|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
operacja nosa plus korekta kształtu twarzy
,
Edytowane przez limetka87 Czas edycji: 2011-04-18 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: operacja nosa plus korekta kształtu twarzy
limetka, moim skromnym zdaniem, Twoj nosek bardzo do Ciebie pasuje, i nie probuje Cie pocieszac, bo tak uwazam
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Według mnie masz bardzo ładne rysy twarzy.
![]() ![]() Zależy u kogo robisz operację. Np w przypadku całkowitej korekcji nosa (nie znam cen wszystkich lekarzy) musisz liczyć się z kwotą co najmniej 7-8 tys złotych. Co do wyboru lekarza, sama musisz przeszperać różne fora, zastanowić się, czy chcesz jechać na drugi koniec Polski czy gdzieś bliżej.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Szczerze? Ja nie wiem co chcesz w sobie zmieniać ;|.
Jesteś bardzo ładna i takiej urody i rys twarzy niejedna może Ci pozazdrościć.. Np. ja xD. Plastyków zostaw w spokoju, niech operują tych, którzy naprawdę tego potrzebują.. I tu np znowu ja xP (I tu nie przesadzam :P. Mam wrodzoną wadę, i bardzo skrzywiony nos.. Szpeci mi twarz- bo jest "przechylony" mocno w lewo ;/, no ido tego mam trudności z oddychaniem..) Ja na Twoim msc. bym zostawiła swój nos i twarz w spokoju, naprawdę. Przemyśl jeszcze, czy naprawdę potrzebujesz tej operacji... Pozdrawiam .
Lepiej niż wczoraj, gorzej niż jutro. Zapoznaj się ze smakiem życia... ![]() Edytowane przez olaleksandraxd Czas edycji: 2010-04-02 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ładna to moze nie jest,ale radzilabym jej rodzinie szybka konsultacje z psychiatra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A mnie się wydaje, że automatycznie mniejszy nosek odmieni całą Twoją twarz, od razu będzie się wydawała mniej podłużna. Jeśli zdecydowałaś się na korektę nosa to najpierw tylko jej się poddaj a potem sama ocenisz na ile Twój wygląd się poprawił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Limetka mam bardzo podobny nos do Twojego i cholernie mi zależy na jego zmianie, wiem że wtedy cała moja twarz zyskałaby lepszy wygląd. Myślałam o skróceniu swojego nosa i podciągnięciu go troszkę do góry. Z tego co wiem jest to tylko zmiana czubku nosa i zabieg tylko na częściach chrzęstnych, nie wiąże się to z operacją a właśnie zabiegiem, czasami nawet tylko z miejscowym znieczuleniem. Potrzebna mi tylko informacja jaka jest cena takiego zabiegu i nigdzie nie mogę tego znaleźć
![]() Edytowane przez patycek Czas edycji: 2010-04-04 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Droga Limetko wg mnie masz bardzo ładną twarz , ciekawą urodę mi osobiście zawsze pdoobały się takie noski jak Ty masz i za parę lat właśnie mam plan udania się na operacje plastyczną bo mój jest zadarty i chciałabym sobie zrobić taki jak Ty masz ale to nie tylko ten jeden problem mam z nim jeszcze dochodzi do tego argument zdrowotny z nim związany ale już nie będe tutaj o tym pisała. Jestem ciekawa ile masz lat i kiedy byś chciała zrobić sobie to
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez limetka87 Czas edycji: 2011-04-18 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tam uważam że wyglądasz bardzo sexi, nos to tez charakter, wiec moze byc tak ze potem nie dosc ze wydasz mnostwo pieniedzy to nie bedziesz sie sobie nadal podobała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez limetka87 Czas edycji: 2011-10-22 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
praktycznie we wszystkich klinikach mozna na raty, wygogluj sobie najblizsza klinike.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() obejrzyj sobie, przed nie mam bo mialam tak okropny ze podarlam wszystkie zdjęcia ![]() super masz męża ze sie zgadza na takie fanaberie, mój tż o cyckach moich nie chce słyszec, a nos zrobilam przed poznaniem jego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Uważam, że masz proporcjonalną twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
No bez kitu! Też tak uważam, ale mnie nikt nie słucha ;p xD.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Tak patrze na te zdjęcia i nie wiem co byś chciała zmienić.. duże usta, oczy, nos prosty. A kształt twarzy w sumie ciężko zmienić, jedynie implanty w miejsce kości policzkowych.
Ja już nie mogę doczekać się aż zrobię sobie korektę nosa, bo mam straszny profil.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
hej Limetko, dowiedziałaś się może czegoś nowego o tych zabiegach/operacjach?
ja również zastanawiam się nad korektą nosa i kości policzkowych, wszyscy mówią mi, że jakbym zasłoniła dół twarzy to by było ok, a tak wyglądam po prostu źle. mam bardzo szeroką twarz... ![]() PS widziałam Twoje zdjęcie, nawet je obrabiałam w temacie o obróbce i osobiście uważam że jesteś piękna i jakbym wyglądała tak jak Ty, to nic bym nie chciała w sobie zmieniać, na prawdę! Zwłaszcza, że znalazłaś już męża, czyli faceta którego Ty kochasz nad życie i on Ciebie też, a przecież większość facetów, zwłaszcza arakcyjnych nie zwiąże się z brzydką dla nich kobietą, nawet gdyby miała genialny charakter, bo są wzrokowcami... Ja właśnie obawiam się, że przez moja twarz nigdy nikt mnie nie pokocha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
znnasz może doktor żukowską mam korekte nosa 14 zerwca i się strasznie boje że mi coś żle zrobi znasz może o niej jakąś opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18431782]praktycznie we wszystkich klinikach mozna na raty, wygogluj sobie najblizsza klinike.[/QUOTE]
Polecam klinike na ul Tetmajera 3 Gdańsk Oliwa i dr. Irena Grobelny. Mi robiła i jestem bardzo bardzo zadowolona. Doktor słucha co się do niej mówi i po wspólnych ustaleniach robi wszystko by pacjent był zadowolony z wyniku. Przestrzegam przed Jaworzno dr Janina Janicka Grabowska!! ROBIŁAM I MI SPIEPRZYŁA !! Ma wylane na pacjenta tam liczy się kasa, nie słucha o tym co się chce i robi to co chce wręcz miałam wrażenie że jestem nieudanym eksperymentem! 8 tyś zł poszło się pie....ić !! Jak poczytałam blogi z opiniami na JEJ temat to sie za głowe złapałam!! Same bluzgi i wezwania do sądu !! Dla mnie NIESTETY ta pouczające posty ...za późno. Lepiej długo szukać i dobrze znaleść niż Szybko znaleść a potem długo żałować !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.