|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
OSZUSTKA !!! meridianka@gmail.com gg 31147767
Uwaga na tą Panią to oszustka
meridianka@gmail.com gg 31147767 Podaje się za Magdalena Nowak Ul. Parkowa 30 74-100 Gryfino Po wpłacie na konto już się nie odezwała. Nie polecam tej pani szkoda tylko kasy, z tego co zauważyłam to tylko adipex można jeszcze kupić,bo to dostępne jest w czechach, a reszta leków już jest nie możliwa do kupna. To jej niby stronka którą sama założyła , nie można dodać żadnego komentarza a na każdej stronie jest to samo... http://zelixa.opx.pl/index.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: OSZUSTKA !!! meridianka@gmail.com gg 31147767
Witam!
Potwierdzam!Wpłaciłam pieniądze tydzień temu,następnie, po próbach dowiedzenia się,czy paczka została wysłana,zostałam zablokowana na gg. Co Pani zamierza z tym zrobić, bo ja nie odpuszczę i nie chodzi o pieniądze,ale o bezczelność. Magdaleny Nowak w Gryfinie są dwie (to już wiem) i albo to któraś z nich, albo ktoś się pod to nazwisko podszywa. Natomiast konta w banku nie można założyć ot tak sobie,chyba że się ukradło komuś dowód osobisty,albo jest się pracownikiem banku.To może sprawdzić jedynie policja. Przecież ktoś jest właścicielem tego konta.Myślę, że poproszę o pomoc znajomego policjanta. A,i jeszcze jedno-ulicy Parkowej 30 w Gryfini więc,e nie ma,bo sprawdziłam. Ciekawe więc, na kogo jest konto? Proszę o kontakt w tej sprawie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja w sumie dużo nie straciłam bo 2ozł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
UWAGA OSZUSTKA!!!!!!!!!!!!!!
meridianka@gmail.com, nr gg 31147767 Robimy wspólną akcję na tę osobę. Mamy już sporą grupę osób oszukanych przez tę Panią. Jeżeli też jesteście oszukane, piszcie na maila student123456781@wp.pl. Podawajcie informacje na inne fora. Nie udzie tej Pani na sucho takie oszukiwanie!!!!!!!!!! Przyłączać się, skutecznie odzyskamy pieniądze.!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Kasia 86-a co Ty zamawiałaś za 20 zł, skoro ceny tabletek zaczynają się u niej od 100zł?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
Rozeznanie
|
Propagowanie nielegalnej sprzedaży leków wyłącznie na receptę (niebezpiecznych!!!) przez internet jest nielegalne !
Tak samo wy dopuszczacie się przestępstwa!!! jesli te leki by byly wam potrzebne przepisał by je wam lekarz ! Watek zgłoszony do moderacji ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- cytuje: Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#7 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wątek zamykam, kopię zachowuję na potrzeby ewentualnego dochodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.