WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Iwostin Capillin, Krem na naczynka SPF 20 (stara wersja)

katar88
    4 sierpnia 2013 o 13:31
    rozczarowanie
    Jedna z moich większych pomyłek zakupowych. Krem nawilżał skórę ale nie dawał żadnego widocznego efektu mimo stosowanie preparatu na noc z tej samej serii. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    agusw89
    12 maja 2013 o 23:49
    Nie wart swojej ceny
    Kupiłam, bo polecił mi dermatolog, gdy zauważył kilka pękniętych naczynek w okolicach nosa. Znajoma polecała mi markę IWOSTIN, bo była zadowolona z produktów tej firmy, więc kupiłam nie zważając na cenę, a nawet oczekując, że krem z apteki i to stosunkowo drogi będzie hitem. Niestety nie jest. Do plusów mogę zaliczyć lekką konsystencję i zielony kolor, który rzeczywiście sprawiał iż niewielkie pęknięcia dużo łatwiej chowały się pod makijażem. Krem nie nawilżał dość dobrze, a w trakcie używania naczynka pękały nadal i pojawiło się parę nowych pajączków, więc w efekt wzmacniania ogólnie nie wierzę. Poza tym ma bardzo chemiczny skład, co jest u mnie akceptowalne w tanich kosmetykach - od tych droższych oczekuję naturalnych substancji aktywnych. Używałam przez ponad rok, ale z braku efektu odstawiłam. Teraz smaruję buzie na noc zwykłym spożywczym olejkiem ze słodkich migdałów. Ma lepsze działanie na skórę i na mój portfel również. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 6 kwietnia 2013 o 0:17
    raczej dobry
    na początku mi pomagał w zwalczaniu efektu motyla na twarzy, używałam prawie całej linii Capillinu. ten zielony barwnik ładnie go maskował, trochę natłuszczał i regenerował te kruche naczynka. To było latem, gdy prawie wcale się nie malowałam, a później gdy sobie przypomniałam to moja cera nie okazała się równie tolerancyjna, krem zaczał mi podrażniać twarz. Używam tego produktu od: dwa lata temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 listopada 2012 o 16:18
    nie działa
    mam cerę wrażliwą, naczynkową z tendencją do przesuszania. dlatego szukam kremu, który oprócz wzmacniania naczynek, będzie także dobrze nawilżał. ten krem niestety nie spełnia tych kryteriów - nie zauważyłam działania na naczynka, a i z nawilżaniem było czasami na bakier (od czasu do czasu odczuwałam ściągnięcie po nałożeniu). krem na fajną konsystencję, b dobry pod makijaż. nie zapycha. atutem jest też filtr. ze względu na brak działania - nie polecam. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 10 listopada 2012 o 10:09
    Bez szału
    Kupiłam ten krem po badaniu dermatologicznym firmy Iwostin. To był błąd,a szkoda,bo bardzo lubię kosmetyki w.w. -Używany od wielkiego dzwonu daje drobny efekt,ale kiedy stosowałam go regularnie,moja cera zachowywała się jeszcze gorzej. -Jest tłusty,bardzo tłusty. Nie należy nakładać zbyt dużej ilości. -Cena,bo wydać prawie 40 zł na produkt,który nie działa to ból serca. ;) Data ważności jest do 2014 r. więc jeszcze trochę go pomęczę,a nóż nagle się odmieni. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1/4 opakowania