Wizaz.pl - Conversation Between sasia73 and Twitter

Wróć   Wizaz.pl > sasia73

Notka

Conversation Between sasia73 and Twitter
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. Twitter
    2010-10-19 21:13
    Twitter
    Sasinko, z pozdrowieniami dla najsłodszej bohaterki Twojego bloga! A za gapiostwo proszę mnie nie tuc Declaration przegapiony poszedł w poniedziałek, to się pewnie dowlecze z letkim poślizgiem.
  2. sasia73
    2010-10-19 21:07
    sasia73
    Twitt, ale sprawiłaś mi niespodziankę! Tyle fajoskich rzeczy mi przysłałaś! Handzia zachwycona pupetką! Dziękuję!
  3. Twitter
    2010-10-14 18:08
    Twitter
    Ooo, nawet nie wiedziałam, że niecenzuralnie się wysłowiłam Matulu, interesy ze mną to czysta przyjemność... Zaiste
  4. Twitter
    2010-10-14 18:05
    Twitter
    Jakby to powiedzieć wysłałam przesyłona dziś priorytetowego, jeśli poczta się spisze, to chyba jutro powinien dopełźć Ale właśnie sobie coś uświadomiłam i włażę do wora a jutro z samego rańca dosyłam kolejnego przesyłkona, bom *******nik straszny.
  5. sasia73
    2010-10-12 16:56
    sasia73
    Zapomniałam Ci, Twitterku powiedzieć, że Nu poleciało do Cię wczoraj poleconym prio
  6. sasia73
    2010-10-08 18:22
    sasia73
    Twitt, zerknę, zerknę, ino chwilę znajdę, bom w biegu...
    Cmok
  7. Twitter
    2010-10-08 15:20
    Twitter
    Sasienko, w pierwszym poście dałam zdjęcia i napisz proszę czy Siodełko i Osmanthus były by czy dalej szukać?
  8. Twitter
    2010-10-06 23:43
    Twitter
    Jusz napisałam, przepraszam, żem ociągliwa
  9. sasia73
    2010-10-06 23:27
    sasia73
    Twiitencjo droga, oj, tam, oj tam,dobrze będzie. Co najwyżej wrzuć mi jakąś nieambrową próbczynę i git. Nie mam ciśnienia na nowe zapachy, albowiem znów w Dzingowym ciągu jestem

Pisz adresik, postaram się jutro skiknąć na pocztę.
  10. Twitter
    2010-10-06 23:16
    Twitter
    Mam, ale to ino 5 ml, więc dalej za mało Saś, dobieraj jeszcze A ambrowa dziołcha jesteś? Bo jeśli tak, to może etrową śliczność mogę zaodlewkować? Albo towar spod lady, czyli Tom Ford Black Orchid edt? Też przystojniak Chopard Pure Wish to żaden rarytas, ale też pod ladą siedzi i damski Tumulciak. W jakich rejonach mam szukać? A Nu edp znam i mam odlewaska i o niebo bardziej przepadłam za edt

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.