|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
drogeria hebe
Witam był ktoś może już w tej nowej drogerii hebe co podobno podlega pod biedronkę??? Widziałam gazetkę -> link tutaj ale sama gazetka jakaś skromna jest zastanawiam się czy warto się tam wybrać
( strona drogerii dla ciekawskich ->http://www.drogeriahebe.pl ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: drogeria hebe
Tu jest cały wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532843
#3 |
Przyczajenie
|
Wie ktoś ile kosztuje makijaż w hebe dzienny i wieczorowy jeśli posiada się kartę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzienny 5 zl a wieczorowy 25
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No własnie. Dzisiaj byłam pierwszy raz w drogerii Hebe w Raciborzu.
Przy wejściu, pan w garniturze coś do mnie powiedział, ale nie zrozumiałam co. Później dopiero jak inne osoby wchodziły przysłuchałam się: "Witamy w Hebe" ![]() ![]() ![]() Następnie podeszłam do regałów z kosmetykami pielęgnacyjnymi do ciała, gdzie zostałam zaatakowana chęcią pomocy przez trzecią panią ![]() ![]() ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
takie są tu standardy, jak masz jakieś obiekcje to zgłoś to do działu obsługi klienta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki za poradę, tak zrobiłam
![]()
#8 |
Zadomowienie
|
Dokładnie...takie są standardy Hebe.Proszę się nie gniewać na personel, za to im płacą i muszą w ten sposób wykonywać swoją pracę...
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za każdym regałem czyhała na mnie jedna z nich. Zbliżając się do tego kółka słuchaczek nagle zapadła cisza..Dziewczęta się obejrzały na siebie i już po kilku sekundach usłyszałam slogan: witamy w Hebe.... ![]() ![]() Jeszcze grzecznie podziękowałam.. oglądając dalej regał z typowymi kosmetykami fryzjerskimi do włosów. Nagle dosłyszałam głos pani prowadzącej szkolenie, że krem X zawiera "wierzbowinę". W tym momencie nie wytrzymałam, przeprosiłam ogół i powiedziałam, że chodzi raczej o wierzbownice. Pani spłonęła rumieńcem a ja poszłam dalej. Po dosłownie kilkunastu minutach pani szkoląca była przy mnie z tekstem: W czym mogę pomóc? Spojrzałysmy sobie w oczy i już krótkim i ostrym : niczym zakończyłam spotkanie z nachalnymi pannami. Przy kasie zrobił się delikatny zator, bo klientka przede mną wypisywała jakieś swoje dane pewnie do newslettera. Czekałam, czy znowu mnie zaatakują i się nie pomyliłam, pani-kasjerka próbowała mnie namówić na zakup czegoś tam, ale już nie słuchałam, bo miałam dość tej nadmiernej pomocy ![]() ![]() ![]() Następnym razem biorę ze sobą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
niestety takie wymogi...kamery i podsluchujace kierowniczki sa wszedzie i jesli nie ma tego "ataku" to potem taka konsultantka łapie nagany itd. Może tu troche to przesadzone było ale niestety taka praca i nic się na to nie poradzi...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.