|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Do użytkowników MIXPLUSA/pilne!
Słuchajcie mam problem.Wczoraj dostałam smsa od Plusa (nr 2585) o takiej treści:
W mixie 60 minut rozmow wieczorami i w weekendy tylko za 5zł z vat.Aktywuj pakiet na połączenia z numerami stacjonarnymi i plus gsm krótkim kodem *121*11*03# no więc wpisałam ten kod (mam Siemensa C65 ) i wczoraj przyszedł SMS z numeru 119120 o takiej treści: Aktywne pakiety (1): WieczoryWeekendy: 60:0 min sek 25-09-2005 (to zapewne data do wykorzystania tych minut) no i po chwili przyszedł sms z numeru 119119 Darmowe wieczory i weekendy zostały aktywowane.Więc wyłączyłam i włączyłam telefon.No i zabrało mi te 5zł, a przy tym smsiew prawym górnym roku jest taki kwadracik mały a w tym kwadraciku takie czarne kółko bodajże z literą H...No i dzisiaj chcem sprawdzić czy to działa...No i zadzwoniłam...Ale zabrało mi pieniądze z mojej karty a nie z tego pakietu...No przecież jest weekend!!!! Czyli zabrali mi kasę a pakiet nie działa...Czy wy może to aktywowałyście, działa wam to???Jak mogę to aktywować...Mam całą godzinę rozmów do 25 września i nie mogę jej wykorzystać?? ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do użytkowników MIXPLUSA/pilne!
Nikt nie wie ???
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
up up up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kicia!!!! Dzwoń szybko do operatora i wytłumacz całe zajście. NIGDY i PRZENIGDY nie oddzwaniaj i nie wysyłaj sms, zanim nie porozmawiasz z operatorem i nie uzgodnisz z nim promocji. Pamiętaj, że to ty musisz przedzwonić, a nie operator do Ciebie. Jak załatwisz sprawę szybko to może zachowasz swoje pieniądze, które zostały jeszcze na Twoim koncie.
Powodzenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
po 1: nie masz sie czego denerwowac, w plusie jest tak ze kase z konta zabieraja a pozniej zwracaja /np. jest tak ze swojakami, dzwonie do domu numer mam w swojakach a zjada mi tyle ile do wszystkich, pozniej po paru dniach przychodzi sms 'rabat za swojaki, wylacz i wlacz telefon'.iles tam procent sie zwraca i wszystko jest ok.
po 2: jak bedziesz miala jakies watpliwosci to lec do salonu plusa i wyjasniaj sytuacje po 3: jak cos bedzie nie tak, to zycze powodzenia w rozwiazywaniu problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dore, masz rację... trochę za szybko odpowiedziałem i strasznie wczułem się w sytuację... Cofam KICIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem kiedyś miałam Swojaki i też tak miałam ale w MIXPLUSIE tego nie ma...Kurde niby 5zł nie majątek...ale jednak...Pokazało się że to jest niby aktywne a ja przy tym smsie mam jakiś kwadracik...Może zablokowane??!Nie wiem nie wiem...Ale wielkie dzięki za odzew ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
nie cofaj!!! to tak fajnie brzmi
![]() tak mi sie to podoba ze nie moge przestan sie zachwycac. cmoki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dobra
![]() Całuję rączki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
heyah ... infrastruktura ery , przeciazone to to cale , jakosc rozmow
pozostawia wiele do zyczenia. ogolnie nawet gdyby mi dali starter za darmo bym nie bral. ja jestem w idei mix ale dziewcze moje ma popa. zasieg jest wszedzie tam gdzie jezdzimy , niezaleznie czy to dzialka, miasto , wies , srodek lasu ... zawsze jest zasieg ... aa poza tym we wrzesniu idea zmienia marke na orange , w grudniu maja zmienic taryfy ... oby na lepsze ![]() co do plusa .. dzwon do boku niech sie tlumacza kopytka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.