![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
poczta kwiatowa - jaką wybrać?
dziewczyny ,chcialabym zamowic na dzien matki kwiaty dla mamuski. czy kozystala ktoras z was z jakiejs w tym typie poczty? czy bylyscie zadowolone tj jak sie maja bukiety na obrazku do tych co sa dostarczane?
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: poczta kwiatowa -jaka wybrac
Ja wysyłam z EuroFlorist, zawsze wszytko jest w porządku a kwiaty wyglądają efektownie.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Na grouponie jest ciekawa oferta (kupon o wartosci 60zl, do kupienia za 20 zlotych) wlasnie do kwiaciarni internetowej.
Kupilam, bukiety na stronie wygladaja fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ale grupon w jakim miescie?? za 60 zl mozna kupic kwiaty??
jak ten grupon wykozystalas?? jakis kod jest czy jak to
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
godealla.pl/zakup-promocji/online/21013/20-zl-za-groupon-wart-60-zl-na-caly-asortyment-kwiaciarni-internetowej-floraqueenpl-idealny-prezent-na-dzien-matki
Placisz 20 zlotych, dostajesz kupon na 60. Ceny zaczynaja sie od 80. Ja kupilam sliczny bukiet za 102 (czyli zaplacilam 20 za kupon + doplacilam 42). Za 62PLN nie dostaniesz takich ladnych bukietow, wiec uwazam ze to fajna oferta. Sprzedalo sie juz ponad poltora tysiaca, oferta wazna jeszcze tylko 2h ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-04-24 o 11:21 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dzieki. tylko jak chce sie zalogowac na paypaly to mnie wyrzuca;(
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- mam grupon, ale gdzie na stronie kwiaciarni wpisalas kod gruponu????
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jak klikniesz na konkretny bukiet, to pojawi Ci sie okienko: wprowadz kod rabatowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zgadza sie pod warunkeim ze bukiet nie jest objety zanda inna znizka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
zamówiłam kwiaty przez Flora Quinn ze zniżką z Groupon. Mają dość 26. maja, więc dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Szczerze odlecam Euroflorist, korzystałam z ich usług rok temu. Kwiaty wprawdzie dostarczono na czas, ale miały one niewiele wspólnego z tym, co zamówiłam. Miał być bukiet 35 tulipanów, piękny, klasyczny, elegancki - to zdjęcie. Przyszły jakieś postrzępione tulipany (nie zniszczone, tylko taka odmiana inna)w kolorach tęczy, przyozdobione jakimś białym badziewiem rodem z lat osiemdziesiątych chyba, wetknięte w jakiś koszyczek - po prostu badziaj na całej linii. Gdybym ja coś takiego dostała byłabym zażenowana, na szczęście odbiorcy się podobał (różnica pokoleń). Dodam, że za bukiet zapłaciłam kupę pieniędzy. Nigdy więcej nie skorzystam z ich usług, choćbym miała zniżkę 90%. Teraz znowu będę wysyłać kwiaty i już się boję, co mnie znowu spotka.
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamawiałam u nich wiele razy i bukiet był zawsze taki jak na zdjęciu.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;27043576]zamówiłam kwiaty przez Flora Quinn ze zniżką z Groupon. Mają dość 26. maja, więc dam znać
![]() odradzam, bo: - kwiaty przyszły w pudle, jak zwykła paczka, mimo że miały być dostarczone do dużego miasta (ok. 30 tys. mieszkańców), więc założyłam (niestety), że firma ma jakąś kwiaciarnię, z którą współpracuje na miejscu - bukiet był nieświeży, róże były przywiędnięte Następnym razem po prostu poszukam kwiaciarni w mieście, do którego kwiaty mają być dostarczone... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zamawiał może w kwiaciarni e-kwiaty?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;27168165]odradzam, bo:
- kwiaty przyszły w pudle, jak zwykła paczka, mimo że miały być dostarczone do dużego miasta (ok. 30 tys. mieszkańców), więc założyłam (niestety), że firma ma jakąś kwiaciarnię, z którą współpracuje na miejscu - bukiet był nieświeży, róże były przywiędnięte Następnym razem po prostu poszukam kwiaciarni w mieście, do którego kwiaty mają być dostarczone...[/QUOTE] podpisuje sie pod tym rekami i nogami niestety ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
dla porównania załączam oryginalny bukiet ze strony oraz ten, który został dostarczony. Skład jest podobny, natomiast bukiet jest mniejszy, niż się spodziewałam, i tak, jak już pisałam - przywiędnięty (okazało się, że szedł z Gliwic jeden dzień kurierem!).
Kwiaciarnia odpowiedziała na moją wiadomość i reklamacja jest w trakcie, więc podejście do Klienta na plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
ja się strasznie zraziłam do kwiaciarni (w cudzysłowiu) KUPKWIATY, zamówiłam w niedzielę u nich kwiaty dla Mamy na inieniny, przyjęli zamówienie i napisali, że zrealizują w godzinach 9:00-11:00 we wtorek. Gdy nadszedł wtorek godzina 12:00 odezwałam się na gadu do ich konsultanta (żeby był jakiś dowód na piśmie) z zapytaniem czy dostarczyli kwiaty, odpowiedział, że nie, że przeprasza i że kwiaty dostarczą w ciągu godziny. Po pół godziny zadzwonił do mnie facet z kwiaciarni, że jak chcę, żeby kwiaty zostały dostarczone muszę dopłacić 20zł za transport!! Oczywiście się nie zgodziłam, ponieważ zlecenie było przyjęte w niedzielę i nie było mowy o jakiejkolwiek dopłacie (na stronie też jest informacja, że ceny kwiatów zawierają również koszt dostawy). Poprosiłam o zwrot pieniędzy a oni mi odpisali, że oddadzą dopiero w piątek!!!!! Przez tydzień operują moimi pieniędzmi, żarty sobie robią z klientów. Masakra jakaś, nigdy w życiu nie chcę mieć z nimi do czynienia! Nie ma jednak jak pocztakwiatowa.pl, tam niby ceny trochę wyższe ale zawsze jest wszystko na czas i solidnie. Pocztakwiatowa.pl często wystawia kupony rabatowe na różnych stronach z zakupami grupowymi (grouper, gruper, citeam itp) i wtedy to już naprawdę warto wysłać kwiaty bliskiej osobie. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-04-24 o 14:28 Powód: Nazwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: poczta kwiatowa -KUPKWIATY odradzam
Cytat:
![]() Prawda jest taka, że obojętnie z jakiej kwiaciarni internetowej wysyłałoby się kwiaty, to zawsze jest jakieś ryzyko niepowodzenia. To, że 5 razy wysłało się kwiaty bez problemu do Warszawy, to nie znaczy, że za 6. razem też się uda bez problemu doręczyć do Wiórkowa Dolnego. Chyba, że kwiaciarnia internetowa jest nowa (mało kwiaciarni współpracujących), mała i zawala 90% zamówień. Ale wtedy dość szybko znika z rynku ![]()
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-04-24 o 14:29 Powód: Nazwa w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Marszałkini II RP
|
Dot.: poczta kwiatowa -KUPKWIATY odradzam
Ja polecam Euroflorist. Mam o nich dobrą opinię ponieważ bukiet był na czas i taki jak na zdjęciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Póki co dwa razy brat zamawiał kwiaty z Euroflorist i dwa razy przyszły bez zarzutu. Ale mieszkam w dużym mieście, więc pewnie współpracujące kwiaciarnie EF ma pewnie na każdym rogu i dlatego nie było nigdy problemu. W małych miejscowościach może być gorzej.
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2013-06-03 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Jest sporo kwiaciarni, z kilku też już korzystałam, jednak najlepiej ze wszystkich sprawdziła się Poczta Kwiatowa. Gdy zamawiałam, nigdy nie było problemu i przychodziły zawsze staranne bukiety, które były chwalone przez osoby obdarowane.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Poczta kwiatowa chyba wychodzi najdrozej czy nie ?
dzialają bez zarzutu ? zalezy mi na braku wpadki (jak kazdemu zapewne ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
u mnie poczta kwiatowa sprawdziła się bez zarzutów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
zdecydowalam sie na nich
![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
poczta kwiatowa -jaka wybrac
Korzystalam kilka razy z usług poczty kwiatowej i byłam bardzo zadowolona, nie mówiąc juz o odbiorcach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
W sumie kwiaciarnia internetowa xxx
to dobry sposób na biznes, jeśli ktoś ma pojęcie o florystyce ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-03-10 o 09:42 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Jesli o mnie chodzi, mogę polecić kwiaciarnię LaFlora. Realizacja zamówienia szybka, bezproblemowa, kurier zadzwonił z informacją, że kwiaty już dojechaly. A sama kompozycja piękniejsza niż na zdjęciu.
A wisienką na torcie są naprawdę niskie ceny bukietów. Z całego serca polecam. ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-04-24 o 12:06 Powód: Linki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Ja korzystałam kilka razy z Kwiatowej Przesyłki. Ostatnio zamówiłam dla mamy kosz z 60 róż.
Mina mamy po otrzymaniu kosza róż niezapomniana. Za każdym razem jestem ustatysfakcjonowana zamawianymi bukietami, czy prezentami ze strony Kwiatowej Przesyłki. Dlatego też bardzo Wam polecam. Poniżej zdjęcie otrzymanego kosza: http://wrzucaj.net/WEb Edytowane przez Paulin_20 Czas edycji: 2015-02-03 o 17:19 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Idąc za Twoją radą skorzystałam z poczty Kwiatowa Przesyłka. Kwiaty rewelacja! Moim zdaniem oni są lepsi od konkurencji, a na pewno tańsi. Róże piękne, świeże, niepogniecione. Stały ponad 2 tygodnie. Pewnie by wytrzymały więcej, gdyby nie to, że moi rodzice uwielbiają wysoką temperaturę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Idąc za waszą radą zamówiłem w Kwiatowej Przesyłce i jedna wielka ******* kwiaty nie doszły na czas, dopiero po 3 telefonicznym upomnieniu w końcu dojechał wiecheć a nie bukiet
![]() ![]() ![]() jednym słowem PORASZKA!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
on tired little feet
|
Hej czy ktoś ma jakieś doświadczenie z Pocztą Kwiatowa (ta żółta
![]() W ogóle wiecie jak to działa? Zamawialam do małej miejscowości ale jest tam oddział ej kwiaciarni, koleżanka która tam jest poszła się do nich zapytać o moje zamówienie i nie słyszeli o tym :/ wyślą to z większego miasta czy jak? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.