorunia01, bo pierwsza zgłosiła sie na tym wątku i zgodnie z regulaminem ona ma pierwszeństwo. Już mi się chyba odechciało wymiany butów ![]() ![]()
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ok, to ja czekam na wiadomosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.