OSZUSTKA !!! meridianka@gmail.com gg 31147767 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-21, 18:58   #1
Kasia 86
BAN stały

OSZUSTKA !!! meridianka@gmail.com gg 31147767

Uwaga na tą Panią to oszustka

meridianka@gmail.com gg 31147767

Podaje się za
Magdalena Nowak
Ul. Parkowa 30
74-100 Gryfino

Po wpłacie na konto już się nie odezwała.
Nie polecam tej pani szkoda tylko kasy, z tego co zauważyłam to tylko adipex można jeszcze kupić,bo to dostępne jest w czechach, a reszta leków już jest nie możliwa do kupna.

To jej niby stronka którą sama założyła , nie można dodać żadnego komentarza a na każdej stronie jest to samo...

http://zelixa.opx.pl/index.html
Kasia 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 21:04   #2
Izadora123
Przyczajenie

Dot.: OSZUSTKA !!! meridianka@gmail.com gg 31147767

Witam!
Potwierdzam!Wpłaciłam pieniądze tydzień temu,następnie, po próbach dowiedzenia się,czy paczka została wysłana,zostałam zablokowana na gg. Co Pani zamierza z tym zrobić, bo ja nie odpuszczę i nie chodzi o pieniądze,ale o bezczelność. Magdaleny Nowak w Gryfinie są dwie (to już wiem) i albo to któraś z nich, albo ktoś się pod to nazwisko podszywa. Natomiast konta w banku nie można założyć ot tak sobie,chyba że się ukradło komuś dowód osobisty,albo jest się pracownikiem banku.To może sprawdzić jedynie policja. Przecież ktoś jest właścicielem tego konta.Myślę, że poproszę o pomoc znajomego policjanta. A,i jeszcze jedno-ulicy Parkowej 30 w Gryfini więc,e nie ma,bo sprawdziłam. Ciekawe więc, na kogo jest konto? Proszę o kontakt w tej sprawie.
Izadora123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 22:53   #3
Kasia 86
BAN stały

Ja w sumie dużo nie straciłam bo 2ozł.
Kasia 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 23:07   #4
wscieklaaaaa
Przyczajenie

UWAGA OSZUSTKA!!!!!!!!!!!!!!
meridianka@gmail.com, nr gg 31147767

Robimy wspólną akcję na tę osobę. Mamy już sporą grupę osób oszukanych przez tę Panią. Jeżeli też jesteście oszukane, piszcie na maila student123456781@wp.pl. Podawajcie informacje na inne fora. Nie udzie tej Pani na sucho takie oszukiwanie!!!!!!!!!! Przyłączać się, skutecznie odzyskamy pieniądze.!!!!
wscieklaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 23:41   #5
Izadora123
Przyczajenie

Kasia 86-a co Ty zamawiałaś za 20 zł, skoro ceny tabletek zaczynają się u niej od 100zł?
Izadora123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 00:31   #6
legalna_blondynka
Rozeznanie

Propagowanie nielegalnej sprzedaży leków wyłącznie na receptę (niebezpiecznych!!!) przez internet jest nielegalne !
Tak samo wy dopuszczacie się przestępstwa!!! jesli te leki by byly wam potrzebne przepisał by je wam lekarz !
Watek zgłoszony do moderacji

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

cytuje:

Cytat:
Napisane przez Kasia 86 Pokaż wiadomość
Uwaga na tą Panią to oszustka

meridianka@gmail.com gg 31147767

Podaje się za
Magdalena Nowak
Ul. Parkowa 30
74-100 Gryfino

Po wpłacie na konto już się nie odezwała.
Nie polecam tej pani szkoda tylko kasy, z tego co zauważyłam to tylko adipex można jeszcze kupić,bo to dostępne jest w czechach, a reszta leków już jest nie możliwa do kupna.

To jej niby stronka którą sama założyła , nie można dodać żadnego komentarza a na każdej stronie jest to samo...

http://zelixa.opx.pl/index.html
Cytat:
Napisane przez Izadora123 Pokaż wiadomość
Witam!
Potwierdzam!Wpłaciłam pieniądze tydzień temu,następnie, po próbach dowiedzenia się,czy paczka została wysłana,zostałam zablokowana na gg. Co Pani zamierza z tym zrobić, bo ja nie odpuszczę i nie chodzi o pieniądze,ale o bezczelność. Magdaleny Nowak w Gryfinie są dwie (to już wiem) i albo to któraś z nich, albo ktoś się pod to nazwisko podszywa. Natomiast konta w banku nie można założyć ot tak sobie,chyba że się ukradło komuś dowód osobisty,albo jest się pracownikiem banku.To może sprawdzić jedynie policja. Przecież ktoś jest właścicielem tego konta.Myślę, że poproszę o pomoc znajomego policjanta. A,i jeszcze jedno-ulicy Parkowej 30 w Gryfini więc,e nie ma,bo sprawdziłam. Ciekawe więc, na kogo jest konto? Proszę o kontakt w tej sprawie.
Cytat:
Napisane przez wscieklaaaaa Pokaż wiadomość
UWAGA OSZUSTKA!!!!!!!!!!!!!!
meridianka@gmail.com, nr gg 31147767

Robimy wspólną akcję na tę osobę. Mamy już sporą grupę osób oszukanych przez tę Panią. Jeżeli też jesteście oszukane, piszcie na maila student123456781@wp.pl. Podawajcie informacje na inne fora. Nie udzie tej Pani na sucho takie oszukiwanie!!!!!!!!!! Przyłączać się, skutecznie odzyskamy pieniądze.!!!!
Stary 2010-11-22, 06:58   #7
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Wątek zamykam, kopię zachowuję na potrzeby ewentualnego dochodzenia.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości