|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dr Teresa Barnat-Wiśniewska - Gliwice
Czy ktoś może przytoczyć opinie o tej Pani dr?
Mam zamiar powiększyć biust. Najbliżej mam do Gliwic, ale nic nie słyszałam o tym chirurgu. Proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: dr Teresa Barnat-Wiśniewska - Gliwice
podciagam twoje pytanko!mam nadzieje ze ktos nam odpowie
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
... co do pani dr Barnat-Wiśniewskiej nie mogę się wypowiedzieć, bo nie znam ani jednej osoby, która robiła cokolwiek u tej Pani i nigdzie nie znalazłam ani jednej opinii na temat zabiegów przez nią wykonywanych...
...a ponieważ jestem już trochę ![]() ![]() Nie kierujcie się odległością przy wyborze chirurga! ...operacje plastyczne to nie jest depilacja brwi... to poważne op. i zmiany na całe życie !!! ...jestem z Trójmiasta i mogłam tu wybierać spośród wielu chirurgów plastycznych, i mimo, że miałabym do każdego z nich rzut beretem, to wolałam pojechać do Poznania do Pana Dr Skupina, któremu bez obaw oddałam pod nóż swój pourazowy nos i usta... i pojechałabym do Pana Doktora jeszcze dalej jakby trzeba było!!! ![]() Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy warto kierować się przy wyborze odległością!
To najmniej istotny aspekt. Zmiany są na całe życie, a tej odległości nie bedziecie przebywać codziennie. Edytowane przez Josie M Czas edycji: 2009-09-09 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hej znam ta pania pracuje w centrum leczenia opażen w siemianowicach ślaskich mialam u niej konsultacje a operowal mnie kto inny chyba ok chociaż nie wiem jak robi piersi Jest strasznie nie miła takie byly moje wrazenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
a byłaś operowana w jej gabinecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
hej pavlo84 takie same mialam odczucia, że nic nie da sie z robic z moimi bliznami a tu po juz pierwszym zabiegu laserowym widze poprawe Ta babka poprostu odstrasza ludzi Pozdrawiam for all
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Cześć. Miałam przyjemność poznać Panią Doktor. Zgodzę się, że pierwsze spotkanie pozostawiło troche mieszanych uczuć, ale później Pani Doktor okazała się miłą, ciepłą osobą. "Współpraca" układa nam się dobrze i jestem zadowolona, że właśnie do Niej wybrałam się na zabieg. Polecam i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Cześć Little baer! Jaki robiłaś u niej zabieg? wszystko wyszło o.k? Ja chcę powiększyć biust i jestm ciekawa jej efektów zabiegów. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nie mogę ocenić jeszcze końcowego efektu, bo troche za wcześnie, ale z zabiegu jestem zadowolona. Pani Doktor dobrze się mną zajęła. Nie robiłam co prawda biustu, ale gdybym miała taką potrzebę to oddałabym jej bez wahania pod opiekę również mój biust. Niestety nie znam za dużo opinii innych osób, ale te które słyszałam były pozytywne. Pozdrawiam i życzę powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hej ja co roku jezdze na bezpłatne usowanie blizn popazeniowych jak mialam rok opartzylam sie herbata na dekolt i mam spłytszane te blizny widac rezultaty i mam nadzieje ze po jeszcze paru zabiegach bedzie dobrze bo jak chodzi o blizny to nigdy nie bedzie super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.