|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Studniówka: granatowa sukienka + czerwone buty?
Kupiłam granatową satynową bombkę z Pretty Girl, prosta góra, na środku drapowany pasek z różą, niestety nie mam możliwości pokazania Wam zdjęcia. Kolor trochę podobny do tego, tylko ciemniejszy, i sama sukienka też ładniejsza
![]() ![]() Mam problem z dodatkami. Jak wyszłam z nią ze sklepu to mnie olśniło, przypomniałam sobie to ![]() ![]() (kolor mojej sukienki jest niemal identyczny jak na tym drugim zdjęciu) i pomyślałam, że czerwone buty fajnie by wyglądały, ale nie mogłam znaleźć nic w odpowiednim fasonie i odcieniu. Ale gdy podzieliłam się tym pomysłem z koleżankami, to się okazało, że jestem jedyną zwolenniczką połączenia granatu z czerwienią w okolicy ![]() Powiedzcie, wypada czy nie? Z jakiego materiału buty do satynowej sukienki? A potem jakie dodatki, torebka chociażby? Pomóżcie błagam, bo czas goni i już nie wiem, w sumie zawsze mogę kupić jakieś tam czarne buty, ale nie chcę być taką "szarą myszą" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Studniówka: granatowa sukienka + czerwone buty?
cześć
![]() Jak widzę mamy podobne kolory sukienek i podobny dylemat dotyczący dodatków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mnie się podoba granat z czerwienią, ale jeśli granat nie jest tak metaliczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
masz wyczucie stylu.... jak najbardziej tak!!!! tyle ze z zaokrąglonymi czubami! matowe z dodatkiem z satyny coś w stylu tych http://www.otto.pl/product/8345801?c...color=czerwony
pisz czy się podoba ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- sądze ze idziesz w dobrym kierunku w tym sezonie modne z ćwiekami polecam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie znalazłam nigdzie idealnych czerwonych, straszny problem znaleźć w tym kolorze dokładnie to, co się chce. Więc tak, buty mam jasno szare, srebrną torebkę i srebrną biżuterię, taki niezbyt krzykliwy ale elegancki zestaw
![]() greentea1992: czyli idziemy podobnie, udanej zabawy ![]() nati6130: o, ładne, szkoda że nie widziałam nic podobnego u siebie w sklepach ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.