WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Eva Natura Profilaktyka Zmarszczek Mimicznych 25+, Krem na noc aktywny

dorka78
    18 listopada 2013 o 13:35
    był świetny
    Krem był świetny, rewelacyjnie nawilżał, odżywiał, napinał i wygładzał skórę, nie zatykając przy tym porów (a przy tłustej cerze to częsty problem) i nie podrażniając. Niestety był, bo podobno został wycofany z produkcji, podobnie jak wiele innych z lnem, czyli flagowych produktów Polenny Ewy. Jak można uśmiercać takie kosmetyki, o tak rewelacyjnym działaniu, składzie i cenie? To bolesny policzek dla wiernej klientki.
    goha80
    23 maja 2013 o 18:36
    GENIALNY!!!
    Jakoś nie wierzyłam w tak dobre oceny tego kremu bo wypróbowałam przez lata kilka razy ten na dzień i serię 18+. Owszem są dobre ale bez szału. Przy tym kremie szał jest! Opiszę swoją skórę. 32 letnia z oznakami starzenia w postaci zmarszczek mimicznych, nierównego szarawego kolorytu i powiększonych porów tu i ówdzie. Do tego mimo starannej pielegnacji również droższymi specyfikami miałam pełno zaskórników. Nieraz miałam wrażenie że w każdym porze skórnym robi mi się jakiś zaskórnik. Nie umiałam z nimi wygrać chocby małej bitewki. Były moją zmorą od dawna i nic ich nie ruszało. Zaczełam stosowac ten krem i : pierwsze odczucie negatyne! krem chłodzi a ja nienawidze kosmetyków które dają wrażenie zimna/ciepła na skórze. Byłam oburzona do tego stopnia że chciałam pisać do producenta :) ale jakoś z dnia na dzien używałam tego kremu bo byłam chora i nie miałam siły iść po inny do sklepu a na półce stały tylko kremy na dzień z wysokimi filtrami więc tego używałam na noc. to tygodniu ze zdziwieniem zauwazyłam że nie wyłażą mi krostki i że nie mam za bardzo czego wyciskać. Skóra stała się gładsza i ładniejsza. Autentycznie moje zaskórniki znikają i nawet przy skrzydełkach nosa gdzie codziennie było co wyciskać teraz nie ma prawie nic. Ten krem jakby uregulował pracę skóry i to w bardzo szybkim tempie. Ja jestem w szoku bo tego nie zdziałały kosmetyki do tego przeznaczone i peelingi przeciw zaskórnikom. O ironio. Pewnie gdybym przeczytała (gdyby producent o tym uprzedzał ) że krem chłodzi nigdy bym go nie kupiła i nie poznała jego zbawiennego działania! Ja przy najbliższych zakupach w Evie kupie sobie zapasik bo jest to magia nie krem. I moja ponad 30letnia cera naprawdę wygląda na 25. Polecam z całego serca. Cud za niecałe 10zł. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek 50ml
  • 5 kwietnia 2013 o 11:53
    Dla mnie idealny
    Po nocy z warstwą tego kremu skóra jest miękka i odżywiona. Krem nie zapycha porów, dobrze nawilża, ma estetyczne opakowanie. Mam cerę mieszaną, rankiem w kilku miejscach się świeci, ale wystarczy przemyć troszeczkę wodą lub tonikiem i jest idealnie. Mogłabym odjąć pół gwiazdki za dostępność (muszę kupować ze strony producenta), ale ze względu na to, że nawet z kosztami przesyłki cena jest i tak bardzo niska, to tego nie zrobię. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Rozpoczynam drugie opakowanie.
  • 12 grudnia 2012 o 11:58
    prawie jak Clarins
    Jaki on dobry! Skład ma jak z kremu dużo droższego - mało ropopochodnych składników, naturalne olejki, itp. Działaniem przypomina mi trochę Clarins Multi Action Night, który jest chyba 2Ox droższy a efekty są porównywalne. Umieszczony jest w całkiem eleganckim szklanym słoiczku (niezbyt wygodnym w użytkowaniu ze względu na kształt), ma puszystą, nietłustą konsystencję i delikatny kwiatowy zapach. Chcę wierzyć, że to zapach kwiatów lnu ;) Dobrze się rozprowadza, dość szybko wchłania, nawilżając i lekko natłuszczając skórę. Nie zapycha ani nie powoduje przetłuszczania - rano skóra jest tak samo aksamitna jak wieczorem. Co do działania przeciwzmarszczkowego to trudno mi powiedzieć - mam 28 lat i zmarszczek jako takich jeszcze się nie dorobiłam. Za to mam wrażenie, że w składzie kremu jest mentol (chociaż go nie widzę w INCI), który powoduje lekkie mrowienie/odrętwienie przy jednoczesnym poczuciu odświeżenia i zrelaksowania skóry. Może to brzmi dziwnie, ale ja po aplikacji tego kremu mam problem np z marszczeniem brwi, różnorodnymi grymasami itp. A niemożność marszczenia się = brak zmarszczek mimicznych. Polecam dziewczynom ze skórą normalną i mieszaną ale też tłustą i jednocześnie dojrzałą. Raczej za słaby dla skór bardzo suchych. Ja w sezonie grzewczym używam go na dzień i też się sprawdza. A w ogóle to jestem coraz większą fanką polskich kosmetyków pielęgnacyjnych z lnem, bursztynem, rumiankiem itd. Dają radę. Używam tego produktu od: 3 mce Ilość zużytych opakowań: 3/4
  • 30 marca 2012 o 9:48
    Doskonała rzecz za śmieszną kasę
    Kapitalny kremik za paręnaście pln. Ładnie nawilża, mam wrażenie, że pozwala skórze odpocząć, ma naprawdę ładny skład i do tego kosztuje śmieszne pieniądze. Do pielęgnacji skóry bez szczególnych potrzeb jest super, a i moja, naczynkowa cera, go lubi. :) Świetnie się wchłania, jest idealny pod makijaż, nietłusty, stosuję też na noc, grubszą warstwę. Mam wrażenie, że po takim kremowym kompresie rano cera wygląda naprawdę dobrze. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: cztery