|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Luty - wymienię pudry, Dermacol, glinka, korress, manhattan
Chętnie wymienię się kosmetykami.
Szukam: Szukam: -pędzelków do makijażu powiek -sztucznych rzęs -zapachów podobnych do zielonego jabłuszka DKNY i amore amore -rozświetlacza (szczególnie ROZSWIETLACZ MARY LOU MANIZER) -czarnej henny w kremie lub w żelu -mgiełek -W7 Africa -wybielająca pasta lub paski do zębów -PREPARATÓW DO DECOUPAGE -półfabrykatów do biżuterii -szczotki tangle teezer -matowego bronzera Honolulu -pędzelek do blendowania cieni -cielista kredka do oczu - lubię kosmetyki firm: nars, mac, kryolan, ingot, elf Oto co mam: nowe: -tusz do rzęs czarny -kula do kąpieli czekoladowo-waniliowa -odsypka glinki ghassoul (mam też zieloną glinkę) -plastry na wypryski (11 sztuk) -maseczka nawilżająca -próbki korres -portfelik floral -identyfikatory na walizki Van graff w opakowaniu używane: -bardzo kryjący fluid dermacol, kolor 208, użyty dwa razy -odżywka do paznokci manhattan, pół opakowania -puder miss sporty so matte, kolor 001 light, użyty trzy razy - puder wibo z jedwabiem rozświetlający, użyty około sześć razy -puder kubiss, nr. 2 candle, użyty dwa razy -puder Synergen kolor 1 wanilia Do kosmetyków mogę dorzucić półfabrykaty do biżuterii lub gotową biżuterię, nową, nienoszoną, wykonaną przeze mnie Edytowane przez gossip234 Czas edycji: 2014-02-09 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Luty - wymienię pudry, Dermacol
Posiadam również na wymianę:
Nowe: -mydełko hand made -zestaw waniliowych kosmetyków -zestaw kosmetyków zielony -perfum summer white -nowe skarpetki stópki rozmiar 36-37 w opakowaniu Używane: -lakier Safari i Sally Hansen użyte dwa razy -antybakteryjna baza Manhattan - użyta trzy razy -naklejki na paznokcie (zostało 10 naklejek) Edytowane przez gossip234 Czas edycji: 2014-02-11 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za mydełko, waniliowy zestaw i najciemniejszy puder?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
co to za firma waniliowych kosmetyków? Oddam dużo za kulę, mydełko hand made, odsypki maseczek i może ten waniliowy zestaw Zastanawiam się też nad lakierem z SH Kiedy otwierany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
widze kilka rzeczy u Ciebie, podoba Ci sie coś u mnie?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
zestaw waniliowych kosmetyków
-zestaw kosmetyków zielony -perfum summer white cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.