Wizaz.pl - Conversation Between Medussaa and migusiowa

Wróć   Wizaz.pl > Medussaa

Notka

Conversation Between Medussaa and migusiowa
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. migusiowa
    2015-08-01 08:38
    migusiowa
    Cześć Medusa
    mam na imię Ewa szukałam wczoraj wieczorem po prostu w google i znalazłam mądry post od Ciebie
    Odnośnie zapalenia podrażnienia powiek ... tak sie stało a nie inaczej ... od jakiegoś czasu mam problem z powiekami - stosuję najłagodniejsze kosmetyki ... bazy absolutnie .. ciężkie mocne makijaże też odpadają ale nakładam podkład i maluję kreskę ... używam 2 linerów i okazuje się że jednak mam na nie uczulenia ...
    Wczoraj dosłownie zrobiły mi się bąble i podkrwawione miejscowo powieki.
    nie wiedziałam co zrobić ale wyczytałam żeby nie maajstrować z niveami ( nawet jej nie mam ) ... więc nałożyłam po prostu posmarowałam z apteki tribiotix w maści pomogło ale powieki znów po porannej toalecie są podrażnione ...
    Pytam CIe o dokładne metody - znaczy pisze o wody różanej możesz podlinkować z allegro którą ? i coś pisałaś o olejku z łopianu skąd to i jak wygląda
    Szukam opinii i porad dziękuję jak odczytasz moją wiadomość
    pozdrawiam Cię
    Ewa

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.