|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Elegancka biała koszula
Kobietki!
Szukam eleganckiej białej koszuli, do pracy, klasyka gatunku, może być z tych droższych, mogą być sieciówkowe byle dobrej jakości. Czy możecie mi doradzić gdzie aktualnie znajdę takową, Zara? Mango? Ktoś coś widział? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Elegancka biała koszula
wólczanka
![]() teraz mają fajne ceny na wyprzedaży, ale w sklepie internetowym jest większy wybór niż stacjonarnie ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jeśli ma być elegancka, to zdecydowanie nie zara czy mango czy jakakolwiek sieciówka (ze względu na kształt i wielkość kołnierzyka - te koszule wchodzą w grę tylko na codzienne okazje).
polecam natomiast wólczankę lub emmanuela berga. kiedyś fajną linię damską miała firma da vinci, ale chyba zniknęli z rynku. całkiem przyzwoite modele ma też simple, choć tu trudniej o klasykę, natomiast z nieco bardziej casualowych wzorów - polo ralph lauren (cena wyższa, ale jakość nie do zajechania). moja ulubiona i najładniej dopasowana spośród wszytskich to z kolei hugo boss.
![]() |
#4 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Lambert/Wólczanka, Osovski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.