|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tahe - kosmetyki do włosów
Kosmetyki TAHE-póki co brak opinii na KWC.
Dostępne w niewielu salonach fryzjerskich. Moja koleżanka fryzjerka je posiada. Mam od niej keratynę do rekonstrukcji włosow-nakladana na wilgotne wlosy bs oraz spray z keratyną do stylizacji włosow, na objetosc. Teraz jeszcze mam szampon i maske, jeszcze nie uzywałam. Z keratyny i sprayu jestem zachwycona. Keratyna naprawdę odzywia wlosy, spray nadaje mega gestosc i grubosc wlosom. Ceny - niestety duże. Dostępnosc-niestety mała. Jutro u koleżanki ma być przedstawiciel firmy, bede u Niej i na pewno coś wezme, napiszę na forum. Czy znacie tę firme? Przypadła Wam do gustu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tahe - kosmetyki do włosów
Ja widziałam te kosmetyki i na tym się skończyło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Daję sklad, takie male litery ze ledwo przepisałam.
Tahe Flash Instant sistema anti-encrespamiento capilar con quera pura Aqua, Hydrolized Keratin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Aminopropy Phenyl Trimethicone, PEG-7, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Caprylyl Methicone, Cyclopentasiloxane, Methicone, Cyanopsis Tetragonoloba Gum, Salicylic Acid, Glycol Distearate, Capryloyl Hydrolyzed Keratin, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Soi Protein, Lysine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Urea Peroxide, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Glycerin, Lecithin, Parfum. Co myslicie? Moglaby któraś z Was to przeanalizowac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
teraz bede miala mozliwość testowania tych kuracji:
http://www.sklep.tahe.pl/program-gold-c-205_208.html http://www.sklep.tahe.pl/program-miracle-c-205_207.html to sie wypowiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Właśnie gdzieś widziałam w czasopiśmie te kosmetyki z olejem arganowym
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Do stosowania w domu
![]() Kerastase sa drozsze, fakt.One są chyba hiszpanskie? a ten spray co pisalam, co daje super objetosc: http://www.completebeautystop.com/se...atment,/Detail bede pisala jak tam te kosmetyki. Jesli ktoś zna jakies prosze o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
z tego co wiem to bardzo mało dostepne stacjonarnie (fryzjer, hurtowana)
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety wlasnie malo dostepne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Odświeżam wątek, kosmetyki dostępne na stronie http://www.sklep.tahe.pl/ oraz http://www.incanto.lublin.pl/
Jestem świeżo po zakupieniu maski do włosów z aktywną keratyną – NUTRI-THERM i szczerze polecam. Długo szukałam odpowiednich kosmetyków do włosów które byłby rzeczywiście dobre a jednocześnie nie były szalenie drogie. Skusiłam się na TAHE po przeczytaniu zachęcającej recenzji producenta. Po użyciu maski włosy są sypkie, gładkie i nawilżone i oto mi chodziło. Wcześniej używałam masek: Loreal Absolut Repair, Loreal Mythic Oil, Biowax różne rodzaje i na dłuższe użytkowanie nie powalały. Czy ktoś aktualnie używa produktów TAHE i mógłby wypowiedzieć się na temat innych? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Korzystam z usług fryzjerki, która pracuje na produkatach Tahe i jestem na tak. Bardzo lubię zabieg opierający się na dwóch ampułkach Infussion Gold - włosy są jak nowe (a wychodziłam swego czasu z rozjaśnianych i zniszczonych włosów) --> http://www.sklep.tahe.pl/botanic-gol...ml-p-1121.html
Cały czas się czaję żeby coś sobie kupić z tych kosmetyków..ale niestety ceny powalają. ![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Moje suche i zniszczone rozjaśnianiem włosy krzyczały o pomoc. Wizyta u fryzjerki i polecone mi produkty Tache (szampon+odżywka w sprayu) doskonale odżywiły moje włosy, są miękkie, lśniące, łatwo się rozczesują! Niestety opakowanie nie jest dla mnie zbyt ekonomiczne, bo przy codziennym myciu głowy zestaw szybko się kończy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Również polecam kosmetyki do włosow TAHE. Miałam maskę Nutri- therm Mascarila Mask i po użyciu włosy są gładkie, miłe w dotyku i przede wszystkim nawilżone. Po niej przestały mi się rozdwajać końcówki. Myję włosy codziennie, a maski używałam 1-2 w tygodniu i w zupełności wystarczało. Zdecydowanie polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
CZy któras z Was robiła może Magic Botox z Tahe własnie. Bardzo mnie zaintrygował i ciekawa jestem opinii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Tak włosy po botoxie z Tahe są jak nowe, nawet kręcone pięknie się błyszczą, tylko trzeba zrobić pełen komplet, bo jeden zabieg nic nie daje. Jeszcze super szczególnie do domu jest seria Organic Care
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.